Oceány vášně

Oceány vášně https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/46715/sestry-drakeovy-serie-dil-oceany-vasne-46715.jpg 4 43 7

Sestry Drakeovy série

< 3. díl >

3. díl 1. série Sestry Drakeovy (Sea Haven Series): Vědma Abigail, třetí ze sedmi sester Drakeových nadaných mimořádnými duševními schopnostmi, která je od útlého mládí milovnicí vodního živlu, si vytvořila silné pouto k delfínům, s nimiž dokáže komunikovat. Při koupání v moři se však stane svědkyní brutální vraždy a její snaha o pomoc jedné z obětí z ní udělá další cíl vrahů. Napoprvé sice unikne, ale stále zůstává ve smrtelném nebezpečí. Proto přijme pomoc svého bývalého přítele Aleksadra, který kdysi zlomil její srdce, nyní agenta Interpolu pátrajícího po vrazích svého kolegy. Z cyklu Sestry Drakeovy... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Oceans of Fire , 2005


více info...

Přidat komentář

hjindriska
09.11.2018

Líbila se mi i všechny ostatní díly.

Tevik
28.02.2016 4 z 5

Ač nejse obdivovatelkou mystérií, holky Drakeovy mě dostaly napínavé,romantické příběhy to je moje.Je pravdou,i když nejsem zrovna přebornicí v českém jazyce,tak překlepů jsem si všimla i já.


helenkan
10.09.2014 2 z 5

Docela jsem zklamaná.Bylo to moc zdlouhavé a hlavní hrdinka Adéla stále jen řešila zda může tomu svýmu Rusovi věřit či nemůže.Nakonec stejně skončili v posteli a popis jejich milování byl trochu přehnanej.A kolik toho stihli za jednu noc :) no klobouk dolů:))))))))

renefer
09.05.2014 3 z 5

Tenhle díl je tak o polovinu lepší než díl první. Za to obálka o dost zaostává a těch chyb v textu :-(
Máme tady ruského špióna a krásnou mořskou bioložku Adélu, jejichž milostný vztah skončil fiaskem.
Jeden na druhého ale nemůžou zapomenout a tak když je osud znovu svede dohromady, nemůže to skončit jinak, než v posteli.
Oba v knize působí jako sexuální maniaci a pochybuji, že strávit tak rušnou noc je vůbec fyzicky možné.
Kniha je jako když smícháte Bertrice Small a J. Roberts. Navíc oslovení "bájuški báju" podle mě spíš znamená něco jako hajej dadej než miláček.

Nuttelka
15.07.2013 5 z 5

co dodat... další napínavý příběh a láska jako trám :-)

Evaevelína
27.10.2012 3 z 5

No obálka mě tedy zarazila,obrázek vypadá jak utonulá s proudem krve a ne jako milovnice vodního živlu.Jinak kniha mi připadala táhlá a těch chyb je tam opravdu požehnaně.

trpaslyk
04.06.2012 1 z 5

Stejně jako u předchozích dílů i tentokrát strašně v četbě ruší obrovské množství chyb, které v knížce je – není výjimkou, že na jedné stránce vypadne i pětkrát někde písmeno, chybí tečky na konci vět, jsou přehozená písmena atd. Jsem přesvědčená, že knížka vůbec neprošla redakční úpravou nebo aspoň minimálním přečtením další osobou po překladateli.
Pokud jde o děj, je konečně trochu složitější a propracovanější oproti předchozím dvěma dílům (hlavně tomu druhému). Vztah hlavních hrdinů je sice od začátku jasný, ale aspoň si nepadnou do náruče hned na začátku. A jinak stejně jako u předchozích dílů sex, sex, sex a zase sex na milion způsobů.

Štítky knihy

americká literatura

Autorovy další knížky

2010  72%Kouzlo ve větru
2010  77%Zimní soumrak
2010  76%Oceány vášně
2011  82%Nebezpečné proudy

Kniha Oceány vášně je v

Právě čtených2x
Přečtených82x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených4x
Knihotéce115x
Chystám se číst17x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x