Šéfom môjmu šéfovi

Šéfom môjmu šéfovi https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/380072/bmid_sefom-m-jmu-sefovi-v0d-380072.jpg 4 55 7

Šéf môjho šéfa série

< 2. díl

Možno sa nikdy nemali stretnúť, a možno sú už dávno odsúdení, aby si k sebe našli cestu... Sled posledných udalostí vrhol na Tomasa Leroya tieň naničhodníka. Tomas je však odhodlaný očistiť svoje meno, hoci Nela ho nechce ani vidieť. Nádejná fotografka je zmätená a tápe, komu a čomu môže skutočne veriť. Svoj záujem sústredí na kariéru a výlety, ktoré si s najlepším priateľom Nikom naplánovali. Napriek tomu, že charizmatický Tomas odišiel z firmy Predictors, aj z jej života, svoje rozhodnutie – koniec sexuálnych benefitov s Nikom, myslí Nela naozaj vážne. Ale zmieril sa so situáciou aj samotný Nik? Tomas už má plán, ako si zabezpečiť príležitosť porozprávať sa s Nelou a nič nenechá na náhodu. Opäť Nele skríži cestu. Keď ich iskrivý vzťah znova pookreje, spoločná budúcnosť dostáva zelenú. Bude to však stačiť, aby Nelu nevydesila pravda o Tomasovej minulosti? Autorka sa rozhodla pre netradičný krok a dve samostatné časti spojila do jednej knihy. Sľubuje ešte viac romantiky, viac erotiky, viac humoru, viac lásky, viac otázok, ale aj odpovedí.... celý text

Přidat komentář

Nermal
24.07.2022 3 z 5

Tak jsem se nakonec pustil i do pokračování série. Tato kniha se mi zdála lepší než první část série, ale je fakt, že kdyby byla o něco kratší, prospělo by to posunování děje kupředu. Nejlepší byla druhá část, kde byl příběh nejzajímavější. Nel se mi zdála vůči Thomasovi příliš náročná, ale pak jsem si říkal, že to je třeba temperamentnější slovenskou povahou. Nakonec se mi nejvíc líbily dějové linky vedlejších postav, třeba Kristy, nebo Gabi a Liany. Možná si kvůli příběhu Liany a Johannese ještě přečtu i třetí část série.

terikus
24.04.2022 3 z 5

Nel mi už šla většinu knížky na nervy, pořád se urážela a Tomasa jsem litovala. Celkově mě moc nebavilo jak se pořád rozcházeli a zase scházeli...


Knihajeradost
21.03.2021 4 z 5

Tu se cesty Nele a Tomasovi opět zkříží. Hodně mě bavily hlavně jejich společné chvíle a to jejich podpichování. Chvílemi jsem se opravdu dost smála. Jenže jak už to bývá, štěstí netrvá věčně a vždy se něco pokazí. Co mě tu moc nebavilo bylo, jak se stále rozcházeli a pak vraceli k sobě. Povaha Nely se ani v tomto díle nezměnila a tak mě její chování někdy dost vytáčelo. Na druhou stranu se tu můžete těšit na jejich rodiny, blízké kamarády a různé akce. Taky na pocity smutku, bolesti, ale i zábavy a radosti.

jitka7
12.08.2020

Tento díl jsem četla jen ze zvědavosti, jak to teda nakonec celé dopadne, i když se to samozřejmě dalo čekat. No a kdybych ji nečetla a nečetla bych první knihu, o nic bych nepřišla. Tohle byl přeslap. Ať mají hlavní hrdinové jakoukoliv minulost, tak Nela byla naprostá blbka, co se urazila jen za to, že na ni člověk nadzvedl obočí. Tomasa jsem úplně litovala, kam dal oči a rozum :)) Proč autorka neumí hlavní hrdinku popsat jako normální ženskou. Prostě často se setkáváme v knížkách, že ženské pohlaví je prostě hloupě popsané. Tenhle příběh byl naprosto o ničem.

1v8na
19.07.2019 3 z 5

Z knihy mám dost rozporuplné pocity. Na jednu stranu je čtivá, poutavá, oddechová, plná romantiky, lásky a o proti prvnímu dílu je zde taky hodně sexu, ale místy mi přijde příběh dost hluchý a překombinovaný.
Výhoda je v tom, že začíná tam, kde první díl skončil a pěkně knihy na sebe navazují.
Velmi se mi líbí pasáže, kde hlavní hrdinové povídají o svých životech i část, kdy Nelina matka zjistila, že je těhotná.
Příjemným zpestřením je i to, že prostor dostávají i vedlejší postavy - Nik, Kristy, Gabi, Andrej nebo Liana.
Co se mi však nelíbí, je natáhnutí knihy - je příliš natažená a těch situací, kdy Tomáš něco provedl, Nela se naštvala a urazila a Tomáš se pak musel omlouvat - těch tam byl na můj vkus až příliš.

AliceTief
23.06.2019 3 z 5

Myslím, že se kniha mohla zkrátit tak na polovinu, posledních asi 100 stránek jsem čekala, co ten chlap zase vyvede a ona se zase urazí....

Evka3814
13.11.2018 2 z 5

Tento díl jsem četla vysloveně ze zvědavosti,abych věděla jak se to vyvine. No a opět žádné "Wouwww"se nekonalo.

Autorovy další knížky

Michaela Zamari (p)
slovenská, 1990
2019  74%Rozhodnutie
2017  71%Šéf môjho šéfa
2019  86%Osud nevyjednáva: Klient môjho šéfa
2018  77%Šéfom môjmu šéfovi
2018  68%Posledný džentlmen

Kniha Šéfom môjmu šéfovi je v

Právě čtených3x
Přečtených109x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených5x
Knihotéce127x
Chystám se číst30x
Chci si koupit3x
dalších seznamech3x