Síla přitažlivosti

Síla přitažlivosti https://www.databazeknih.cz/img/books/82_/82489/sila-pritazlivosti-82489.jpg 4 53 10

Doktor Joe Vitale, autor svetového bestsseleru KĽÚČ a spoluautor svetového bestsseleru TAJOMSTVO tentoraz predkladá ešte účinnejší a praktickejší plán, ako každý môže v 5 krokoch prilákať do života bohatstvo, šťastie a úspech. Radí, ako ovládnuť svoju vieru a sústrediť sa takou silou, až nakoniec oživíte svoje sny. Pokiaľ budete robiť len to, čo Joe Vitale hovorí v tejto knihe, vytvoríte hojnosť všetkého ďaleko presahujúcu vašu momentálnu predstavu. Kniha obsahuje nový test príťažlivosti, pracovný zošit, cvičenia a veľa príkladov zo života. ... celý text

Žánr:
Duchovní literatura , Esoterika, astrologie, okultismus

Vydáno: , J. Otto - Ottovo nakladatelství
Originální název:

The Attractor Factor , 2007


více info...

Přidat komentář

Ivka82
16.02.2020 3 z 5

Můj dojem z této knihy je takový rozpačitý. Na jednu stranu je to zajímavé téma, které je mi blízké, ovšem styl jakým to autor podává mi moc nesedí. Působil na mě dojmem, že se neustále vytahuje, kolik vydělal a jaké vozy si koupil. Chápu, že peníze jsou až na prvním místě, ale tady už to bylo na mě nějak moc.

vanchovi
17.01.2020 2 z 5

Autor dáva priveľa priestoru propagácii rôznych kurzov a kníh či už svojich alebo svojich známych. Je tam pár dobrých informácií, ale tie sa stratia medzi celým tým marketingom a zbytočnou vatou.


chodícírohožka
07.11.2019 2 z 5

Nemůžu si pomoct, autor mi moc nesedl. Některé myšlenky a rady byly dobré a cvičení povzbudivá, ale když jsem si to vše ještě jednou zběžně prošla, zjistila jsem, že na 300 stránkách je vlastně pořád to samé. Když už jsem poněkolikáté odpovídala na otázku "Co si přejete mít, dělat nebo čím být?", která je zadáním snad více než poloviny cvičení, začala mi tato kniha připadat celkem otravná a pochybná. Taky jsem se nedokázala ztotožnit s některými nápady, které autor uvádí (např. jak vypsal předražené online kurzy, aby si pohodlně a rychle vydělal na auto)... Jakkoli jsou tedy některé myšlenky pěkné a inspirující, kniha mě, bohužel, neoslovila.

PavlínaAlžběta
09.01.2018 4 z 5

Kniha zaměřená na Zákon přitažlivosti sepsaná autorem a spoluautorem, který spolupracoval na několika dalších podobných publikací, sepsal knihu, která je zaměřena na přitažlivost hojnosti v podobě bohatství a štěstí, více na jiná témata se nezaměřuje. Autor, píše sám osobě a o svých poznatcích, dále se zaměřuje na studie přitažlivosti, naše IQ a přitažlivost, pravdivé důkazy o zákonu přitažlivosti, jak s knihou pracovat a jak pracovat s tímto zákonem ohledně peněz, v knize naleznete 5 kroků, které vám pomůžou s tipy a radami, jak se rozhodovat, zaměřit se na cíl apod. Kniha obsahuje i příběhy lidí, kterým tato kniha pomohla k úspěchu, včetně nejčastějších otázek. Pěkné zpracování.

Girasol
31.12.2017 3 z 5

Tuto knihu jsem dostala kdysi od kamarádky. Už jsem na toto téma přečetla dříve 2 knihy, které mne "daly daleko více" do mého života. Stále se zde opakují věci, které jsem už znala, takže mne to nepřineslo až moc tak úchvatného a nového. Kniha není ale špatná a pro někoho, kdo se o tomto tématu dozvídá napoprvé, může být obohacením. Za mne dávám tři hvězdy.

mariva
20.04.2014 3 z 5

Už jsem od tohoto autora něco četla, takže některé věci se v knížkách opakují. Názory jsou zajímavé a věřím, že něco z toho může fungovat. Mám ale pocit, že zbohatnutí velkého počtu amerických spisovatelů i samotného Joe Vitale je hlavně díky dalším a dalším přepracováním knihy a filmu The Secret a to se mi v našich podmínkách nezdá reálné.

lusila
25.07.2013 3 z 5

Chápem, prečo tento autor vyvolal senzáciu. Aj prečo zbohatol písaním takýchto kníh.
Ale nepodarilo sa mu neprotirečiť si v texte. Taktiež myšlienka, že okolitý svet nie je reálny, je podľa mňa, pritiahnutá za vlasy. Človek musí jednoducho v niečo veriť, optimizmus pomáha, je však potrebné rozlišiť ilúziu a svoje skutočné schopnosti. Pamätám sa na takú hru, keď som bola malá, písali sme si želania na papier a potom sme si ich dávali pod vankúš.

sptak
31.05.2013 5 z 5

Dva roky mi ležela netknutá na poličce, měl jsem jí za naprosto zbytečný kup a litoval jsem toho nedávno jsem jí otevřel a začetl se...
Neuvěřitelně inspirující kniha, už 4 dny chodím spát s takovou euforií jako nikdy. Snad jediná kniha, na kterou se vyloženě "klepu", až jí zase otevřu. Velice doporučuji!

gabrimi
29.03.2013 5 z 5

Na této knize se mi velice líbilo, že do ní vpisujete své pocity a vjemy. Není to prostě jen čtení, ale jsou zde i životní příklady a zkušenosti.
Jen doporučuji, předtím než začnete číst tuto knihu, tak aspoň shlédněte film Tajemství.

jncz
24.01.2013

Obdoba The Secret. Bráno z jiného úhlu pohledu, samozřejmostí knihy je spousta velice zajímavých a skutečných příběhů. Velice se mi líbila práce s knihou. Za každou metodou/technikou jsou volné do řádky, na nichž si máte věci z předešlého článku zkoušet.

Autorovy další knížky

Joe Vitale
americká, 1953
2009  84%Svět bez hranic
2009  80%Klíč
2010  76%Síla přitažlivosti
2010  72%Návod na šťastný život
2014  92%Na Nule

Kniha Síla přitažlivosti je v

Právě čtených4x
Přečtených91x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených7x
Knihotéce44x
Chystám se číst35x
Chci si koupit8x
dalších seznamech1x