Sethovy promluvy

Sethovy promluvy https://www.databazeknih.cz/img/books/94_/94301/sethovy-promluvy-94301.jpg 4 25 6

Seth je osobnost, která nemá fyzickou podobu a komunikuje s naším světem skrze spisovatelku Jane Roberts. V průběhu hypnotických sezení Seth odhaluje tajemství života a smrti. Vypráví o realitě, která nám dosud uniká, ale je v našich možnostech ji poznat.Tato úžasná kniha je souborem Sethových myšlenek a názorů, které byly zaznamenány přesně tak, jak je diktoval. Seth vysvětluje, co můžeme očekávat těsně po smrti, jak pohlížet na své minulé životy a způsob, jakým kontaktujeme své přátele a blízké, kteří jsou již po smrti. Vyjadřuje se k mimotělesným zkušenostem, astrální projekci a dennímu snění. Odhaluje skutečný příběh Ježíše Krista a co se stalo na Kalvárii. Podává popis tří ztracených civilizací, které existovaly ještě před vznikem Atlantidy. Vydejte se se Sethem na cestu k novému a většímu uvědomění.... celý text

Žánr:
Duchovní literatura , Esoterika, astrologie, okultismus

Vydáno: , Pragma
Originální název:

Seth Speaks: The Eternal Validity of the Soul , 1972


více info...

Přidat komentář

uzivatel4315
13.01.2022 5 z 5

Jako člověk který se od mala zajímá o nadpřirozené jevy, kvantovou fyziku atd. prostě o kompletní smysl a složení reality a bytí v původně tom spíše materialistickém slova smyslu musím říct, že kniha Sethovo promluvy a následně další texty od Jane dokonale slepily všechny ty doposavaď nasbírané informace (je jich teda ohromné množství ze všech myslitelných oborů a odvětví) a zkušenosti. Je to extrémně těžké čtení, prvně před 12 ti lety jsem dal jenom pár stránek a přečetl to celé asi 5 let zpátky. A stále i po 5ti letech si během každodenního života uvědomuji pravdivost a skutečnou podstatu věcí o kterých Seth píše. Je to ultimátní popis reálné reality v tom nejméně zkresleném a zúženém slova smyslu jaký sem zatím našel, který dává smysl - a že sem se hledat téměř všude.

Marghe24
23.03.2020 5 z 5

Nedoporučuji materialistům!!!


ZUZANA-123
15.11.2019 5 z 5

Jane Robers ùdajnĕ nebyla první s kým Seth komunikoval.Prý jako prvnì komunikoval s hoolivudskymi tvůrci.

jery9
05.11.2017

Nazval bych to technickým manuálem pro lidi co už něco zažili. Mám na mysli např. Vystoupení z těla, práce s energiemi atd atd. Pro lidi kteří vědí a již praktikují. Nedoporučuji pro MATERIALISTY a přátele kruhu bludného balvánku.
Pro mne je to duchovní bible.

IŠ
17.06.2015 3 z 5

Seth je osobnost, která nemá fyzickou podobu a komunikuje s naším světem skrze spisovatelku Jane Roberts. Během hypnotických sezení Seth seznamuje zúčastněné se svými názory - co nás čeká po smrti, existence minulých životů, život a "ukřižování" Ježíše Krista a spoustu dalšího. Jestli si myslíte, že zde najdete odpovědi na své otázky, tak vás asi zklamu. Právě naopak. Během četby jsem oscilovala na hraně vytváření si vlastních konspirací a přesvědčení, že jsem všechna ta popisovaná mystéria pochopila, aby hned v závěsu vše splasklo jako jedna obrovská bublina a každá otázka se několikanásobně pomnožila. Přesto tuto knihu doporučuji přečíst. Už pro tu možnost si hrát s dalšími teoriemi a pravdami.
------------------------------------
"Jste součástí dalších nezávislých já, která se soustředí na svoji vlastní realitu a mezi nimiž je vzájemný vztah. Díky nim vaše zkušenost není omezena pouze na fyzické smysly. Dokážete vnímat poznání, které přináleží ostatním samostatným já. Je ve vašich možnostech soustředit svoji pozornost mimo fyzickou realitu a naučit se nové metody vnímání, kterými rozšíříte svůj pohled na realitu a obohatíte svou omezenou zkušenost.

Seth, str. 95

Malefisto
14.02.2014 4 z 5

Rozhodně velice zajímavé dílko, které posouvá člověka v poznání zas o kousek dále. Zároveň mi však kniha v mnoha věcech nesedí. Seth i přes velký počet poučných a zajímavých postřehů o podstatě života nakonec tu hlavní nezodpoví: Proč a jaký smysl celé tohle lidské počínání má? Mých připomínek by bylo více ale tohle je pro mě ta zásadní. Každopádně doporučuji předčíst všem hledajícím a lidem zajímajícím se o esoteriku a věci mezi nebem a zemí :)

Štítky knihy

promluvy

Autorovy knížky

Jane Roberts
americká, 1929 - 1984
2014  84%Seth hovorí

Kniha Sethovy promluvy je v

Právě čtených3x
Přečtených39x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených3x
Knihotéce25x
Chystám se číst31x
Chci si koupit21x
dalších seznamech1x