Šišinka - Okno do božího internetu

Šišinka - Okno do božího internetu https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/452926/mid_sisinka-okno-do-boziho-internetu-fNK-452926.jpg 5 3 2

Kniha se věnuje šišince, její funkci v lidském těle z pozice biomedicíny, ale rozebírá též hormon melatonin, šišinku a deprese, šišinku a psychedelické drogy, telepatii, šišinku a čakry, duchovní význam světla, osvícení prostřednictvím šišinky.

Přidat komentář

Allla9
06.02.2024 5 z 5

Kniha se zabývá šišinkou a její funkcí v lidském těle. Šišinka je malá tkáň v hlavě. Je o hmotnosti rýžového zrnka (8-10 milimetrů na délku a 6-7 milimetrů na šířku), tvarem připomíná borovou šišku. Její největší socha je již 2000 let ve Vatikánu,
- Z knihy:
. Mávnutí jediného motýlího křídla může způsobit za určitých předpokladů obrovské změny na opačné polokouli (Edwards Norton Lorenz - anglický matematik a meteorolog).
,Každá naše myšlenka nebo přání mohou v dlouhodobém horizontu přinést nečekané výsledky.

ditul
03.09.2023 5 z 5

Kniha plná zajímavostí nejen o šišince. Má právoplatné místo v mé knihovničce.
*Newton byl nejen jedním z největších mužů vědy, ale také jedním z nejhorlivějších studentů mysticismu. Pohlížel na celý vesmír a na vše, co je v něm, jako na hádanku, jako na tajemství, které lze přečíst, když se zaměří na čisté myšlení, na určitá mystická vodítka, která Bůh rozhodil po světě. Z Newtonovy pozůstalosti existuje velké množství nevydaných listin o teologických otázkách, alchymii a chemii, které prý nebyly nikdy zveřejněny ze strachu, aby neuškodily. Uvážíme-li, že tyto spisy jsou odhadované na milion slov, pak to skoro vypadá, jako kdyby fyzika nebyla středem zájmu Isaaca Newtona.
Arcibiskup Tenison řekl prý Newtonovi: "Vy znáte více z božské podstaty než my všichni dohromady." Newtonův životopisec Lord John Mayard Keynes v roce 1942 prohlásil: "Newtonovy nejhlubší instinkty byly okultní a klíč k jeho mysli lze najít v jeho neobvyklé schopnosti trvalé soustředěné introspekce." Profesor E. N. da C. Andrade přiznal při třistaletých oslavách Newtona v roce 1946: "Man pocit, že Newton čerpal své vědění přímým kontaktem z neznámých zdrojů, které nás obklopují, ze světa záhad, více, než bylo dopřáno kterémukoliv jinému muži vědy."


Kniha Šišinka - Okno do božího internetu je v

Přečtených4x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce2x
Chystám se číst2x
Chci si koupit1x