Setkání

Setkání https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/504280/bmid_setkani-nx2-504280.jpg 4 35 9

Chtěli jste vědět, jak se měl po skončení knihy Bastian? Zda Tristan zůstal s Mikem nebo jestli králíček nakonec vyrostl? Od toho je tu nová kniha povídek, která byla napsána přímo na přání čtenářů.

Přidat komentář

LucySmile
31.12.2023 5 z 5

Skvělé doplnění předchozích knih. Jen mi stále chybí kniha Na krev, kterou nemůžu sehnat :/

JitulHa
10.09.2023 4 z 5

Setkání je soubor povídek, kde se tedy přirozeně setkáváme se všemi hrdiny z autorčiných doposud vydaných knih. A byl to vážně skvělý nostalgický výlet!
Na krev: jediná kniha od autorky, kterou jsem ještě nečetla. Nicméně povídkám jsem neodolala a přečtené je mám, byť jsem si tím vlastně prozradila celý děj, ale co už. Co říci více, ten příběh je zkrátka jedno ohromné tabu!!
Bunny: tahle kniha mě bavila od začátku až do konce. Proto ani u povídek tomu nemohlo být jinak. Rush je úžasná postava se vším všudy.
Trochu víc: Evan společně s Danem jsou moji vůbec nejoblíbenější hrdinové, co se týče tohohle univerza. Hrozně mě baví, jak jsou každý úplně jiný a neskutečně se doplňují. Jejich povídky jsem uvítala s patřičnou dávkou nadšení. Prostě zase další střípky ze života téhle dvojky, paráda!
Trochu dál, Trochu moc: asi takto - Mike je Mike, ten už jiný nebude. Takový neskutečný mrzout a přesto ho máme rádi, přesně jaký je.
V pasti: zřejmě úplně všichni čtenáři byli nejvíce zvědaví na povídky vztahující se právě k této knize, jakože co si budem... Byla zde ale pouze jedna jediná, která navíc byla na webu autorky k přečtení dávno před vydáním tohoto souboru povídek. To má být nějaký vtip??! Nebo se skutečně ještě dočkáme samostatného pokračování???
Zrcadlo: kniha, která mě zaujala ze všech autorčiných příběhů asi nejméně, Nebyla špatná, jen byla prostě průměrná. Nicméně povídky jako takové se povedly a byly milým doplňkem celého předchozího děje.
Závěrem, jedná se o krásnou třešničku na dortu, nezbytnou pro všechny čtenáře uvedených knih.


Rainbowdreamer
12.06.2023 5 z 5

Povídková kniha známé české autorky LBGT románů. Až v průběhu čtení jsem si uvědomil, že jde o krátké příběhy navazující na předtím vydané její knihy, které jsem si ale přečetl až následně, a pak jsem se k Setkání rád vracel. Přesto jsem se v rámci možností byl schopen zorientovat a jednotlivé povídky jsem přečetl s velkou chutí. A o to více jsem byl navnaděn na přečtení i těch předchozích knížek. Jen škoda, že text neprošel pečlivější editací, je tam dost překlepů a chyb, které člověka vytrhávají z ponoření do děje.

SimonaA.
12.04.2023 5 z 5

Někdo tu kritizoval, že v knize není nic moc nového, že jsou to většinou povídky známe už z webu. Já jsem za to naopak ráda. Jsem ráda, že mám všechno v jednom celku v papírové podobě na jednom místě.

Kiwicatko
06.02.2023 4 z 5

Parada…nektere povidky jsem jiz cetla, ale to mi vubec nevadilo. Nektere pary mely pekny rozsireni.
Aaaaaale nastvana teda jsem. Chci vedet jak to pokracovalo u dvojce V pasti :) takze sup sup :)

Kešu1981
22.12.2022 3 z 5

Setkání... jakože sbírka povídek...
Na krev - 3 hvězdy... skvělé povídky
Bunny - 5 hvězd...nejvíc mě dostala povídka U Rollů
Trochu víc - 5 hvězd...tady mě dostaly povídky Otázky a Hrníček
Trochu dál/moc - 2 hvězdy...tohle bylo hodně slabé, odfláknuté...velká škoda
V pasti - bez hvězdy...za opsanou starou mini povídku z webu Lydie si to hvězdu nezaslouží
Zrcadlo -3 hvězdy... za to, že to bylo moc krátký, jinak supr
...a teda fakt mě sejří, že si nikdo nedal tu práci s opravou chyb!? Copak už nikdo neřeší co se vydává a jak to vypadá!? Za ty prachy si snad čtenář zaslouží koupit knihu bez chyb, ne!?

M.anon
29.11.2022 5 z 5

Autorka opět nezklamala. Super. :)

Mistylady
15.11.2022 4 z 5

Sbírka povídek k jednotlivým knihám, které Lydia dosud vydala. Najdeme tu příběh vyprávěný z pohledu Dana z trilogie Trochu, vrátíme se za Mikem a Tristanem ze stejné série. Některé páry jsou tu po letech, některé jsou zmíněny jen letmo. Za mě skvělá perlička na závěr všech knih.

seracén
28.10.2022 3 z 5

Velmi jsem se těšila na další knihu,ale trochu mě zklamala.Třeba povídka,, V pasti''je jen opsaná z webu Lydie Strong,kde již některé své povídkyuveřejnila.Naopak povídka Bunny a Zrcadlo byla pěkná a nezklamala,

Štítky knihy

homosexualita romantika LGBT, queer, LGBT+

Autorovy další knížky

Lydia Strong
česká, 1983
2016  86%Na krev
2019  82%Trochu víc
2018  87%Bunny
2020  87%Trochu moc
2019  86%Trochu dál

Kniha Setkání je v

Právě čtených2x
Přečtených38x
Doporučených2x
Knihotéce58x
Chystám se číst6x
Chci si koupit5x
dalších seznamech2x