Sensei ze Šambaly III

Sensei ze Šambaly III https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/130714/bmid_sensei-ze-sambaly-iii-Riy-130714.jpg 5 22 4

Sensei ze Šambaly série

< 3. díl >

Zcela výjimečná kniha, která se poněkud liší od předchozích stylů, ale zároveň je pokračováním 1. a 2.dílů Senseie ze Šambaly. Právě touto svou nevšedností je pro mnohé čtenáře ještě atraktivnější! Během prázdninového pobytu ve stanovém táboře se objeví velmi tajemný a bohatý návštěvník Ahriman. Jeho filozofie a životní postoje jsou naprosto odlišné od Senseiova myšlení. Obraz Ahrimana je ztělesněním přání, tužeb a hodnot, které převládají v současné společnosti. Zpočátku, když budete číst knihu, asi neporozumíte tomu, proč se odhaluji natolik utajené podrobnosti "obrácené" strany života, které zná jen velmi bohatá část lidstva. Když ale knihu dočtete, uvědomíte si, jak hluboký obsah vložila autorka do tohoto díla.... celý text

Žánr:
Duchovní literatura , Esoterika, astrologie, okultismus

Vydáno: , Ibis
Originální název:

Sensej. Iskonnyj Šambaly , 2005


více info...

Bafy
Bafy
01.04.2021 5 z 5

"Pokud neboříš hranice, pak je zbytečné se honit za bezhraničným...."

Kniha krásně ukazuje jak je snadné zaměnit matérii za duchovno a jak je důležité naučit se třídit zrno od plev .....

knihyKeMne
knihyKeMne
14.03.2020 5 z 5

Skutečně jiná než předchozí díly. Emočně opět silná, ale tentokrát cítí člověk spolu s autorkou, že něco je špatně. Je to jiný druh emocí, ale jsou tam. Ano, až tak, že se vůbec nechce pokračovat ve čtení, a přesto něco nutí číst dál.

A pak to přijde. Ty poslední stránky. Nejsilnější z celé knihy. Když se vám povede tak jako mně zakrývat si záložkou na poslední straně ještě nepřečtené řádky, takže vám zrak nesklouzne předčasně tam kam nemá, pak je to poslední slovo naprosto dechvyrážející. A za tento emoční koncert hodnotím opět plným počtem hvězd, ačkoli průběh knihy se držel níž.

Autorka tentokrát (až teď?) upozorňuje, že podobnost jmen a tak dále je čistě náhodná. To dává větší svobodu čtenáři, aby dílo prostě četl a neposuzoval z hlediska, zda se to skutečně mohlo stát.

Vydání z roku 2012 opět s chybami, tentokrát se i občas zamění jsme/jste, no budiž odpuštěno.


vladceTyran
vladceTyran
19.03.2017 5 z 5

pfffff, ufffff. Upřímně, Už od druhé knihy mě **re to neustálé vtipkování jejích kamarádů, jednak mi to nepřipadá vtipný a jednak je to unavující, kolikrát si musím udělat pauzu abych to mohl vůbec vydržet. Zatím jsem to nedočetl, ale jak už to bylo i u druhího dílu v druhé polovině to začíná mít obrátky a je to o "něčem".

KetrinZel
KetrinZel
23.03.2014

Děkuji za stručný obsah. Postoj Ahrimana a seznamování se z jeho filosofií byl pro mě tak deprimující, že jsem zatím nebyla schopna knihu dočíst. Toto je pro mě posílení a budu pokračovat.

Štítky knihy

Šambhala

Autorovy další knížky

2014  63%AllatRa
2012  91%Sensei ze Šambaly I
2014  96%Ezoosmóza
2013  93%Sensei ze Šambaly IV
2012  93%Sensei ze Šambaly III

Kniha Sensei ze Šambaly III je v

Přečtených43x
Doporučených5x
Knihotéce26x
Chystám se číst8x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x