Nové příběhy Seka a Zuly

Nové příběhy Seka a Zuly https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/305025/bmid_nove-pribehy-seka-a-zuly-pravek-ve--JPv-305025.jpg 4 36 5

Sek a Zula série

< 2. díl >

Na úspěšné vydání knihy o neandrtálských sourozencích Sek a Zula navazuje další výběr pravěkých příběhů. Na 80 stránkách prožijí čtenáři nové dobrodružné příhody se Sekem a Zulou, brontosaurem Punťou a jejich přáteli, krávou Filomenou, pterodaktylem Inocencem, veleplžem Lumírem, medvědem Archibaldem a také hyenou, hlavonožcem, pračmeláky…... celý text

Turlogh
Turlogh
20.03.2021 4 z 5

Zábavné pokračování příhod dvojice pravěkých sourozenců Seka a Zuly a jejich přátel... Opět čtivé a humorné, kresby mistra povedené. Ovšem, jednu hvězdu z hodnocení strhávám za to, že z celkově 35 příběhů této dvojice je 13 z nich převzato z první knihy, což je více než jedna třetina celkového obsahu. A tu první knihu samozřejmě mám a dvojitě stejný obsah nepotřebuji. Navíc, již ze samotného názvu knihy "Nové příběhy Seka a Zuly" vyplývá, že by měly být nové, ne? Skoro se již obávám, kolik příhod bude z obou knih obšlehnutých ve třetí knize Přátelé z pravěku... Asi si tu knížku nejdříve někde půjčím (nejspíše v knihovně) a dle zjištění obsahu se teprve rozhodnu, zda si ji koupím do své knihovny. Howgh.

Marketplace
Marketplace
12.07.2020 3 z 5

Ještě jako malej kluk jsem četl první díl Seka a Zuly. Když se mi naskytla možnost přečíst si další díl, tak jsem neváhal. Pro dětského čtenáře pěkná knížečka. Moc se mi líbí jména praještěrů :) Dal bych 3 a 1/2 *, půlky bohužel nejsou.


janik27
janik27
12.12.2016 5 z 5

pořád stejně zábavné, jako kdysi...

Kyta
Kyta
14.08.2013 5 z 5

Komiksy moc nečtu, ale tyhle jednotlivé příběhy se Sekem a Zulou mám nehorázně ráda. Knížka je o pravěku a životě tam, o přátelství, mamutech i dinosaurech, zábavně a vtipně napsaná, že bude bavit určitě každého, kdo ji vezme do ruky. Mě pravěk moc nebere, ale tyhle příběhy si vždy ráda přečtu. Ilustrace Jiřího Neprakty obdivuji a úžasně k ději sedí. Neprakta a Švandrlík jsou fantastická dvojka. :)

kniholka
kniholka
01.01.2012 5 z 5

Sek a Zula opět v akci! A nejen oni!