Sexy strategie

Sexy strategie https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/262063/bmid_sexy-strategie-f47-262063.jpg 2 61 21

Pro ženy se smyslem pro humor SEXY strategie je kniha napsaná ženou pro ženy. Je humornou výzvou, zábavným čtením a přátelským dialogem. Mohlo by se zdát, že je pouhým manuálem ke zvýšení sexuální přitažlivosti. Omyl! SEXY strategie s nadsázkou a humorem odkrývá i ta nejtajnější zákoutí ženského světa. Seznamuje s názory a přáními současné moderní ženy, představuje pilíře novodobých namlouvacích taktik a doporučuje hned celou řádku rafinovaných triků, které vedou k srdci „toho pravého“, nebo pomohou pečovat o kvalitní dlouhodobý vztah. SEXY strategie je určena všem věkovým kategoriím, najdete v ní atraktivní témata od problémů současné „Singl ženy“, přes sexuální idoly náctiletých, až po zpochybnění mýtu asexuálního stáří. V experimentálním atlasu mužů si vyhledáte, zda náhodou nežijete se svalovcem tupým, nebo spořičem drastickým, budete přesně vědět, co očekávat od ženy-predátorky, odhalíte starosti zlatokopek, a zjistíte, jestli třeba netrpíte nemocí Popelky či syndromem příliš krásných žen. SEXY strategie vám poutavou formou nabídne cestu nejenom k dokonalému sexappealu, ale i k vám samým, vaší vnitřní kráse a k nalezení vlastní hodnoty.... celý text

Přidat komentář

DominaCZ
26.11.2023 odpad!

Snůška kydů obecných...o teenkách, důchodkyních, "jak poznám že mě podvádí", nějaký grafy údajně zodpovězený lidma na nesmyslný otázky...cosmopolitan z roku 2000 prostě.
Proč tam byl ten výpis chlapů když z toho má celou knihu nechápu a ten konec rádoby funny, kde slzí smíchy nad tím, že kýchla, je úplně v hajzlu.

cerna7151
20.08.2021 2 z 5

Vůbec jsem nevěděla, co budu číst (ani nevím, jak se ke mě tahle kniha dostala), takže pro mě bylo překvapení, že se nejedná o klasický roman. Jediné, co tuhle knihu trochu zachránilo byl nadhled a humor, se kterým byla napsána. Bohužel nevím, jestli si z ní odnesu nějakou radu.


DreamerX9
04.08.2021 odpad!

Už chápu proč má kniha tak nízké hodnocení. Stereotypní az staromodní výroky a odbornost nulová. Tohle není ani příručka ale řada povrchních názorů. Ani z humanitniho a ani z ženského hlediska to není nic přínosného.

Jája92
13.07.2020 3 z 5

Knihu jsem brala s nadhledem, tudíž jsem nebyla nikterak zklamaná, ale na druhou stranu ani ohromená. Našla jsem vtipné pasáže, sem tam jsem přeskočila pro mě nezajímavé části.

Aicha196
01.11.2019 5 z 5

Kniha nabizi cestu k sex appealu, k nam samotnym, vnitrni krase a nalezeni vlastni hodnoty. Je psana vtipne a opravdu mohu doporucit.

1amu
27.09.2019 3 z 5

K přečtení této knihy mne inspiroval (viz níže) komentář "alef". Pravda, kniha je určená zejména ženám, občas jsem v ní i něco vtipného našel . Pro čtenáře-muže je inspirující na cca 10-ti stránkách na samém konci knihy, a to v kapitole Experimentální atlas mužů . Je to poučný atlas (pánové komentátoři zde píšící- zkuste si to vyzkoušet, jako já). Hledal jsem, hledal, i tíseň na mne padla po 3/4 bádání furt NIC ! Ale autorka nás má přečtené. Našel jsem se ! I když šlo o kombinaci dvou čeledí (50%:50%).

alef
17.09.2019 3 z 5

Sex … je zážitek inspirativní … „celé dějiny umění nám nabízejí nespočet příkladů … ale pozor na něj! Je zrádný. Slibuje ráj, někdy však nabídne hotová muka. Nemá rád kompromisy, ale dobře vám radím, přesto se s ním pokuste vyjednávat, jinak vám dokáže ze života udělat pravé peklo. Je totiž úskočný, chtivý a nenasytný.“

S paní Lauerovou to mám trochu složitější … myslím si o ní, že je to velmi chytrá žena, a taky dobrá spisovatelka. Líbí se mi její jazykový projev, její styl má prostě šmrnc. Proto některé z jejich knížek (všechny jsou erotické, jen některé trochu méně) hodnotím dost vysoko (Jumaroro budiž příkladem). Některé ale zas hodně, hodně nízko (když je něčeho moc, je toho pak příliš :-)¨). U téhle jsem trochu na vážkách, a tak se uchýlím ke kompromisu 3*, a jen dodávám, abyste, pokud se rozhodnete tuhle knížku číst, nebrali na lehkou váhu autorčino upozornění v úvodu … pokud nemáte smysl pro humor a nadsázku … nečtěte :-). Tudíž, čtěte, pokud se rozhodnete číst v odlehčeném rozpoložení, tedy v dobré náladě, když se chcete trochu pobavit a velká očekávání si nechte … pro jiné knihy (minimálně pro jiný žánr :-)).

„Líbám, tedy žiji.“
Heindrich Heine

Polibek … akt, kterým se toho dá tolik vyjádřit … „lásku, přátelství, úctu i vášeň“ … slovo, které naše kultura zná velmi dobře.
Ale znáte pravidla … příměřenosti?
Pokud ne, tak jste na správném místě, paní Lauerová je totiž odbornice na slovo vzatá, a je toho víc, co se dozvíte, třeba tohle taky není špatné … vědět :-) :

„žádný muž totiž nevynechá příležitost, aby se ženě podíval do očí. Pokud je žena přirozená, uvolněná a usmívá se … muž okamžitě zaznamená … nezaměnitelné signály“ :-).

zde.rec
10.04.2019 3 z 5

Vzhledem ke svému všetečnému příbuzenstvu jsem měla příležitost číst na tohle téma dost knih a tahle není zase tak špatná.

Daris
18.02.2019 2 z 5

čekala jsem něco jiného

LenkaV.1
21.01.2019 1 z 5

Zklamala. Čekala jsem víc. Sem tam přesto pobavila, proto aspoň hvězdička útěchy ????

soarka
15.07.2018 odpad!

"Ajajaj" nedočteno, nedalo se. Některé kapitoly jsem přečetla, jiné po pár větách úplně přeskočila.

kob
12.06.2018 3 z 5

Když potřebujete zabít čas a nemůžete se pořádně soustředit, bude tato knížka ideální. V ději se určitě neztratíte ;-) Pár vtipných postřehů a konstatování mě i pobavilo.

devildeny
28.12.2017 2 z 5

Některé pasáže byly vtipné a někdy i trochu poučné, některé tedy méně. Co ty otřesné názvy z atlasu mužů? Vážně nesnáším škatulkování.

slunečnice 33
24.08.2016

SEXY strategie mě vážně pobavila! Syndrom neviditelné konzervy je tak trefně popsaný, že máte pocit, že autorka špiónovala u vás doma :D A je vlastně fajn vědět, že jsou situace, které se nedějí jen u vás :)) Vážně ze života...
Tento kousek je pohodové čtení, nemusíte sledovat kapitolu po kapitole, ale podle obsahu přeskakovat sem a tam, podle toho, co vás zrovna zaujme. Ideální. Kdo si knihu vezme do rukou - tak ani nemůže čekat univerzální recept na štěstí / na ulovení ideálního chlapa nebo jeho udržení. Vždyť nic takového neexistuje a na toto téma už bylo popsáno papíru :)) Jen není na škodu vidět pohled někoho jiného a připomenout si co a jak dělat nebo nedělat... A vtipné příběhy z reálného světa nás hodí zpět do reality. Díky bohu!

Myslím, že bychom si měli všichni povinně číst podtituly knih, abychom nebyli následně zklamaní a nebo nevědomky neodradili další zájemce o knihu naším komentářem ;)
SEXY strategie. Pro ženy se smyslem pro humor.

Suzynka29
03.08.2016 1 z 5

Jak se mi líbily autorčiny knihy jako Hračka, Tichoslap nebo Jumaroro, tak tohle bylo velké zklamání. Kniha mě hned od začátku nebavila, ani jsem ji nedočetla...

Hany.Honey
08.06.2016 odpad!

Asi už jsem z těchto knížek, které radí "jak na to" vyrostla. Ani jsem se nebavila, ani jsem se nepoučila. Nemohla dočíst. Knihu bych si osobně nevybrala za svou, ale byl to dárek, takže jsem se fakt snažila, ale nešlo to.

barunka_n
06.05.2016

Knihu jsem četla, oproti ostatním knížkám, poměrně dlouho. Upřímně musím říct, že byly chvíle, kdy jsem neměla chuť číst dál, ale celkově mě kniha nadchla. Prostě se člověk musí prokousat občas až nezajímavými částmi a pak zjistí, že autorka moc dobře věděla, proč to tam píše.
Kniha pobaví, to zaprvé, ale také si myslím, že otevře oči spoustě žen, které se stále hledají.
Mně osobně kniha docela pomohla - vzala jsem si k srdci některé rady, které Lauerová uvádí a světe div se, hned je to lepší! Ono je občas dobré si o "sobě" přečíst něco od někoho, kdo vás absolutně nezná. Ano, kde která se v té knize najdeme, ale to asi není překvapivé. Každopádně - atlas mužů na konci knihy je luxusní tečkou za celým časem stráveným nad touto knihou. Ihned po přečtení jsem ji poslala dále kamarádce, aby se také poučila a celkově knížku doporučuji svým kamarádkám. Proč? Když už ne proto, aby se poučily, tak aby se aspoň pobavily.

Belatris
03.03.2016 1 z 5

Pipiny, zoufalky a milovnice nablblého humoru ala ženské časopisy. U této knihy si užijete. Dostanete spoustu rad, jak manipulací s využitím ženských částí těla převychovat to hovado, kterým každý chlap pod slupkou Old Spice vlastně je. Můžete se rozpoznat v několika typech žen, které jsou popsány včetně chyb, jichž se ve vztazích dopouštějí. Připravte si poznámkové bločky a pište si, co všechno si máte vyholit, jaké obraty v hovoru s muži používat, abyste je utvrdila v pocitu, že sedí ve správní radě Vesmíru, a v neposlední řadě si zapište recept na univerzální balicí techniku s názvem Pohled plaché laně. Pokud si tím plachým, ale roztouženým pokukováním po samečcích zablokujete krční páteř, můžete alespoň v dalších kapitolách najít kategorii Lékařů a zkusit sbalit poloboha v bílém plášti na pohotovosti.

cie
16.02.2016 odpad!

Nedočteno...prostě to nešlo.

x2222x
03.02.2016

Cekala jsem od knizky vic.

Autorovy další knížky

Sylva Lauerová
česká, 1962
2007  44%Hračka
2011  76%Jumaroro
2012  59%Otrok
2015  47%Sexy strategie
2012  72%Tichošlap

Kniha Sexy strategie je v

Právě čtených3x
Přečtených83x
Čtenářské výzvě14x
Doporučených3x
Knihotéce70x
Chystám se číst29x
Chci si koupit7x
dalších seznamech1x