Hluboko v srdci

Hluboko v srdci https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/130036/bmid_hluboko-v-srdci-PHv-130036.jpg 3 35 6

Sherbrookeovi série

< 11. díl

Julian se dosud nesmířil s vraždou své manželky Lily. Proto ho nemile překvapí, že mu matka vybrala nevěstu. Julian původně nemá o Sophii zájem, ale když ji potká, je okouzlen. Navzdory vzrušujícímu jiskření – nebo možná právě proto, aby nechal minulost jednou provždy za zády – Julian dál pátrá po Lilyině vrahovi. A postupně odhaluje úzkostlivě střežené tajemství.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress
Originální název:

The Prince of Ravenscar , 2011


více info...

Přidat komentář

Ála1968
27.06.2023 2 z 5

Tak tohle je snad nejhorší kniha od autorky.Ze začátku to byl takový zmatek,že jsem nevěděla kdo je co zač.Je pravda, že romantika nula,erotika dvě nuly a pachatel byl předvídatelný okamžitě, takže další nuly.Narovinu ,to byla ztráta času knihu číst.

EvikU.
07.04.2017 3 z 5

Tak teď jsem zjistila, že je to v pořadí 11 kniha. No nijak mi to nevadilo. Četlo se to skvěle. Oddychovka jak dělaná.


havrmoni
23.06.2016 3 z 5

Ano normální oddechovka a jako k takové je třeba k ní přistupovat. Trochu zmatené jelikož se jedná o dvě dvojice,rozdělenìm by mohly vzniknout dvě romantické knihy. Abych se přiznala Devlin a Roxana se mi líbili víc, on mi byl sympatický už v předchozích dílech.

helenkan
11.09.2015 3 z 5

Je to taková normální oddechovka.Přinejmenším jsem se u toho docela pobavila.

PomněnkaPrvní
16.09.2013

Aha... Takže narovinu. Skutečně je ztrátou času číst tuto knížku. Je to jako velmi špatná televizní inscenace, kde sledujete dialogy různých postav. Řeči, řeči, řeči, pořád někdo něco říká, nebo si něco myslí (označeno kurzívou). V hlavní roli jsou dva muži a dvě ženy, Julian, Devlin, Sophie a Roxana. Ale tak do 60 procent knihy nebudete tušit, kdo s kým bude a koho to ke komu táhne. Romantika nula, erotiky mínus jedna. Pousmála jsem se tuším jen jednou, když majordomus ohlašoval nevítanou návštěvu a dodával, že bude podávat VELMI HORKÝ čaj. Za polovinou knihy, jako by autorka už nevěděla kudy kam a jak dál, tak do děje zamíchá tajemný dopis o tajemném šperku - netěšte se - je to celé dost divné a v závěru vůbec nevysvětlené (jakoby paní Coulter plánovala další díl uměle napojený na rodinu Sherbrooků - dovedu si představit slátaninu o tom, že tajemný šperk někdo ukradne, že se bude jednat o krásnou zlodějku a až ji detektiv vypátrá, zamilují se do sebe :o)

modranka
05.09.2012 odpad!

Odpustite mi ak som pri tejto knihe zvolila hodnotenie "odpad". Urobila som tak s prihliadnutím ku kvalite ostatných kníh Catherine Coulterovej. Pri tejto knihe sa mi zdalo, že autorka nenávidí písanie alebo bola ožratá na mol. Bola tak ironická ku svojim postavám, že som sa s tým nedokázala stotožniť. Do popredia deju sa dostávali psy, kočky a koláče, na a tuším ešte majordomus. Samotný dej bol nemotorný, naivný, nudný. Pripadalo mi to ako jej prvotina odložená v šuflíku a narýchlo vytiahnutá. V polovici knihy sa dej radikálne mení. Dovtedy hlavný hrdina označovaný ako Julian sa odrazu úplne nepochopiteľne mení na princa z Ravenscar. Prepojenie so sériou Sherbrookovcov bolo asi také, že sa stretli na nejakom trapnom plese a potom na jednej návšteve kde Corrie (niektorá z predchádzajúcich častí série) blinká do šerblíka priamo v salóne pred návštevou - bože, to bola fakt trápna scéna. A je tam ešte hromada podobných trapošín. Potom sa v knihe stretnete s imidžom upíra a upírčice, záhadným listom a ešte záhadnejším šperkom - ale nič záhadné v tom nie je. Rodinné prepojenia sú také komplikované, že som stratila prehľad kto je kým. Kniha nie je hodná ani ceny papieru, na ktorom je vytlačená.

Autorovy další knížky

Catherine Coulter
americká, 1942
2004  83%Tajemná nevěsta
2002  81%Bohatá nevěsta
2000  86%Bludiště
1998  82%Ohnivá píseň
2002  79%Svůdnice

Kniha Hluboko v srdci je v

Přečtených59x
Doporučených1x
Knihotéce63x
Chystám se číst13x
Chci si koupit7x
dalších seznamech1x