Singapur do kapsy

Singapur do kapsy https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/255085/bmid_singapur-do-kapsy-xEQ-255085.jpg 4 1 1

Elegantní, stylový, přitažlivý a zároveň trochu dráždivý, takový je Singapur. Ambiciózní architektonické projekty, dynamická muzea, proslulí kuchařští mistři a supermoderní butiky podrývají všechny usedlé staré stereotypy. Když k tomu přidáte ještě chrámy zahalené do oblaků voňavého dýmu, trhy s potravinami a oázy dusné a horké džungle, uvidíte, že toto v minulosti nesmělé asijské město je mnohem zajímavější, než by se vám mohlo zdát. Pronikněte přímo k srdci města. Hlavní zajímavosti – největší zajímavosti spolu se zasvěcenými radami jak si zpříjemnit pobyt. Jak se žije v Singapuru – průvodce po oblíbených zákoutích vám pomůže objevit pravou tvář města. To nejlepší ze Singapuru – našli jsme pro vás ty nejlepší pěší trasy, restaurace, zábavní podniky, trhy, obchody a mnoho dalšího. – barevné mapy všech městských čtvrtí – trasy vycházek a denní itineráře – mnoho zasvěcených tipů pro turisty – stoprocentně nezávislé rady... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Turistický průvodce

Vydáno: , Svojtka & Co
Originální název:

Pocket Singapore


více info...

Přidat komentář

-Endy-
03.11.2019 4 z 5

Ideální knížečka pro "first-timers" - obsahuje základní orientaci na mapě a ve čtvrtích, a v každé čtvrti její must-see zajímavosti. Na konci průvodce je shrnutí a doporučení singapurských nej řazených tematicky (nejlepší jídlo, nejlepší výlety, nejlepší muzea atp.)

Co bych vytkla, je příliš mnoho stránek zaobírajících se tím, kde se nejlíp (a často dost draze) najíst a kam jít pařit.

Doporučuji projet průvodce s mobilem v ruce a rovnou hledat obrázky všech zmíněných míst.

Štítky knihy

Asie Singapur

Autorovy další knížky

2015  87%New York
2010  80%Neapol a pobřeží Amalfi
2015  93%Dánsko
2014  73%Jižní Itálie
2017  87%Sicílie

Kniha Singapur do kapsy je v

Přečtených1x
Chci si koupit1x