Sestra

Sestra https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/309386/mid_sestra-3Qo-309386.jpg 3 20 5

Krvavé Šenky sú tentoraz naozaj krvavé. Na mieste opradenom krvavými historkami nájdu mŕtvolu mladej ženy. Rebeka Zimová ani po piatich rokoch neprestáva hľadať vraha svojej sestry, hoci polícia prípad odložila do zabudnutia. Ako smrť jej dvojčaťa súvisí s Krvavými Šenkami a prečo prípad drží pevne v rukách mladý vyšetrovateľ? Odpovede na tieto otázky hľadá hlavná hrdinka s takým zápalom, až riskuje svoj dlhoročný vzťah a ohrozuje aj vlastný život. Pri pátraní po vrahovi jej pomáhajú obyvatelia Krvavých Šenkov, ktorí poznajú ich históriu lepšie, ako ktokoľvek iný. Čím bližšie sa však Rebeka k vyriešeniu prípadu dostáva, tým viac je podráždené jej okolie... A v tej najnevhodnejšej chvíli zomiera za takmer rovnakých okolností ďalšia žena...... celý text

Přidat komentář

WaN635
19.09.2022 2 z 5

Jak jsem byla nadšená z Mrazivé odplaty, tak tohle mě vůbec nechytlo. Hlavní hrdinka mi nepadla do noty, nebavilo mě to. Dočetla jsem, ale téměř nic to ve mě nezanechalo.

lucakuca
20.02.2021 1 z 5

Nedočteno. Pouze do strany 91. Na to, že má kniha 254 stránek, podle mě prosím, děj hodně vázne. Nebaví mě, a je to tak nějak prapodivně psané. Kniha se mi nelíbí. Ale jak říkám, podle mě prosím. :-)


Lucik666
04.07.2020 2 z 5

napad dobry, zpracovani pokulhavalo. hlavni hrdinka mi lezla na nervy. od pulky knihy me pribeh uz nebavil. cekala jsem vice akce. jakoby autorky sami nevedely co chteji psat a tak to slataly jak se dalo. nevyuzily plne potencial krvavych senku, geopatogennich zon (jak se o nich na zacatku stale mluvilo, tak psk vysumely do ztracena). nedotazene. po precteni jsem zklamana. za me promrhany cas

zdehan
08.03.2019 5 z 5

Kniha se moc dobře četla stojí za přečtení.

alnahu
15.02.2019 3 z 5

Neuvěřitelná karma jednovaječných dvojčat - zemřela ve stejný den.
Jde o dva jedince, kteří mají skoro stejnou genetickou informaci.Dvojčata je velmi těžké v dětství ,ale i v pozdějším věku rozlišit.A o takových to dvojčatech je děj této knihy.A kam až vede zhrzená láska.