Sex, drogy a islám

Sex, drogy a islám https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/211427/mid_sex-drogy-a-islam-Scc-211427.jpg 2 19 6

Blogy Martina Konvičky se nevyhýbají velmi kontroverzním tématům, sexualitě, feminismu, problematice drog, ale především islámu a ideologie islamismu. Autor, který vehementně odmítá nařčení z rasismu a xenofobie, se netají svým velmi vyhraněným vztahem k tomuto náboženství, varuje před islamizací Česka a Evropy a zamýšlí se nad tím, proč je islám pro některé Evropany přitažlivý. Snaží se nacházet na první pohled nezřejmé politické i společenské souvislosti a upozorňuje na vybrané problematické momenty současného evropského vývoje.... celý text

Přidat komentář

topi80
28.05.2021 5 z 5

V podstatě soupis blogů, které spojuje téma ideologie, která už 1300 let ničí životy nemuslimů, ale i svých vlastních vyznavačů a která, co do škod na životech a na duši, nemá v dějinách lidstva konkurenci. Pohled Martina Konvičky je zajímavý v tom, že islám nekritizuje z pohledu konkurenčního náboženství ani z pohledu nějakých dogmatických ideologií, nýbrž z pohledu typického liberála (neboť právě liberalismus je islámu pravým opakem). Hovoříme o tom skutečném liberalismu, nikoliv o tom, co je dnes liberalismem nazýváno. Z knihy je patrné, jak jedna ideologie, kterou si jako zástěrku pro své genocidní choutky vymyslel před stovkami let jeden negramotný psychopat, dokáže už po několik staletí probouzet v každém svém vyznavači to nejhorší ve všech aspektech života a chování a má potenciál zničit i tak vyspělou a ještě před lety racionální civilizaci, jako je ta, kterou v současnosti nazýváme Západem.

michal6061
25.03.2021 odpad!

Klasický islamofóbny brak jak väčšina autorových názorov..Lacná propaganda. Aj čo sa týka islamofóbie, dá sa kritizovať trefnejšie , konštruktivnejšie a intelektuálnejšie. Konvičkovi by som odporúčal vaicej spoznať tému, ktorú krituzuje..Naštudovať si diela orientalistov ako aj práce klasických učencov a čo sa týka islamofóbie skôr sa inšpirovať nemeckými islamofóbmi.


Eldar80
01.01.2017 5 z 5

Škoda, že se jedná o články z blogu, které nebyly určeny pro knižní vydání. Předložená kritika tak nemá žádnou ucelenou formu a je pouhým výběrem článků, které spojuje pohled na islám z pohledu biologa. Název brožurky je zbytečně provokativní, protože obsahově to o sexu nebo drogách moc není. Pouze je tato problematika zmíněna a sex je v knize spíš z pohledu socio-biologického v souvislosti s výběrem partnerů.
Podle mě by bylo lepší, kdyby byly články přepsané, když už padlo rozhodnutí tohle vydat knižně. Neškodil by taky nějaký úvod do problematiky, protože nezorientovaný čtenář může mít problémy si předkládané informace adekvátně zařadit.
Články jako takové jsou perfektní, ikdyž ne se vším jsem úplně souhlasil. Je vidět, že se docent Konvička v problematice islámu hluboce orientuje a je schopen nalézat společenská rizika islámu i tam, kde by mě to vůbec nenapadlo. Články jsou naprostým opakem dnešní politické korektnosti a toho jak o islámu mluví dnešní podlézavá média. Při čtení se tak čtenář neubrání pocitu zhnusení a odporu, protože veškerá ohavnost islámu je zde ukázána v celé své nahotě. Je až neskutečné jak zrůdná je to ideologie, která je tolerována jen proto, že se honosí nálepkou náboženství.
Doporučuju ke čtení úplně všem, protože brožurka je velmi krátká. Její přečtení nezabere víc jak 2 hodiny a je nutné ve společnosti šířit nezkreslené informace o islámu. Pro případné konvertitky k islámu je tohle úplně povinná literatura. Snad před svým nejhorším rozhodnutím v životě ztratí o islámu všechny iluze... 85%

Angel_Castiel
04.05.2016 odpad!

Nic proti kritice islámu, ale i kritika islámu by měla mít nějakou úroveň. Když to porovnám s jinými kritikami, které jdou do hloubky, nabízejí cesty ke konstruktivní kritice a nové náhledy na problematiku, tak nelze nad texty a proslovy Martina Konvičky než mávnou rukou.

evarec
26.11.2015 odpad!

Autorovi chybí jakékoliv odborné znalosti z oblastí, které v knížce rozebírá. Jsou to propagační bláboly pana Konvičky, bojovníka proti islámu. Až budou mít všichni dostatek kvalitního sexu, nebudou konvertovat k islámu, to je shrnutí autorových úvah. Jak prosté.

newtory
27.08.2015

Posledná veta: Kniha je, jako ostatně autorovy názory zpravidla, výrazně jednostranná.
Je vyslovene subjektívny názor uživateľa vkladajúceho knihu na DK a v anotácii podľa mňa nemá čo hľadať.
Komentáre ku knihe sa vkladajú pod vloženú knihu.