Síla druidů

Síla druidů https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/41125/sila-druidu-41125.jpg 3 18 4

Temnota vstoupila po tvého lesa a ničí v něm život. Zvířata se začínají měnit a kdysi tak klidné stromy ožívají… Jsi druid. Dostal jsi na starosti Hvozd smutku, krásný a starý les. Bohužel, díky jakémusi pokusu do něj vnikla temnota. Zvířata se mění v příšery, stromy začínají chodit a život jako takový je v ohrožení. Jenom ty můžeš postupující šeď zastavit, ať už jako druid nebo orel, medvěd či vlk. Musíš najít podstatu temnoty a pomoci prastarého artefaktu ji zničit. Jsi jediná naděje tohoto světa. Jediná naděje mnoha světů.... celý text

Přidat komentář

cziss
13.10.2020 4 z 5

Hodně jsem váhal mezi 3 nebo 4. Herní mechanismus a hra za druida se mi líbila. "Finální boj" a to okolo se mi líbilo, mám rád tenhle "styl". Nicméně, pokud se na "rozcestí" dáte nějak, tak si ukrojíte dost knížky a herní doba je pak dost krátká. Přitom po finálním vítěství mohl být klidně odkaz, že pokud "něco", tak "něco" a mohli jste dohrát zbytek knihy a mohl tam být alternativní konec.

Kamba
18.09.2020 4 z 5

Po dlouhé době gamebook, kde nejsi vyslán jako poslední kompetentní hrdina zničit ultimátní zlo. Místo toho jsi mladý druid, který dostal na starost prastarý hvozd a máš se o něj postarat s péčí dobrého hospodáře. Proměňování do zvířecích podob je zajímavé a vybízí k taktizování. Nicméně od půlky se to stává klasickou honbou za zničení ultimátního zla a měl jsem problém GB dohrát. Přes tuto výtku se však jedná o nejlepší autorův gamebook.


kristijan
28.04.2020 5 z 5

Tenhle gamebook mě opravdu bavil. Proměňování na zvířata, které jako druid zvládáte, je zábavné a přináší do hry spoustu nových možností. Celkem rychle se mi podařilo objevit cestu, která nebyla nadměrně obtížná, ale přitom to byla pořád strhující jízda a zábava. Jenom bych se rád dozvěděl, co se nakonec stalo s čarodějnicí v bažině. Jestli jsem to někde nepřehlédl, tak je škoda, že tam autoři nezakomponovali možnost jít ji hledat. Byla mi sympatická.

yank3e
20.01.2013 5 z 5

Šestý gamebook ze série Negart Group. Na gamebook průměrná kvalita, dobrá zábava na pár hodin. Zajímavý nápad je možnost brát na sebe jako druid podobu zvířat.
Gamebooky v této sérii na sebe nepřímo navazují, spíše se odehrávají ve stejném světě. V některých knihách si zahrajete za stejné postavy, navštívíte stejná místa, nebo jsou zmíněny události z předchozích dílů.

Štítky knihy

gamebooky

Autorovy další knížky

Václav Kroc
česká, 1973
2001  69%Ochránce
2004  80%Smrtící jed
2005  58%Krvavá země
2003  64%Král noci
2003  67%Síla druidů

Kniha Síla druidů je v

Přečtených26x
Knihotéce27x
Chystám se číst6x
Chci si koupit1x