Skřítci školkovníčci

Skřítci školkovníčci https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/144737/mid_skritci-skolkovnicci-10N-144737.jpg 4 19 5

Než se řádná školka naplní dětským smíchem, nastěhují se do ní školkovníčci - skřítci pro radost i útěchu malým dětem. Školkovníčci Krasotinka, Kutílek a Ufňukánek si našli domov ve školce Zvonečce. Přes prázdniny spali pod kostkovanou duchnou a kvůli špatně nastavenému budíku zaspali první školní den. Naštěstí je ale probudila všetečná světluška Maruška se svým plamínkem Lumínkem, a tak se skřítci vydali mezi děti, aby si s nimi hráli a zahnali jejich starosti. Pohádkové příběhy z mateřské školy nejvíce zaujmou předškolní děti, ale jistě si je rádi přečtou i malí školáci.... celý text

Přidat komentář

adela2316
11.12.2023 5 z 5

Pěkný jednoduchý příběh, pro skolkove děti ideální.

Atlantis
07.02.2020 1 z 5

Tak tohle ne. Chudák každé dítě, které je nuceno tuto knihu číst. Pokud čtete jako dospěláci třeba dítěti před spaním, dokážete ještě korigovat škody.
Několik masivních problémů:
1) autorka zvládne v jedné větě vystřídat dva časy. Takže čtete popis v minulém, najednou je v přítomném a zase zpět do minulého. Takto píší děti ve čtvrté třídě!
2) neskutečně nesympatické postavy. I moje tříletá dcera se divila, jestli je Ufňukánek miminko, když pořád a pořád brečí.
3) doprovodné ilustrace. Skřítci i dospělí lidé vypadají stejně. A to asi nechcete, že.

Krkolomné věty, podivná pojmenování, stupidní postavy. Nekupujte, nepůjčujte si, nečtěte.


Hanka123
20.01.2020 4 z 5

Krátký příběh s nádhernými ilustracemi o skřítcích, kteří ve školce dětem zpřījemní den...

Taťka Hraboš
23.03.2016 5 z 5

Milá knížka s originálními postavičkami, zápletkou a hezkými ilustracemi, s tématem tak akorát pro naše dva kluky. Záležitost na jedno večerní uspávání.

raffi
01.12.2015 5 z 5

Veľmi pekná kniha pre malých škôlkárov. Dobre sa číta a naviac má autorka šťastie na spoluprácu s dobrými ilustrátormi. Len škoda, že je knižka tak tenká, určite by aj iní uvítali viac príbehov.