Shrek

Shrek https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/361264/mid_shrek-aqv-361264.jpg 4 6 2

Kdo by neznal Shreka, toho velkého zeleného zlobra, kterému do jeho milovaného domova - bažiny - nastěhoval zlotřilý král Farquaad všechny pohádkové bytosti! Aby získal zpět své soukromí, musí Shrek vysvobodit krásnou princeznu Fionu, kterou na opuštěném hradě hlídá obrovská dračice. Na jeho cestě ho všemi úskalími provází upovídaný oslík až ke zdárnému konci - jak jinak než pohádkové svatbě... V této knize najdete zkrácenou upravenou verzi příběhu, který vetšina z nás zná ve filmové podobě. Kniha je bohatě doplněna originálními ilustracemi a je napsána většími písmeny.... celý text

Přidat komentář

EvikU.
11.12.2021 5 z 5

Moc hezká kniha, už i malým dětem se dá přečíst třeba jen na dvakrát. Textu je tam málo, ale je úplně dostačující. Na každé stránce obrázek přes celou stránku a text je na obrázku, kde to nepřekáží.

Moje starší dcery všechny díly filmu milovaly a pouštěly stále dokola. Proto nedávno chtěly kouknout s nejmladší, ale ta se bála. Kniha ji ovšem bavila.

Z knihy jsem nadšená, je stejně hezká jako film. Doporučuji.

georginaa
10.02.2021 5 z 5

Mám moc ráda tenhle příběh a koupila jsem to pro vnoučátka. Neodolala jsem a přečetla si to sama a byla jsem nadšená. Má to vše co pohádka má mít. Lásku k princezně, dobrodružství, zvířátka, prostě nádhera. Zfilmované se mi to též líbilo.


Autorovy další knížky

J. E. Bright (p)
americká
2010  87%Shrek
2002  83%Digimon - Andromonův útok
2010  90%Madagaskar
2002  60%Návrat k nekonečné hoře

Kniha Shrek je v

Přečtených7x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce1x
Chystám se číst1x