Sesterstvo a nejoblíbenější barva na světě

Sesterstvo a nejoblíbenější barva na světě https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/447937/bmid_sesterstvo-a-nejoblibenejsi-barva-n-eMD-447937.jpg 4 43 5

Třetí, tentokrát prázdninové dobrodružství Sesterstva kouzelné kočky Fabioly! Začaly prázdniny, paní Marie odjela navštívit Josefa do Ameriky a Sesterstvo dostalo za úkol se jí v době její nepřítomnosti postarat o dům a kočku Fabiolu. A to by nebylo Sesterstvo, aby prázdninovou pohodu brzy něco nenarušilo. V okolí se začnou dít moc divné věci: sousedům zmodrají slepice a salát na zahradě! A zdá se, že i v domku paní Marie najednou působí nadpřirozené síly... Podaří se Sesterstvu a kouzelné kočce Fabiole vyřešit záhadu i tentokrát?... celý text

Přidat komentář

marketa3815
16.03.2024 4 z 5

Četla naše devítiletá dcera a celkem se jí to líbilo, takže asi bude pokračovat i v dalších dílech.

yellowbanna
05.11.2023 4 z 5

Mě zatím z celé série nejvíce bavil ten úplně první díl. Teď už moje pozornost trochu ochabuje, ale taky nejsem cílovka, že? Dceři se knížky líbí, už na nás čeká další díl :)


E-liška2013
12.10.2023 5 z 5

Moc hezká knížka má i pokračování.

Metla
14.03.2022 4 z 5

Léto neznamená jen zábavu, ale také povinnosti - jako třeba starat se o kočku a kytky, když se devadesátileté sousedce zapálí lýtka a odfrčí na rande do zámoří. Kolem domku paní Ládvíkové se množí záhady, ve kterých mohou mít prsty pubertální lufťáci nevalné pověsti... nebo také ne. Sesterstvo s Fabiolou odhalují další znepokojivé tajemství a cácorka uděluje "asi tak čtyři, mami, protože jsem se u toho až moc bála." Napínavé a příjemně ilustrované letní dobrodružství pro holky ve věku 8-10 let.

Knižní střípky
11.09.2020 5 z 5

Na naše SESTERSTVO - Báru, Míšu a Elu tentokráte čekalo prázdninové dobrodružství. Paní Ládvíková se totiž vydává na dalekou cestu až do Ameriky za svou dávnou velkou láskou, panem Josefem. Děvčata se jí budou starat o dům a hlavně o kouzelnou kočku Fabiolu. Vy, kteří jste již četli předchozí díly tak je vám určitě jasné, že i tentokráte se něco zvrtne. Najednou je v okolí skoro všechno modré a vypadá to, že v domě paní Marie snad straší. Sesterstvo se samozřejmě rozhodne přijít těmto záhadám na kloub. A jak vše dopadne, si již musíte přečíst sami.

Opět úžasná kniha. Stejně jako předchozí dva díly. Je to sice série pro děti, ale já ji mám strašně moc ráda. Odehrává se v českém prostředí, je o našich českých dětech a z našich českých reálií, a toho si moc cením, protože dobrých knih pro děti od našich autorů není nikdy dost. I tento díl mohu opravdu vřele doporučit dětem i jejich rodičům a věřím, že si čtení užijí a bude jim s knihou moc hezky.

Kniha Sesterstvo a nejoblíbenější barva na světě je v

Právě čtených2x
Přečtených57x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených4x
Knihotéce43x
Chystám se číst6x
Chci si koupit7x
dalších seznamech4x