Skandální titulky

Skandální titulky https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496465/bmid_skandalni-titulky-HYx-496465.png 4 454 78

Célian Laurent. Manhattanský princ. Proslulý playboy. Dědic mediálního impéria. … A můj nový šéf. Mohla jsem na něj udělat dojem, nebýt těch nezapomenutelných chvil, když jsme se spolu minulý měsíc vyspali. Odešla jsem s něčím víc, než jenom oblažena orgasmy a příjemnou vzpomínkou – konkrétně s jeho peněženkou. Teď na mě zíral, jako kdybych byla špína pod jeho italskými mokasíny, a já si to mám nechat líbit. Jenže vtip je v tom, že Judith „Jude“ Humphryová nemá co ztratit. Holka z Brooklynu. Nechvalně proslulá svou svérázností. Dědička hromady lékařských účtů a roztrhané pohovky. Když se na mě z opačné strany pokoje dívá, vidím v jeho očích záblesk a to z nás dělá protivníky. On to ví. Stejně tak i já. Každý den v redakci je bitvou. A každá noc v jeho posteli válka. Ale v sázce je moje srdce a já se bojím, že zvednu bílou vlajku.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Erotika

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Dirty Headlines , 2018


více info...

Pája699
Pája699
22.03.2024 3 z 5

Od autorky L.J.Shen jsem už pár knih přečetla a moc se mi líbily, ale příběh Jude a Céliana mě moc neoslovil. Nevím přesně proč.....ale tak nějak jsem jim tu lásku a přitažlivost moc nevěřila. Tihle dva mi k srdci nepřirostli. Chudá holka a drsný boháč.....

Ale na druhou stranu se kniha čte lehce, námět super a i se zasmějete. Určitě na autorku nezanevřu a ráda si přečtu další její oslnivé příběhy .-)

Terka18
Terka18
08.11.2023 4 z 5

Nebylo to špatné, dobře se to četlo a i jsem se bavila určitými scénami. Trosku více erotiky, ale nic hrozného. Čtení mě celkově bavilo a jsem rada za ten super konec i slza mi ukápla. Taková příjemná oddechovka s nádechem vtipu tím jak se hlavní postavy dobíraly.


anndrra
anndrra
19.09.2023 3 z 5

Dobře se to četlo. Shen umí psát, ale bylo to takové nedostačující. Na můj vkus tam bylo možná zbytečně moc sexu, který navíc nepůsobil přirozeně. Ze všeho nejvíc mi to připomínalo 50 odstínů šedi v bleděmodré barvě. Už jsem od autorky četla lepší, nicméně svému účelu to posloužilo. Potřebovala jsem si vyčistit hlavu a u čtení zbytečně nepřemýšlet.

Ála1968
Ála1968
21.08.2023 5 z 5

Wau.....to byla jízda.Za mě úplně skvělé.Zřejmě mám další oblíbenou,úžasnou novou autorku.Neskutečně jsem se bavila.

Rossalie572
Rossalie572
11.08.2023 2 z 5

Kniha byla pro mě velkým zklamáním. Čekala jsem něco jiného - vůbec mě děj nebavil. Knihu jsem asi 2x odložila, poté jsem ji dočetla, ale jen proto, že jsem v tu chvíli neměla co číst.
Jude mě štvala s těmi teniskami. Pracuje ve velké firmě a do kanclu nosí tenisky? A Celián jak říkal Jude Chuckinko.no děs.

Silvisek
Silvisek
08.08.2023 2 z 5

Teda musim rict ze kniha nic moc. Cekala jsem neco jineho. Docetla jsem jen pulku a vim jak to urcite dopadne. Nebavilo me to

Siwan
Siwan
15.07.2023 1 z 5

No, tak o silné ženě, která zvládá svůj život sama to teda rozhodně není. Je to o spoustě šukání a holce, kterou zachrání milionář, který se kvůli ní změní. S čímž normálně nemám moc problém, ale tohle je tak blbě napsaný, že ani nemůžu uvěřit tomu, že by to psala Shen.
Jak řekl Celian - po první půlce bych se radši bodla vidličkou do oka než to číst znovu.
Chvála bohu se to ve druhé půlce trochu rozjede a když uplatníte rychločtení, nebude se vám chtít úplně zvracet než to dočtete.
Zachraňují to boty a občas vtipná hláška.
Snad měla autorka jenom silnou migrénu když to psala a příště se zase probere.

Makyt
Makyt
31.03.2023 3 z 5

(SPOILER) Silná žena, která zvládá, co jí život naloží a ještě jednou tolik. A z jednoho takového zoufalého odreagování a nezávazného sexu se vyklube zátěž na delší dobu a pak nabalování dalších a dalších náročných situací.. no a pak už je to stará známá pohádka o tom, jak pozná prince na bílém koni který pro ni udělá první poslední, změní své návyky i chování. Prostě pak už to dostane klasický Shenovský směr. Asi si od ní musím dát pauzu.

Knižnípauza
Knižnípauza
08.03.2023 1 z 5

Autorku mám velmi ráda a mám od ní přečteno už celkem dost knih, takže jsem si myslela, že nemohu sáhnout vedle. Omyl....Velký Omyl.....
Tohle byla pro mě katastrofa.
Hlavni hrdinka hloupá, naivní.
Hlavní hrdina obrovský egoista, který si o sobě myslí, že je pán Bůh. :(

Autorka asi chtěla aby to vypadalo, že hlavní hrdinka je silná žena, která zná svou cenu a bude za ni bojovat.... Ale to se tu podle mého vůbec nedělo.
Sexuální scény postradály jakoukoliv přirozenou chemii mezi postavami a celý vztah mezi nimi, na mě působil uměle až toxicky.

Za mě obrovské zklamání :((

tynavodanova
tynavodanova
21.02.2023 5 z 5

Moc pěkná oddychovka :)

Lee7
Lee7
20.02.2023 4 z 5

Chucky mi budou chybět, i humorná stránka příběhu. Pravda některé zvraty byly na mě až moc, ale popravdě nic není výjimkou. Bavila jsem se a přemýšlím, co dalšího je na seznamu..

oresvo
oresvo
07.02.2023 5 z 5

Kniha se mi líbila. Mělo to šmrnc, vtip , romantiku .
J. byla vlastně velmi silná osobnost, starala se o nemocného tátu, vzala na sebe veškeré starosti , finance. Byla dost schopná i pracovně.
C. Je bohatý , mocný ale není zlý, možná trochu arogantní a moc sebevědomý. Vyrost v rodině bez lásky. A J. ho dokázala otevřít a pustit ven jeho lepší já.
Jejich příběh je pěkný, hřejivý. Se šťastným koncem .
Nečekejte nic složitého.

Vybubu
Vybubu
22.01.2023 4 z 5

Pokud člověk vyhledává tento žánr, myslím, že je to jedna z lepších a podařených knih... no, teď vážně - fakt jsem se párkrát zasmála, knížka je čtivá, má spád a po mojí "klasické četbě" - druhá světová válka a příběhy z koncentráků, jsem se vééélmi bavila. Normálně si půjčím další knížky od autorky a jsem zvědavá, zda i ostatní jsou natolik poutavé (byť klišé a předvídatelnost děje tady prostě je) :).

ElikaS
ElikaS
06.01.2023 5 z 5

Píšu to u každé knihy L. J. Shen a platí to i tady. Ona prostě umí vzbudit emoce a dokonale popsat vztah láska a nenávist (I když bych řekla, že to se jí nejlépe povedlo v sérii Hříšníci). Chemie mezi hlavními hrdiny funguje skvěle. Jejich slovní přestřelky jsou výborné a mají vtip.
Knížku jsem si moc užila.

Radka1727
Radka1727
01.01.2023 4 z 5

Příběh sice klišé, ale skvělé tempo, žádná hluchá místa, Célian byl místy "Božský bastard", ale Chuckinka si s ním uměla poradit ..... Epilog docela slaďárna, ale asi na to čekáme.

alzbeta4340
alzbeta4340
29.12.2022 5 z 5

Odpočinková kniha, jejíž anotace vcelku odpovídá. Čtení mě bavilo, nestojím teď o žádná umělá dramata - a tady to byl čistý relax.

Kiwicatko
Kiwicatko
28.12.2022 5 z 5

Ja chci taky tolik bot :) a chci aby mi bylo uplne fuk, co kdo rika na moje obleceni.

Myslela jsem, ze Lily bude jeste vic vysinutejsi a ze se to tam jeste vic priostri s M.

Célian dostal pekne na frak od Chuckinky.

Mimochodem taky vam to pripominalo trosku Bozskeho bastarda?

erikasy
erikasy
22.12.2022 5 z 5

Prvni kniha od teto autorky a byla jsem spokojena. Kniha byla ctiva a Judith jsem si velice oblibila. Celian byl chvilemi na zabiti, ale nakonec poznal co je pro nej dobre.

Matri
Matri
22.12.2022 5 z 5

Tak toto za mňa Top. Autorku mam veľmi rada a toto dielo sa u mňa zaraďuje jednoznačne k tým najlepším. Veľmi ma bavili oba charaktery, chémia medzi nimi aj dej. Spokojnosť a teším sa na ďalšie takto vydarené kúsky

alzbeta2843
alzbeta2843
11.12.2022 4 z 5

Autorku som si zamilovala hneď od prvej knihy. Táto kniha mi však prišla iná a odlišná od kníh, ktoré som od nej čítala. Možno preto som nebola až tak odpálená ako som myslela. Kniha je zaujimavá a veľmi čitateľná. Doslova som ju prečítala za víkend. Bavila ma slovná prestrelka medzi Celianom a Jude, ale trochu mi tam chýbala nejaká zaujíma zápletka alebo zásadný zvrat.