Sexuální inteligence

Sexuální inteligence https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/140747/bmid_sexualni-inteligence-DFb-140747.jpg 4 11 7

Chcete prožívat příjemný a radostný sex? Pak vězte, že se obejdete bez jakékoli techniky, dokonalého těla či beznadějně vášnivé lásky. Co potřebujete, je sexuální inteligence. Změnte způsob uvažování o sexu a změníte svůj sexuální život – navždy! Pokud za celý život přečtete jen jedinou knihu o sexu a vztazích, měla by to být tato. Je vítaným lékem na všechny nevyhnutelné sexuální obtíže, které vás mohou potkat. Ostřílený rodinný terapeut a sexuolog, v ní rozebírá problémy, které lidstvo trápí odpradávna, s hlubokým pochopením a nabízí originální, často provokativní řešení k zlepšení vztahu k vaší sexualitě. Dozvíte se, proč se máte při sexu přestat pozorovat, proč nemáte věnovat pozornost své „výkonnosti“ a tomu, zda je vaše sexuální chování „normální“. „Nepomáhám lidem při sexu lépe ,fungovat‘, ale učím je, jak se při sexu uvolnit, aby si ho lépe užili – ve svém těle, se svým partnerem, v dané situaci,“ tvrdí Marty Klein. A to je něco, po čem toužíme všichni – vzrušující sex, který nás bude naplňovat v každém období života.... celý text

Literatura naučná Erotika
Vydáno: , Noxi
Originální název:

Sexual Intelligence: What We Really Want from Sex--and How to Get It , 2012


více info...

Přidat komentář

cikopes
28.03.2023 1 z 5

Příručka pro lepší sex určená pro úspěšné a pohledné třicátníky a čtyřicátníky ze Silicon Valley z počátku milénia. Jako dvacátnice ze střední Evropy je pro mě 99 % rad a doporučení samozřejmou praxí, nestačila jsem se divit, co vše se dle Kleinovy terapeutické praxe odehrává v hlavách bohatých a krásných Američanů ve středním věku. Překladatelská a redaktorská práce často hapruje. Chyby, překlepy, vtipy, které v překladu vůbec nevyzní vtipně. Četla jsem to primárně z recese, dost jsem se pobavila, i když to zrovna v danou chvíli určitě nebyl autorův záměr.

Felsenberg
04.12.2018 3 z 5

K obvyklému sexu patří patří obvyklá nezajímavá těla a chyby. To jsem si odnesl a často to tak je. Sex není závod. Pro mě je z knihy nejzajímavější název. Autor se vyhnul sexuálním tabu. Jinak mi to přišlo jako povídání starého pána sexuologa z Kalifornie. Podle mě víc o dnešním sexu vypoví články a rozhovory našich dnešních borců Zvěřiny, Uzla, Weisse ...


TallulahDragon
23.08.2015 5 z 5

Celá pojednává o přístupu k sexu, nikoli o aktu jako takovém. Autor radí, abychom byli ke svému partnerovi otevření, upřímní, respektovali jeden druhého, přijali svá vlastní těla. Ve světě, kde je tlak na dokonalost a výkon skutečně znatelný, je tato kniha příjemnou známkou, že se celý svět ještě nezbláznil a stále existují lidé jako pan Klein, kteří tvrdí, že být dokonalí a normální je hrozně nudné.

Timca
26.09.2014 5 z 5

naprosto souhlasim s doktorem Kleinem , kniha je zábavná , poučná ,podle mě by jí mohli zařadit do školy jako předmět , lidi jsou naprosto posedlí konzumnim sexem a málo kdo se zabývá sám sebou a co sám chce od sexu . Doporučuji všem

janulka1310
15.06.2013 5 z 5

Absolutně jiný pohled na sex. Věřím, že se v té knize najde 95% lidí. Doktor Klein se zabývá sexuálními problémy z hlediska psychologie, nikoliv z hlediska sexuálních dysfunkcí. Kniha není o žádných praktikách ani návodech, ale je o správném přístupu k sobě samým, k partnerovi a k sexu. Doporučuji všem, nejen těm, co mají nějaké problémy.

martinkaLLL
28.04.2013 1 z 5

Dobrá knížka pro začínající sexuology a nebo pro páry co mají nějaké problémy ve vztahu. Dávám tomu jen jednu hvězdičku, jelikož ani jedno z toho nejsem, "naštěstí".

Morsie
16.04.2013 4 z 5

Určitě je to hodně povedená a hlavně přínosná knížka. Autor se v ní zaobírá skutečně důležitými problémi a otázkami ohledně sexualiti. Nežene se za každou cenu za senzací. Knížka mě hodně bavila dost jsem se dozvěděla. Myslím, že bych jí mohla doporučit každému, ať máte problémy nebo ne, něco si z ní odnesete. Teď jste třeba mladí, ale za třicet let si řeknete: Ještě že jsem to četl! :)

Štítky knihy

sex erotika

Autorovy knížky

Marty Klein
americká
2012  71%Sexuální inteligence

Kniha Sexuální inteligence je v

Přečtených14x
Knihotéce18x
Chystám se číst7x
Chci si koupit2x