Předvolání ďábla

Předvolání ďábla https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/251637/bmid_simon-sues-1-predvolani-dabla-251637.jpg 4 19 5

Simon Sues série

1. díl >

Simon býval vynikající student práv na Haverdsfordově univerzitě, avšak stačila chvilka a celý život se mu obrátil naruby. Kariéru obhájce lidského práva byl nucen vyměnit za hluboké znalosti okultních věd, zaklínání a hledání kliček v dohodách s pekelníky. Bytostmi, které za duši nabídnou cokoliv. Někdo si přeje výborné studijní výsledky, další pomoc od problému, který jej tíží. Když však nadejde čas splatit účet, všichni musí čelit zrůdě, která si přichází vzít to, co jí dle dohody patří. V boji s těmito silami pekel však není Simon sám. Po boku má schopného vymítače Izáka, se kterým ho pojí pouto silnější než smrt.... celý text

Žánr:
Komiksy , Fantasy

Vydáno: , Zanir
Originální název:

Devil's Serving , 2013


více info...

Shinju
Shinju
31.08.2020 odpad!

Hrůza! Co to bylo? Už nikdy. A navíc nevím jestli to má každá kniha, ale dost mi vadilo, že text s bublinami často končil uprostřed hřbetu knihy.

mangagirl
mangagirl
26.04.2018 3 z 5

Osobně nevím, jak bych stručně komentovala tuto mangu. Ujde. Příběh je v celku takový neurální. Prostě vymítání ďábla a démonů - exorcismus. Mangu jsem si z části stejně kupovala s výrazem ve tváři, ze kterého nevychází žádná obří zář, neboli jsem od toho předem neočekávala nic extra, a taky jsem měla pravdu. Mám již přesto rozečtený druhý díl, protože jsem si to koupila kompletně a myslím si, že by se to mohlo možná celkem dobře rozjet. Ale za věc, za kterou opravdu celkem dost chválím, tak je kresba, která mě okamžitě zaujala. Úplná paráda to není, ale je vážně pěkná. Jenom mě trochu štve, že kolikrát ženský vypadají, jako chlapy. Malá rozlišnost tomu chybí, jinak dobrý.
Moc doufám, že se to v pokračování čtení druhého a zbylých dílů vylepší a nakonec mě i třeba zaujme.
PS: Jedná se o Korejskou mangu, takže by se měla značit pod názvem Manhwa. Jen tak pro zajímavost ;)


Lenka.Vílka
Lenka.Vílka
22.11.2017 1 z 5

Je dobrá manga a špatná manga (tohle je ještě k tomu manwha, jako kdyby v tom byl rozdíl...). A tohle, to je autem přejeté mango na sra%ku. Sorry, za ten výraz, ale něco tak mimo moje oči už dlouho neviděly. Od pitomých dialogů, po děj nakonec o ničem, až po naprosto otřesnou kresbu. V půlce jsem si chtěla tužkou vypíchnout oko, abych se na to už nemusela koukat a stále zůstala s tím jedním pěkná (teda, fiktivním hrdinům to s páskou vždy sluší...). I když po obsahové stránce to původně vypadalo nadějně. Nezajímá mě, jestli se to zlepší u druhého dílu (jenom ho prolistuju, když ho mám po ruce). Ale pokud nastane ticho, odpověď je jasná.
PS: bylo mi divný, proč čtu z leva do prava (protože tohle je manhwa, ne manga, takže mě špatný štítek na DK dovedl někam, kam jsem nechtěla. Díky, zahraniční servere, který zde nesmím jmenovat, aby to nebyla reklama a já neskončila v diskusi!...že jsi mi vysvětlil rozdily). Ale pro průměrného Evropana je to asi jako hodinky a holinky...

Tatsume
Tatsume
27.07.2016 5 z 5

První díl je vlastně tak nějak uprostřed děje, s odkazy bo minulosti, která musí být teprve odhalena. Mnoho věcí je nejasných a bude (snad) vysvětleno v dalších dílech. Vztahy mezi postavami také nejsou na první pohled jasné. Přesto bych to nebrala jako vyložené neativum. Zatím mi sorie připadá jako lehký horor vhodný pro lidi, co se občas rádi bojí, ale nemají žaludek na echt strašidelné počiny.

martinstefko
martinstefko
13.04.2016 3 z 5

Bohužel je první kniha přece jen první a na autorce je vidět, že ještě není tak vypsaná a vykreslená. Hlavně dějově ty první příběhy neplynou tak pěkně, jsou zde zvláštní skoky, které trochu brání pochopení. To je ale třetím příběhem mírně napraveno.

Štítky knihy

magie napětí komiksy duše horory démoni právo prokletí manhwa (Korea)

Autorovy další knížky

Myung-Hee Kim
jihokorejská
2015  71%Předvolání ďábla
2016  71%Klíčové setkání
2016  63%Ve znamení hada
2017  70%Na mrtvém bodě
2022  0%Případ vraždícího kódu

Kniha Předvolání ďábla je v

Přečtených38x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce16x
Chystám se číst5x
Chci si koupit2x