Sisi. Rodokmen duše

Sisi. Rodokmen duše https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/231719/mid_sisi-rodokmen-duse-231719.jpg 4 5 3

Největší tajemství života Sisi konečně odhaleno. Je to strhující příběh napříč staletími pro všechny, kdo mají legendární císařovnu rádi. Osud krásné Elisabeth je znám po celém světě, ale nikdo skutečně nezná ji. A nelze ji pochopit jen zprostředkovaně, díky zkoumání historiků a psychologů. Musela to být ona sama, která se podívala zpět a pochopila, aby mohla vám, čtenářům, přinést svou zpověď. V mnohém předběhla svou dobu. Hledala duchovní cestu, pátrala po možnosti posmrtného života a jiných dimenzí bytí. Co všechno utvářelo osobnost císařovny rakouské? Než se jí stala, prošla také mnoha životy. Sisi milujeme a soudíme už pěknou řádku let. Pokusme se ji nyní pochopit v širokém záběru života její duše. Je možné, že při čtení pochopíme víc, než jen ji. Možná, že se i v našich životech odehraje změna. Příběh je volným pokračováním knihy Říkali mi Sisi.... celý text

Přidat komentář

laura2486
27.04.2021 5 z 5

Paní Sirotková každou knihu píše s obrovským zájmem a hlavně s vášní. Do jejich knih vkládá péči, a tak se v nich odráží její velké srdce.

marionn
03.12.2015 5 z 5

Kniha je napsaná až polopaticky i pro ty, kteří se s fenoménem reinkarnace setkávají poprvé. Navíc jsou v knize skvěle vyznačené osoby, které se k sobě narodí opakovaně, tedy můžeme sledovat jejich vývoj. Kniha není zajímavá jen tím, že jde o Sisi. Pokud to někdo nepochopí, tak to možná bude tím, že je to na něj ještě brzy...a nebo skončí na 14 stránce. Od začátku je jasné, kdo je kdo a že se autorka necítí být Sisi. Vždyť dává prostor v jedné z kapitol i hlavní postavě Sofii-Sisi. Ale to se musí číst a přemýšlet nad tím. Není to jednohubka, je to čtení pro ty, které tato oblast zajímá. Mě se kniha líbila moc.


hynek5107
10.08.2015

Skončil jsem na 14. stránce, nemůžu tedy hodnotit. Už dvě úvodní slova mi dělala problém. Autorka (Sofie?) píše naprosto zmatečným způsobem, nechápu, zda se má jednat o její dobrodružnou fikci, či zda opravdu věří, že ona byla Sisi. Nebo je problém v tom, že jsem nečetl její předchozí knihu Říkali mi Sisi?