Hříšník

Hříšník https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/20090/bmid_hrisnik-DVd-20090.jpg 4 45 4

Seducer série

< 4. díl >

Rok 1833, Anglie Zraněná Fleur se probudí v posteli u Danteho, známého anglického floutka a bezstarostného prostopášníka. Někdo ji postřelil – a právě zadlužený a fanfarónský Dante se jí obětavě ujal. Nesleduje tím mladý muž jen svůj prospěch? Fleur je sice bohatá, z dluhů mu však sotva pomůže, protože finance stále kontroluje její otčím. V domnění, že je naprosto imunní vůči Danteho svádění, mu Fleur nabízí polovinu majetku výměnou za volnost, kterou získá formálním sňatkem. Je to úmluva, která by svedla na scestí i samotného ďábla...... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Alpress
Originální název:

The Sinner , 2003


více info...

Přidat komentář

Maria95
07.03.2019 3 z 5

Lehká oddychovka s romantickým podtextem.. Ten konec byl ale trošku odflaknuty

Ms.Floyd
11.07.2017 3 z 5

Příběh není špatný, ale nijak zvlášť mě neoslovil. V sérii určitě najdete i lepší díly. Každopádně i tak je to docela dobré oddychové čtení.


havrmoni
26.09.2016 5 z 5

Tohle se mi líbilo vìc než předchozí. Jak píše modranka je dobré číst všechny díly,jsou propojené lidmi i osudy. Tento příběh je více romantický a nejsou tu intriky politické,ale jiné plus vydírání atd. Hrdinka mi sedla více než v předchozìch,ale až u ní mě došlo proč mě ty ženské vadí. Svým vyvoleným důvěřují a milují je,ale nekomunikujì,spoustu věcí si nechávajì pro sebe. Jako že do nich nikomu nic není.

modranka
17.07.2012 5 z 5

Ak chcete zažiť výnimočný pocit pri čítaní romantickej knihy, čítajte všetky časti série Seducer (Zvodca). Zaručujem príjemnú zábavu, ak máte ovšem radi romantiku 19. storočia.