S vikomtem v ložnici

S vikomtem v ložnici https://www.databazeknih.cz/img/books/87_/87699/s-vikomtem-v-loznici-87699.jpg 4 131 22

Sestry z Willow Pond série

< 3. díl

Bezstarostný život Louisy Shelbyové spojený s návštěvami elegantních plesů v nádherných róbách skončil smrtí jejího otce, po němž jí nezbylo vůbec nic. Bez naděje na zajištění v odpovídajícím manželství přijímá temperamentní mladá slečna nabídku dělat společnici postarší vikomtese lady Wadeové a těší se na život svobodné ženy, zatímco její sestry se šťastně provdaly. V domě zámožné vdovy však na Louisu pod překvapivou rouškou číhá nečekané pokušení… Od chvíle, kdy v důsledku tragické nehody přišel lord Simon Wade o zrak, stává se z něho samotář a žije v ústraní se svou babičkou a stydlivou sestrou, pryč z dosahu slídivých očí a zvědavých otázek. Ačkoliv před nehodou patřil mezi nejžádanější londýnské svobodné mládence a byl považován za nejschopnějšího svůdníka, smířil se s tím, že už nikdy nezakusí něžný dotek krásné ženy. Louisu však Simon přitahuje stejně jako ona jeho, když ho vrací zpátky do života svým elánem a nadšením, s nímž zároveň pomáhá jeho sestře získat větší sebevědomí ve vztahu k mužům; avšak přestože Simon touží po tom, aby mohl vzít okouzlující Louisu do náručí o ochutnat omamný nektar jejího polibku, nechce přijmout soucit od žádné ženy, a proto jejich vztah náhle ukončí. Louisa nikdy netoužila po muži takovým způsobem, jak zahoří pro Simona. Nyní její šance na štěstí možná spočívá ve schopnosti přesvědčit tvrdohlavého vikomta, že její vášeň je opravdová… a její láska... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Oldag
Originální název:

The Viscount in Her Bedroom , 2007


více info...

Přidat komentář

kacenka6144
17.05.2023 5 z 5

Knížku jsem četla před lety (mnoha). Venku už víc než 24 hodin prší a tohle je ten správný příběh k zachumlání se do deky a ke skleničce vína. A ještě si splním další položku ve Čtenářské výzvě.

Anor505
24.01.2023 2 z 5

Čtenářská výzva mi letos dává zabrat. =) Od knihy jsem nic převratného nečekala a bohužel mě ničím ani nepřekvapila. Slepý hlavní hrdina byl zajímavý, za to dávám hvězdičku k dobru. Kdyby si s tím tématem autorka trochu víc pohrála a zapracovala na stylistické stránce, tak to vůbec nemusel být průměrný příběh z červené knihovny. Navíc jsem se občas ztrácela v dialozích a těch překlepů... škoda.


Fidibus
18.01.2023 5 z 5

(SPOILER) Obálka jak z Harlekýna a přitom zajímavý příběh, byť sladký. Louisa se stává společnicí ve šlechtické rodině, přitom sama patřila kdysi do lepší společnosti. Simon přišel o zrak po pádu z koně a utápí se ve své situaci, i když se snaží řídit panství, ale je pořád na někom závislý. Louisa mu postupně pomáhá nabýt sebevědomí, stejně tak i jeho sestře, aby si našla manžela. Vše lehce pod babiččinou taktovkou... Bohužel se objevují zprávy o Louisině špatné pověsti. Název upomíná na schůzky obou, postupně se k sobě přibližují, až po společnou koupela překonání překážek v podobě Simonovy matky a pověsti, na které má podíl jeho bratr.
Čtivě napsané, zamyšlení, jak těžké to měli slepci v té době, i když Simon byl naštěstí šlechtic.

rampapa
04.01.2023 5 z 5

Moc krásná knížka. Moc se mi krásně četla. Louisu jsem si hnedka oblíbila a Simona taky. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

LibraryGirl
14.09.2022 3 z 5

Příběh byl pěkný, četl se svižně a plynule, ale postavy pro mě byly neživé, jen lehce nastíněné. Ale i tak jsem ráda, že jsem si knihu přečetla. Je to průměr v tomto žánru. Příjemné pro mě bylo to, jak se Simon nevzdal, i když by se zdálo, že po zranění se uchýlil do bezpečí své rodiny, jakmile se v domě objevila Louisa, tak to bylo jako když vyleze jezevec z úkrytu, Louisa v něm probudila jiskru života a intenzivně ji rozhořela v horký plamínek. Hvězdu také strhávám za velmi krátký epilog.

Ivusak7
24.05.2022 4 z 5

Moc hezky napsané a taky jiné než romány, který jsem dosud četla :) Hlavní hrdina a slepý? Opravdu moc hezky napsané :)

katkaq
12.02.2022 3 z 5

Abych byla upřímná, čekala jsem další Do svítání tvá. Byla jsem ráda, že tady autorka Simonovi zrak nějakým zázrakem nevrátila, protože tyhle zázračná uzdravení nejsou vždy nejlepším koncem. Právě to, jak si Simon za pomoci Louisy budoval zpět svůj život, bylo skvělé sledovat. Co mě rozčilovalo bylo všechno spojené s klepy kolem Louisy – úplně zbytečná zápletka nehodící se k příběhu, věřím, že autorka mohla přijít s lepší. Jinak to bylo příjemné čtení.

Lena79
10.04.2021 5 z 5

Mě se to líbilo, pěkná oddechovka, i když čtenář asi tuší, jakým směrem se příběh bude ubírat.

petraj30
11.08.2019 5 z 5

Moc pěkná kniha, velmi příjemní hrdinové, krásný děj, možná jsem na konci očekávala něco jako zázrak v podobě uzdravení, ale i tak to bylo pěkné

NathalieVerdun
09.10.2018 5 z 5

Nádherná kniha, možno trošku melancholická, ale aj vtipná, dobre sa čítala, má veľmi sympatických hrdinov a na rozdiel od iných kníh tohto štýlu sa mi zapísala do pamäti.

Rozinka28
17.09.2018 5 z 5

Po knize jsem sáhla ve chvíli, kdy jsem neměla zájem číst extra zápletku a potřebovala jsem si odpočinout od složitější literatury. A byla to dobrá volba. Pokud nehledáte vyhrocené dějové zvraty, pak míříte na správnou knihu. Čte se lehce, postava Simona osvěžuje svým handicapem celý žánr historických romancí.

karamelka57
02.05.2018 4 z 5

a možno by to síce bolo "klišoidné", ale ja by som Simonovi veľmi priala, aby sa mu zrak vrátiil... ale aj tak to bolo pekné, len trošku useknutý záver, úplne náhle na predposlednej strane hrdina zmenil názor na svoj budúci život. A trošku som sa čudovala Louise, že nerobila viac drahoty, že sa vlastne v Simonovej spoločnosti správala tak, akoby bolo čosi pravdy na tých klebetách, že je povoľná...

milena8281
07.02.2018 4 z 5

Velmi příjemné oddechové čtení - jednohubka na odpoledne. Můj oblíbený žánr. Nenudila.

Michalka98
19.05.2017 3 z 5

Četla jsem na tuto knihu skvělé recenze, tak jsem si ji ze zvědavosti přečetla. Rozhodně to nebyla špatná četba. Knihu jsem přečetla téměř okamžitě, protože je svižně a jednoduše napsaná. Je velmi odpočinková, ale přeci jenom jsem zvyklá na dialogy Jane Austenové nebo Charlotte Bronteove a tady dílo místy pokulhává. Ani atmosféru viktoriánské Anglie jsem příliš necítila. Přesto její přečtení nebylo ztrátou času.

handulli
24.03.2017 3 z 5

Dobrý námět, ale dost slabé zpracování, jednoduché dialogy, žádná větší zápletka ... Anotace mě navnadila a možná příliš vysoká očekávání mě zklamala. Podobný námět už jsem četla v "Do svítání tvá" a Medeirosin počin dopadl mnohem lépe.
Takže hodnocení je především za náměť, který je mezi romantickými knihami dosud neotřelý a za to, že autorka knihu nezazdila zázračným navrácením zraku hrdinovi.

DUNIKO
04.01.2017 5 z 5

Dooost vydařená.

Edice
30.08.2016 5 z 5

Kniha originální slepým hlavním hrdinou, který je samozřejmě velmi sympatický. Taktéž hlavní hrdinka byla sympatická, což potěší každého čtenáře. :-) Dobře se mi četla a snad ani nemusím nic dalšího dodávat. Knihu si určitě přidám do oblíbených a doporučuji k přečtení. ;-)

moudivlacek
07.10.2015 4 z 5

Souhlasím s většinou, super nápad autorky - postižený hrdina, který tak zůstává, přesto si za pomoci Louisy uvědomí, že může žít stejně dobře jako před nehodou a nemusí se před nikým schovávat.
Osobně si takových lidí velmi vážím, sice ze začáku je Simon schovaný ve své ulitě, ale nakonec dokáže "procitnout a žít". Stejně tak i jeho sestra pochopí, že když se přestane všeho bát a přestane všude a ve všem vidět své ponížení, tak se stává okouzlující mladou dámou.
MOC KRÁSNÉ.

PomněnkaPrvní
12.03.2015

NEČTĚTE komentář pode mnou, nechcete-li se ochudit o překvapení ze závěru knihy. Jinak kniha je psaná jednoduchou formou. Až příliš jednoduchou. Žádné složitosti, žádné komplikované dialogy. Místy je čtení nudné. Zápletky, jak se oba hlavní hrdinové nacházeli o samotě, byly nepromyšlené, autorka asi nemá moc fantazie. Hlavní hrdinka oděná v noční košili a županu jde prostě za vikomtem do ložnice, aby mu něco sdělila... Bohužel je to kniha z nedávné doby, takže se nedá autorku omluvit tím, že časem to bude lepší, že se jedná o její spisovatelské začátky. Myšlenka příběhu dobrá, mohl by ji ale napsat jiný autor.

gabca007
20.12.2013 4 z 5

Kniha byla opravdu pěkná a myslím, že autorka udělala dobře, když se vyhla tomu romantickému klišé, kdy hrdina na konci příběhu opět prohlédne.

Štítky knihy

láska slepota nevidomí romance historické romance zranění

Autorovy další knížky

Gayle Callen
americká
2008  81%Skandál
2012  81%Lekce svádění
2010  82%Neobyčejný ženich
2009  83%Jeho vyvolená
2011  83%S vikomtem v ložnici

Kniha S vikomtem v ložnici je v

Přečtených188x
Čtenářské výzvě11x
Doporučených11x
Knihotéce111x
Chystám se číst26x
Chci si koupit5x
dalších seznamech3x