Skleněný trůn 1–7 (box)

Skleněný trůn 1–7 (box) https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/452186/bmid_skleneny-trun-1-7-box-yDz-452186.jpg 5 85 8

Všechny díly Skleněného trůnu! V temných a špinavých solných dolech Endovieru si doživotní trest odpykává osmnáctiletá dívka. Celaene byla od dětství trénovaná k jednomu jedinému úkolu – stát se tím nejlepším zabijákem na světě, rychlým, tichým, neodhalitelným a všehoschopným. Ale udělala chybu. Nechala se chytit. Pak však dostala druhou šanci a uvědomila si, že je jen na ní, jak s ní naloží. Sledujte celou dlouhou životní cestu od trestankyně ke královně celých říší!... celý text

Žánr:
Literatura světová , Fantasy , Dívčí romány

Vydáno: , CooBoo
Originální název:

Throne of Glass Volumes 1–7 Boxed Set , 2017


více info...

DarieReed
DarieReed
21.08.2023 5 z 5

Sérii jsem přečetla už několik let dozadu, ale i tak zůstala tím nejlepším (zatím), co jsem od autorky přečetla.
V době, kdy jsem knihu četla - postupně jak vycházely nové díly a nacházely si cestu na mou polici (a zůstaly na ní i po mnohých náletech třízení, které končili balíčky pro knihobota), jsem se víc a víc propadala do světa Eriley.
Odhalovala postupně tajemství spolu s tím, jak jsem si zamilovávala postavy až nakonec nezbyl hrdina, který by neměl místo v mém srdci.

Příběh, který drží sám sebe a plynule se odvíjí. Který padá a stoupá a obrací se vzhůru nohama, ale nějak stále dává dokonalý smysl, nikde nezadrhává, aby vyřešil neřešitelnou situaci nepřijatelným zázrakem. Jako kousky hodinového stroje, pomalu tiká ke svému konci, který ve mně zůstal dlouho potom, co jsem dočetla poslední řádky.

Btw, pokud jste na to ještě nepřišli a jste tam, kde já před pár lety ke knize (a zvláště jejím postavám) nazpívala Victoria Carbol dechberoucí písně. Nechcete si sednout do síně s ohněm, když Nesryn Faliq zpívala?

Natálie740
Natálie740
05.11.2022 5 z 5

Má knihovnička, nyní lépe řečeno domácí knihovna, se pyšní sbírkou těchto úžasných knih, které jsem přečetla jedním dechem za velmi krátký čas. Tuto sérii doporučuji každému, kdo má rád fantasy.


HadleysHope
HadleysHope
03.09.2022 5 z 5

Jako velký mílovník této série jsem si pro lepší uspořádání knih v knihovně pořídil tento skvostný box. Všechny příběhy, které zatím byly vydány jsou perfektní, čtivé a a plné zvrastů. Vřele doporučuji.

Latimer
Latimer
10.07.2022 5 z 5

Asi nejlepší serie YA vůbec. Láska, napětí, úžasný spád a příběh, fantasy, vše vypracováno dokonalé. Můžu jenom doporučit!

CarrotLinn
CarrotLinn
29.04.2022 5 z 5

Musím přiznat, že když jsem dostala první díl této série tak se mi do ní moc nechtělo a obávala jsem se že to není nic pro mě. Když jsem jí tedy po velkém váhání konečně otevřela, byla jsem dost mile překvapená když mi tento fiktivní svět naprosto učaroval a nemohla jsem se od ní odtrhnou dokud jsem jí neměla celou za sebou. Celou sérii jsem četla již několikrát a můžu ji jen doporučit.

Havel0303
Havel0303
10.01.2022 5 z 5

NEJLEPŠÍ SÉRIE VŠECH DOB, nemá obdoby!
Úžasné! Perfektní! Dokonalé!
Neumím to lépe popsat.

Denai
Denai
03.01.2022 5 z 5

NEJLEPŠÍ SÉRIE ZE VŠECH :D :)

M.C.SMITH
M.C.SMITH
31.10.2021 5 z 5

Byla to dlouhá cesta, ale musím říci, že mne celá série bavila a jsem velmi ráda, že jsem si ji koupila. Samozřejmě, že celý příběh má své mouchy, ale já jsem si tak začetla, že jsem vnímala jen příběh a prožívala jsem všechny emoce hlavních hrdinů.

Knihy mohu jen a jen doporučit. Každý, kdo rád sní, si zde přijde na své a já já musím před autorkou smeknout. Skvělá práce!
Jsem si naprosto jistá, že si celou sérii v budoucnu přečtu nejméně ještě jednou. Pro mne to bylo skvělé čtení, které si mne vtáhlo od samotného začátku.

Štítky knihy

pro dívky

Kniha Skleněný trůn 1–7 (box) je v

Právě čtených2x
Přečtených110x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených36x
Knihotéce49x
Chystám se číst46x
Chci si koupit73x
dalších seznamech3x