Prostě sexy

Prostě sexy https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/41876/bmid_proste-sexy-fRZ-41876.jpg 4 39 6

Sexy série

< 3. díl

Poslední díl trilogie o třech kamarádkách, které pracují v televizní stanici KTEX. Julia Beudreauxová je dcera bývalého majitele stanice. Okolnosti ji ale přinutily stanici prodat. Otec zanechal po smrti obrovské dluhy, které je třeba vyrovnat. Novým majitelem se stal Sterling Prescott, manžel bývalé ředitelky stanice Chloe. Julia potřebuje přesvědčit nové vedení, že je schopná v televizi pracovat i jako řadová produkční. Chloe se Sterlingem odjíždějí na svatební cestu v době, kdy Sterlingova bratra Bena (tajný policista) propouští z nemocnice po střelném zranění. Julia má velký dům, Ben nemůže být sám, skončí v jejím pokoji pro hosty. Mezi oběma to už v předešlém díle jiskřilo a teď k sobě složitě hledají cestu. Oba mají bouřlivější povahu a nechtějí se vázat. Ben ale pozná v Julii citlivou pracovitou dívku, ona v něm milujícího muže ochotného jí pomáhat. Všechno komplikuje Benova snaha odhalit vraha kolegy a Juliino natáčení reality show o proměně primitiva na citlivého gentlemena. Když ale Ben uvidí Julii před ústím hlavně pistole, pochopí, že jeho zájem není povrchní, že ji hluboce miluje. Když jí pak pomůže vyřešit zásadní problém s natáčením, i ona si uvědomí, že teprve s ním dokáže být sama sebou. Přestane se snažit změnit v někoho jiného, oprostí se od strachu z rozchodu, který v ní zanechal otec a na konci trilogie stojí tři šťastné páry - Kate s Jessem, Chloe se Sterlingem a Julia s Benem.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , BB art
Originální název:

Simply sexy , 2004


více info...

Kudík
Kudík
09.07.2022 3 z 5

Tento díl mi přišel nedotažený a nepromyšlený, a to i přes poděkování autorky v úvodu, ohledně pomoci s prací tajných policistů, také nereálný. Co se týká Henryho nikoliv, ale divím se, že nebyla prozrazena identita Bena hned v úvodu a vlastně, že vůbec přežil. :) Každopádně pachatel mě překvapil, já hádala někoho jiného. Pro mě "nejslabší" díl této trilogie.

Dani5a
Dani5a
16.04.2018 3 z 5

Odpočinkové, nenáročné čtení.


michaela8804
michaela8804
08.12.2016 5 z 5

Celá teologie je výborná, nápaditá, dobře promyšlená, zábavná a návyková. Třetí díl se opět povedl. Neskutečně jsem se bavila při scéně v pracovně, kdy Julie strčí Bena pod stůl.

vaili
vaili
12.06.2014 5 z 5

Stále stejně dobré jen méně humoru než v jedničce a víc sexy než dvojka :)) jen prostě skvělý relax až na ty konce ... všechny méně sladké by byly fajn :))

Poutnice
Poutnice
29.09.2013 5 z 5

Tenhle díl byl nejvíc vážný, ale vůbec mu to neubírá na přitažlivosti. Četl se stejně dobře jako předchozí dva a určitě se k němu budu chtít někdy vrátit.

zichisek
zichisek
30.08.2011

Super jako předchozí díly.Celá serie se čte příjemně a rychle.

Kniha Prostě sexy je v

Přečtených59x
Doporučených3x
Knihotéce33x
Chystám se číst15x
Chci si koupit2x