Sexuální praxe

Sexuální praxe https://www.databazeknih.cz/img/books/85_/85134/bmid_sexualni-praxe-Gyj-85134.jpg 2 14 6

Knížka o umění milovat poskytuje diskrétní a konkrétní rady pro sexuální praxi manželských a mileneckých párů.

Literatura naučná Erotika
Vydáno: , Pluto
Originální název:

Pratique sexuelle , 1968


více info...

Přidat komentář

jaroslaf2941
13.08.2022 odpad!

Naprostá debilita zastarála i na rok vzniku 1968. (Vzhledem k obsahu jsem si původně myslel, že kniha musí pocházet tak z osmnáctého století.)

arcs
24.05.2022 2 z 5

Ale, ale, co to vidím? Moje první vzdělávací literatura! Představte si to v době, kdy nebyl internet ani Bravíčko, pár časáků, který přivezl spolužákův otec kamioňák a spolužák mu je čajznul (a byly dost krotký na dnešek), takže hlavní zdroj poznání byly sprostý vtipy starších spolužáků... A pak tohle. Obsah už moc nevím, asi jsem byl v šoku. Pamatuju jen smutnej graf průběhu sexuálního vzrušení muže a ženy, kterej jasně dokazoval, že se nemůžou protnout a tudíž je to všechno beznadějný. A jinej graf sexuální výkonnosti vzhledem k věku, kde to taky vyznívalo dost smutně. A pak ještě zásadní důležitost optimální teploty pro správné vzrušení ženy... No ty jo, se divím, že z toho byly tři děti :)


helena8303
11.03.2022 4 z 5

Zajímavá kniha. Nedovedu si představit čtenáře, který by okolo ní prošel, a aspoň do ní nenakouknul. :-)
Teď jsem vyrazovala asi 60 knih z knihovny. Potřebovala jsem místo na nové.
Těch knih se ujal soused, prý zkusí něco nabídnout do školní knihovny. ( Je učitel. )
Tak jsem podotkla , ze Sexuální praxe se asi do školní knihovny hodit nebude.
A helemese! On učí na Zdrávce!
Tak to jo.
:-D

thorir
02.02.2021 5 z 5

Ano, text je pohledem dnešní doby poněkud zastaralý, edukativně nehodnotný, medicínsky překonaný a pohledem krásných nových progresivních zítřků zoufale patriarchální, bigotní a šovinistický. Přesto doporučuji – otevřete si s partnerkou / manželkou / kamarádkou / milenkou lahev vína a začněte si z knihy navzájem náhodně předčítat, a pokud jste oba otevřené mysli, garantuji, že zažijete naprosto neopakovatelný a legendární večer :-) a možná některá z doporučení též prakticky vyzkoušíte :-)

Jája92
28.09.2019 1 z 5

Tato kniha v dnešní době slouží už jen pro pobavení, alespoň já jsem ji takto pojala. Obzvlášť některé pasáže byly obzvlášť úsměvné. Na druhou stranu v době, ve které byla napsána se mohlo jednat o pikantní a do jisté míry i naučnou knihu.

LordSnape
31.01.2012 3 z 5

Když jsem byl mladý a hormony ve mně bouřily, četl jsem si v této knize, abych věděl, co to vůbec ten sex je a jak se to má dělat. Dnes je již velmi zastaralá a dá se říci, že i docela na nic, jelikož je to všude kolem nás jen a jen o sexu. Stačí zapnout televizi nebo internet.

Autorovy knížky

1991  46%Sexuální praxe

Kniha Sexuální praxe je v

Přečtených18x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce17x
Chystám se číst2x