Skrytá láska

Skrytá láska https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/297471/bmid_skryta-laska-C3R-297471.jpg 4 27 4

Růžová kolekce série

< 20. díl >

Když se Louisa Hattonová vrátí domů po letech strávených ve Francii v internátě pro mladé šlechtičny, má pocit, že jí svět leží u nohou. Odvážná a sebevědomá kráska se těší na vzrušující život plný lásky a romantiky. Její rodiče jí však už život naplánovali. Má se provdat za lorda Westbridge, jejich nového souseda, chladného a tvrdého muže, kterým Louisa pohrdá. Dívka je zoufalá. U rodičů však žádnou podporu nenajde – její otec dluží lordu Westbridgeovi peníze. Zbývá tak jediný člověk, na kterého se může obrátit – pohledný a záhadný Roderick Blake, jejich podkoní. Jenže Roderick je pouhý sluha. Jak by ji mohl ochránit před nechtěným sňatkem? Dokáže Louisa odhalit Roderickovo tajemství? A dokážou společně čelit nebezpečí, které na ně číhá?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

A Heart in Heaven , 2006


více info...

Přidat komentář

LivN
28.01.2018 3 z 5

Byla to taková oddychová kniha a celkem předvídatelná. I když už jsem do předu věděla co bude následovat knížku jsem si i tak zamilovala. Ale raději mám knížky kde je nějaká zápletka a nutí mě číst a číst dokud se neobjeví rozuzlení.

vlkcz
28.11.2016 odpad!

Naprosto konvenčně napsaná romantika. Dokonale předvídatelné, tudíž nepřekvapivé, černobílé charaktery, těžkopádné, opakující se dialogy.
I Červená knihovna se dá napsat zajímavě, tohle dílko to ale není. Vzhledem k tomu, že kniha vyšla až 6 let po autorčině smrti, lze předpokládat, že sama ji nepovažovala za příliš podařenou.


MinaHawke
22.09.2016 5 z 5

Moc se mi kniha líbila, hlavní hrdinové Roderick a Louisa byli báječní, moc jsem si je oblíbila. Zato lord Westbridge byl pravý záporák, neštítil se vůbec ničeho. Trochu mě zklamali Louisiny rodiče, jak se chovali, no jo majetek dokáže lidi zkazit.
Nechybělo napětí, intriky ani láska. Skvělá knížka.

Ewik
22.09.2016 5 z 5

Velmi pěkná romantika se sympatickými hlavními hrdiny i některými vedlejšími. Potěšilo mě, jak silná, hrdá a neústupná Louisa byla.
I celkový koncept knihy byl odlišný od ostatních. hezky strávený večer s příjemnou knihou.