Právo být katem

Právo být katem https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/161867/bmid_pravo-byt-katem-AH7-161867.jpg 3 7 3

Šerif Buck Lee série

< 5. díl >

Detektivní román se šerifem Buckem Lee. Obsahuje novely: Přízraky noci a Bič boží

georginaa
georginaa
03.06.2022 3 z 5

„Jen to tady šerifovi pěkně pověz, Mary," hučel zelinář Anthony Davidoff do děvčete, které k nám do kanceláře zřejmě nešlo s velkým nadšením a ještě teď by bylo nejradši hodilo zpátečku. „Jen to hezky řekni, jak to bylo." „My jsme tady v Complimentu dobráci od kosti .... oba příběhy se mi líbily.

Luigi1
Luigi1
04.03.2022 3 z 5

Tak jsem se pročetl na konec.


Česneksmedem
Česneksmedem
02.02.2020 3 z 5

Asi to není úplně fér, ale dusit to v sobě nebudu. Číst Oty Finka a pak si dát western od JV, to je něco podobného, jako jíst domácí svíčkovou nebo gulášek a pak si dát v nemocnici dušenou mrkev nebo zelené fazolky. Tak, a je to venku.
Děj se odehrává ve městečku Compliment.
SPOILER!
První novela se jmenuje „Přízraky noci“. Problém je v tom, že se za oknem zelinářské ubytovny ukáže v rudé záři kat. A šerif Buck Lee to se svým komandem řeší. Jedna z věcí společná pro díly OF + W je káva, kterou autor pojmenoval totožně – culifinda. Jak se ukáže, pár blbů si hraje na KKK. Dal bych dvě hvězdy.
Druhá novela nese název „Bič boží“. Na pastorově zahradě je zavražděn zbožný presbytarián Indián George Malá vrána. To už je Velinského parketa, takže je to o dost lepší. Za tuto novelu bych dal čtyři hvězdy.
Takže z toho vychází celkové tříhvězdové ohodnocení.

Kniha Právo být katem je v

Přečtených8x
Knihotéce15x