Simpsonovi: Komiksová estráda

Simpsonovi: Komiksová estráda https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/483240/bmid_simpsonovi-komiksova-estrada-Tpc-483240.jpg 5 8 1

Simpsonovi (komiks) série

< 25. díl >

Opona se zvedá a začíná „klasický“ příběh o přežití, v němž rodina Simpsonových uvízne na pustém ostrově. Poté, co se jaderná elektrárna přepne do autodestrukčního modu, může jen jeden člověk zachránit všechny obyvatele Springfieldu… a má jen 25 hodin na to, aby dal věci do pořádku. Bude to ten nejdelší den v životě Homera Simpsona! A když pan Burns odcestuje do lázní, aby ho tam omladili, vrátí se jako nový člověk – doslova! Kdo je ten podvodník a proč prodává veškerý majetek pana Burnse? A kde je „skutečný“ pan Burns? Je živ a zdráv, nebo „odešel z jeviště postranním vchodem“? Obsahuje sešity série Simpsons Comics #127-129 (únor 2007 - duben 2007), #132-133 (červenec 2007 - srpen 2007).... celý text

Žánr:
Literatura světová , Humor , Komiksy

Vydáno: , Crew
Originální název:

Simpsons Comics: Show Stopper , 2019


více info...

Přidat komentář

instageek_cz
24.01.2022 4 z 5

Komiksová estráda má hezkou, jednoduchou, pestrobarevnou kresbu, ze které mě přepadala skoro až nostalgie. Jako kdybych se přenesl zpět v čase a byl zase tím malým klukem, který v 90. letech každý týden netrpělivě čekal, až bude na ČT nový díl!:)) A jakých epizod se zde dočkáte?

25
Parodie na seriál 24 hodin a docela napínavé čtení, kde se pan Burns předvádí jako záporák nejvyšší kategorie! Rozhodne se odpálit jadernou elektrárnu, bez slitování se Springfielďany. A fakt, že ho k tomu svou leností a stupiditou popostrčí Homer, se nedá brát jako polehčující okolnost!:))
7/10

Robinsonáda rodiny Simpsonových
Homer doma předčítá rodince knihu, v níž pak Simpsonovi vystupují jako hlavní hrdinové, ztroskotanci na pustém ostrově někdy v 18. století. Zábavný příběh, který se mi zalíbil natolik, že jsem si hned musel objednat Pána much!:))
8/10

Lemrochod ti přijde vhod
Nejslabší kousek, kde se nic moc neděje, akorát Homer se na svém vozítku pro „lemry“ chová jako totální svině!:))
5/10

Zbrusu nový Burns (část první a druhá)
To nejlepší a nejvtipnější na konec! Špičkový příběh rozdělený na dva díly, který by se neztratil ani v seriálu. Pan Burns dostane lákavou nabídku na omlazovací pobyt, jenže místo toho je unesen a musí i s dalšími miliardáři pracovat v ilegální mexické montovně, zatímco v reálném životě je nahradí jejich dvojníci.
10/10

Komiksová estráda je hodnotným příspěvkem do simpsonovských kronik. Zaslouží si pochválit ještě za celkový humor (párkrát jsem se fakt „uchechtl“, což se u podobných knih cení), camea celebrit, a také za krásnou obálku, která vás okamžitě naladí na tu správnou springfieldskou notu!

Hodnocení: 7,5/10

PS: Mé další recenze na filmy, seriály, komiksy, knihy či hry (např. The Simpsons Game) si můžete přečíst na Instagramu, profil instageek_cz , díky:)

Část díla

Autoři knihy

Ian Boothby
kanadská, 1967
Chuck Dixon (p)
americká, 1954
Mary Trainor
americká
Len Wein
americká, 1948 - 2017

Kniha Simpsonovi: Komiksová estráda je v

Přečtených10x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce3x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x