Single na Manhattanu

Single na Manhattanu https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/381901/bmid_single-na-manhattanu-Fpo-381901.jpg 2 34 10

Alison chce pravou lásku, ne flirt na jednu noc. Myslela, že toho pravého už našla, ale místo toho je poprvé od střední školy single a nemá ponětí, co si počít. Kde se seznámit? Jak má vlastně první rande probíhat? Stačí pár drinků, asistence kamarádky, jeden klik a dobrodružství na online seznamce začíná. Najde Alison ve světě mobilních aplikací správného adepta na houpání? Muže, se kterým bude chtít zestárnout… a společně se houpat na verandě?... celý text

Romány Pro ženy Dívčí romány
Vydáno: , XYZ (ČR)
Originální název:

Match Made in Manhattan , 2018


více info...

Přidat komentář

Emma27
18.11.2022 1 z 5

Obálka pěkna ,ale příbeh mě moc nezaujal.

Barča 008
17.03.2021 1 z 5

Nejhorší hlavní hrdinka za hodně dlouhou dobu! Fňukna, která neví, co chce. -_-


KateTheBlogger
19.01.2021 2 z 5

Sex ve městě, kdyby byl mládeži přístupný. Žádný sex, spoustu alkoholu a mužů, kteří se mi víceméně spojili do jednoho. Nenáročná literatura na volné odpoledne.

MOu598
07.11.2019 3 z 5

Rychle se přečte a zajímavé je, že 80 % textu jsou dialogy - to napsat jen tak někdo neumí.
Mne zaujalo:
- místo děje - byla jsem zde letos v květnu,
- uvedeno, že hodně staveb na Manhattnu je zařazováno mezi pamětihodnosti, i když jsou staré třeba i méně než 100 let,
- život mladých - práce, vztah, byt + po barech a restauracích,
- smutné je, že tolik lidí je singl.
Citát:
"Existuje bezpočet různých řešení, které vedou ke štěstí."

Lusie
24.06.2019 1 z 5

Začátek vypadal slibně, ale kniha mohla být poloviční. Jednotlivé příběhy si jsou dost podobné a hlavní hrdinka Vám po chvíli přijde protivná, protože pro ni není nikdo dost dobrý...

pujec
19.03.2019 1 z 5

Líbila se mi obálka a příběh je napsaný opravdu čtivě. Potud klady. Od knihy tohoto žánru očekávám nenáročnou zábavu a hlavně šťastný konec. Tady chybí obojí, ale samozřejmě si na konci trochu zafilozofujeme.
Jako bonus je hlavní hrdinka neskutečně protivná. Na jednu stranu se ze všeho červená, jakýkoli tělesný kontakt ji uvádí do rozpaků a bez dlouhodobého vztahu nepřichází v úvahu, zkrátka jako z románu z 18. století. Na stranu druhou randí s několika muži najednou.
Zkrátka ztráta času.

Andy0892
02.03.2019 3 z 5

Dávám tři hvězdy, ale souhlasím s komentáři níže. Na začátku jsem si říkala : to asi nebude ta správná kniha..., od určité strany jsem se náramně bavila, v půlce jsem začala přemýšlet kam to vede a když mi zbývalo poslední 50 stran, vrtalo mi hlavou jaký to bude mít konec...

Hvězdičku dávám za vtip, hvězdičku za obal knihy, ale za ten konec bych nejraději všechny strhla :)

ptavichripkaa
17.11.2018 1 z 5

Nuda a šeď. Ani jsem nedočetla.

Arianne
19.08.2018 2 z 5

Tohle byla dost ubíjející zkušenost. Čekala jsem klasický román pro ženy - milý, nenáročný a trochu vtipný. O ten vtip se asi snažil, ale nějak jsem ho přes všechno, co bylo špatně, nedokázala ocenit. Dostalo se mi podivné směsice na sebe nalepených scén oddělených odstavci, kdy se bylo potřeba zas a znovu zorientovat, kde jsme a co se děje. Aspoň to člověka udržovalo ve střehu. Hlavní hrdinku jsem si tedy za celých 370 stran nedokázala oblíbit. Nejdříve po vzájemné domluvě ukončí několikaletý vztah jakoby se jí to vůbec netýkalo. Sice se tím netrápí, ale proč to nevzít jako důvod založit si profil na seznamce. Pak už jen přehazuje chlapy vidlema jako trička ve výprodeji. Na závěr si trochu zafilosofuje, aby se to tedy nějak zakončilo, když už je to dostatečně tlusté (ta kniha), ale vlastně se nikam nedopracuje. Za mě naprostá ztráta času.

Ivuska.09
30.07.2018

Pokud se vám líbila kniha Ve třiceti (poprvé) single, tak rozhodně doporučuji přečíst i Single na Manhattanu. Pokud vás naopak moc nezaujala, tak se této knize úplně vyhněte. Nebo ji dejte šanci později (nečtěte je hned po sobě). To jsem měla udělat já. Obě knihy se nesou ve stejném duchu, takže ani jedna z nich mě příliš nezaujala. A ten konec u knihy Single na Manhattanu? Nevím, jestli mám být nadšená, jak moc je nečekaný (vzhledem k tomu, že je to typ románu, u kterého obvykle zakončení bez větších problémů odhadnete), nebo naopak naštvaná, protože tady závěr tak trochu chybí... Z mého pohledu bohužel existují kvalitnější romány pro ženy. Na druhou stranu oba jsou nenáročné a oddechové, takže své příznivce si určitě najdou.

Štítky knihy

láska

Autorovy knížky

2018  38%Single na Manhattanu

Kniha Single na Manhattanu je v

Právě čtených1x
Přečtených41x
Doporučených1x
Knihotéce82x
Chystám se číst27x
Chci si koupit5x