Simpsonovi: Supernova!

Simpsonovi: Supernova! https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/394341/bmid_simpsonovi-supernova-4vF-394341.jpg 4 13 2

Simpsonovi (komiks) série

< 19. díl >

Ani žár tisíce sluncí se nevyrovná tomu, jak vás osmahne tenhle nový komiks! Homer se rozhodne, že se po celý rok neodloučí od své rodné pohovky! Mr. Burns vezme, po vzoru svého miliardářského kolegy, strýčka Skrblíka, Simpsonovi na dobrodružnou výpravu za ztraceným pokladem! Marge se pustí do zpravodajství.. a když legendární Duffman švihne se svou prací, může ho zastoupit jediný člověk – Homer Simpson!... celý text

Literatura světová Humor Komiksy
Vydáno: , Crew
Originální název:

Simpsons Comics Supernova , 2013


více info...

Přidat komentář

Atlantis
28.06.2022 4 z 5

K Simpsonovic komiksům jsem si postupem času vypěstoval slušný odpor. Bývají hnusné a trapné. Ale tady jsem docela kulil oči. Ono to dokáže ještě pořád být slušné! Kresba je taková příjemně obstarožní a i jednotlivé příběhy měly takový nádech starších epizod. Takže Supernova ano, kéž by takhle vypadaly všechny díly.

Listy
09.06.2019 4 z 5

Po delší době díl, který v sobě má i něco ze starého typického Simpsonovského humoru. Příjemná oddychovka, ačkoliv na ty první už zdaleka nemá, ale co by člověk taky po X letech chtěl... Také mi to vlilo do žil novou dávku motivace číst komiksy se žlutou rodinkou dál. Mnohem lepší než Čarodějnický speciál - Bžunda mrtvého muže za roku 2013 (ČR), která byla propadákem z mého pohledu.