Tristanská občanská válka. Část druhá

Jan Kotouč

Planeta Tristan byla bezvýznamným světem uprostřed Kolonizovaného prostoru, o který nikdo nejevil větší zájem. To se změnilo, když se na Tristanu rozhořela občanská válka a rozpínavé Kasimirské císařství začalo jednu ze znesvářených stran podporovat. Na Tristan nyní míří tisíce dobrovolníků z celého sektoru Hirano, kteří tamější konflikt vnímají jako poslední možnost, jak zabránit kasimirské expanzi. V občanských válkách však není největší hrozbou nepřítel, ale ten, který se tváří jako přítel. To brzy pochopí zkušený admirál Sean Tyler, váhavá Vivian Evansová i mladý dobrovolník Michael Kowalski.... celý text

Komentáře knihy Tristanská občanská válka. Část druhá

Sitth
15.09.2021

Pokračování dílu prvního, víc k tomu asi nejde napsat. Autor pokračuje ve stejných kolejích, kvalitně, děj se nerozplizává, stránky se otáčí skoro samy. Prostě další povedený díl ze Sektoru Hirano. 5/6 hvězd

nero 13
06.07.2021

Sehnal jsem ve čtyřech různých antikvariátech a knihkupectvích celou sérii Sektoru Hirano, až na první část Tristanské občanské války, takže jsem v této druhé části docela tápal v ději, ale i tak to bylo super čtení a ta správná vesmírná řežba, doufám že se mi časem povede koupit i tu první část abych měl sérii komplet. Tak vzhůru na další díly.

kokrokr
23.05.2020

Ze sektoru Hirano je ,,Tristanská občanská válka", zatím to nejčtivější.

Tazz1
07.04.2019

Původně jsem četl první díl, ale poté jsem si na Alze pořídil komplet ebook s bonusovou pobídkou a ukázkami dalších dílů. Každopádně tato druhá "část" byla ještě lepší jak ta první. Akce komplet až do konce. Bonusová povídka z Peluany měla takovou tu správnou "aliens" atmosféru. Prostě palec nahoru a jsem rád, že se v českých luzích a hájích vypracovává takový autor. Navíc dle přiložených ukázek se můžu těšit na další díly.

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy: