Nezkrotná

Nezkrotná https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/211718/nezkrotna-211718.jpg 4 1181 62

Škola noci série

< 4. díl >

Zoey Redbirdová, nejnadanější upíří mládě na světě, se zapletla se třemi kluky najednou, ale nakonec jí nezůstal žádný a kamarádi s ní nemluví. Navíc se Škola noci proměnila v nebezpečné místo. Nocí se totiž začínají pohybovat podivné stíny a školním areálem se stále častěji rozléhá zlověstné skřehotání. Zoey proto nezbývá než pokusit se naštvané kamarády usmířit. Její snahu však může snadno zkomplikovat záhadný nový spolužák, který ji až příliš přitahuje. Když do hry vstoupí děsivé proroctví, začíná Zoey chápat, že vše bylo pouhou předehrou událostí, jež mají kořeny ve stovky let starých indiánských legendách, a že se musí stát skutečnou hrdinkou a připravit se na boj se zlem, které může být daleko silnější než ona.... celý text

Žánr:
Fantasy , Pro děti a mládež

Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

Untamed , 2008


více info...

Přidat komentář

Artep071
06.03.2024 4 z 5

Xi xi to je tak trapňoučký :)

KatnissLavender
06.07.2023 4 z 5

Konečně se přestal řešit milostný čtyřúhelník a zase se začalo dít něco zajímavého. Musím říct, že tento díl se mi zatím líbil asi nejvíc, jsem zvědavá, co se bude dít dál...


Majuš333
16.05.2023 5 z 5

'Nesuďte, abyste nebyli souzeni.'


'Nezkrotná' mala konečne tie správne grády :)


Sotva jsem se u svého pokoje dotka kliky, dveře se otevřely a Afrodita mě popadla za ruku.
"Tak pohni, do háje. Jsi pomalá jak tlustoprd na berlích, Zoey."
Vtáhla mě dovnitř a rázně za námi zabouchla.

michaela5515
24.04.2023 4 z 5

(SPOILER) Další kluk? :D pořád jsem tým Heath. Příběh začíná nabírat grády a objevuje se nová hrozba. Já tuhle sérii zbožňuju, ale možná je to tím, že jsem na ní vyrostla.

Kaila146
23.09.2022 4 z 5

Zatím nejlepší díl.

vlkove
09.05.2022 4 z 5

Další super díl, mám k tomu jen pár připomínek.
V knize je spoustu překlepů a chybějících písmen.
Už mi občasně začínají štvát dlouhé rozhovory o ničem. A taky mě štve neustálé několikačetné opakování informací.
Poslední věc. Jak to sakra autorky chtějí vyřešit se Zoey a kluky?

rampapa
20.04.2022 5 z 5

Bylo to boží. Konečně se děj trochu odehrává jinak než v předchozích dílech. Miluji tuhle autorku a tuhle sérii. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji.

Nikidree
11.01.2022 3 z 5

Jak já byla ráda, že se v minulém díle vztahy s kluky "vyřešily"! Jenže to by bylo moc snadné a tak se to musí zase celé zamotat. A něco mi říká, že další díl v tom bude pokračovat ještě víc.. Ach jo, už jich mám plné zuby.
Chápu, že je toho na Zoey moc, ale tohle mi k ní prostě nesedí. Chová se jako bůů a nejhorší je, že to sama místy v podstatě přiznává a stejně to dělá dál. Ano, jsem na tuto sérii už poněkud stará, ale myslím že i mé mladší já by z toho bylo už na prášky.
Kromě výše zmíněno je to ale dost slušné a poměrně propracované čtení. Sice dost emoční, ale taky zajímavé a napínavé. Hodně mě potěšilo, že se záležitost s Neferet konečně pohnula a jsem velmi zvědavá, co přinese další díl.

knihomolkaMist
15.07.2021 4 z 5

Super! Oproti předchozím dílům to bylo dějově slabší - spíš se tam řešily věci z předchozích dílů - až na ten konec plný zvratů.
Moc jsem si to užila :)

RoseJP
17.04.2021 4 z 5

(SPOILER) Tento díl mě chytl asi nejvíc, chvílemi jsem brečela - u scény, kdy Běnka oplakává Starka. Jsem ráda, že se konečně zápletka se zlou Neferet pohnula. Bylo mi líto babičky. Občas mi kniha naháněla hrůzu, těším se na další díl.

CiaKawlone
24.10.2020 5 z 5

Nezbývá mi než říct moje oblíbené ,,Hustý". Další pokračování nezklamalo. Děj je komplikovaný, pomalu se rozmotává a zase zamotává. Pokaždé když to čtu si všimnu nových detailů a to to dělá ještě neuvěřitelnější. Prostě výborný.

ydnac
07.09.2020 4 z 5

Dobrá série o upíří ŠKOLE NOCI :-) Hlavní hrdinka Zoey prožívá slasti a strasti dospívání (což určuje i věkovou skupinu čtenářů a z toho pohledu jsem na celou sérii nahlížela, nicméně mně se to líbilo) a k tomu ještě je upír :-) starostí nad hlavu a když se přidá pár nepřátel co vám jdou po krku...je dobré mít takové přátele jako Zoey :-)

Luccinda
24.08.2020 4 z 5

Po třech dílech neskutečně otravné romantiky tu konečně máme knížku, ve které se řeší i něco jiného než vztahy. Konkrétně tu na scénu vstupuje děsivé proroctví, které je předzvěstí něčeho velkého, temného a nebezpečného, a s ním spojený boj dobra se zlem, který tvoří hlavní příběhovou linii prakticky v celém zbytku série.

Nezkrotná přímo navazuje na předchozí díl, takže se v první polovině knížky bohužel musíme opět vypořádat s ufňukanou chudinkou Zoey, která přišla o své tři kluky. Ale to přece vůbec nevadí, protože autorky jí okamžitě pošlou do cesty novou lásku. Ve Škole noci se totiž objevuje tajemný Stark, do kterého se hlavní hrdinka zamiluje asi pět minut poté, co ho poprvé spatří. Nechme ale romantiku romantikou, protože ta se v téhle sérii asi nikdy nezlepší...

Příběhově jsem byla se čtvrtým dílem celkem spokojená. Ve druhé polovině knížky se děj krásně rozjíždí a jestli se v tomto duchu ponese i pokračování, myslím, že tu máme zaděláno na docela kvalitní počtení. Teď už jen doufám v to, aby autorky ten obrovský potenciál nepromarnily.

meibi67
19.06.2020 5 z 5

Krásná a napínavá... hltám každé slovo.... určitě bude číst další a další .... :)
Sice tu slečny (paní) píší, že to je pro náctileté, ale i pro ...cítky jako jsem já, je to pěkný únik z reality ...

Ivet1990
06.02.2020 4 z 5

Další díl této série se začíná konečně zase stát za to. Začínám si i zvykat na to jak na začátku každého dílu se vrací děj zpět na začátek. Konec jsem si asi užila nejvíc, protože byl plný akce a konec měl otevřený konec, takže jedeme dál.

verunka93
03.12.2019 5 z 5

Tento díl byl chvilkami opravdu strašidelný. Tato situace ve Škole noci není pro Zoey vůbec jednoduchá, ještě že má svoje kamarády a babičku.

Brunnetka
27.10.2019 5 z 5

Přečetla jsem jedním dechem a pokračuji na další díl! Skvělá série :)

ikess
02.05.2019 2 z 5

První dva díly se mi moc líbily, ale hlavní postava se dál vůbec neposunuje - řeší jen sebe, pořád dokola vysvětluje co se stalo v předchozích dílech, další knihy vzdávám.

Safira7
30.01.2019 4 z 5

Zajímavé pokračování série,tento do trochu utahany. Jinak Doporučuji

silvinka12
04.07.2018 4 z 5

Po těch předchozích třech dílech se konečně něco začalo dít a Zoeyini kluci se dali stranou. Zoey mě chvílemi štve, ale v tomto díle jsem ji měla radši než v tom předchozím. Jinak se mi na každé z knih líbí, že jsou hodně čtivé a po přečtení nějakého dílů, musíte číst další. Snad to takhle zůstane až do konce a dočtu celou sérii.