Lov šakala

Lov šakala https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/251459/bmid_lov-sakala-N14-251459.jpg 4 43 6

SEAL Team Six série

< 4. díl >

Poté, co je unesena senátorova manželka a jeho dospívající dcera, je Thomas Crocker spolu se SEAL Team Six vyslán na mexický venkov, kde mají jen několik hodin na to, aby se jim podařilo obě nevinné civilistky vypátrat a vyrvat z rukou zdejšího drogového magnáta, přezdívaného Šakal. Napínavý thriller ze zákulisí boje proti narkoterorismu nabízí pohled na utajované, životu nebezpečné vládní operace, prováděné vybranou hrstkou těch nejstatečnějších vojáků.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Thrillery

Vydáno: , CPress
Originální název:

Hunt the Jackal , 2014


více info...

Přidat komentář

MarieH
09.05.2022 2 z 5

Dočetla jsem, nemám ráda hrdiny ala Bond, ale knížka se mi líbila a doporučuji!

psd856
05.12.2021 4 z 5

jojo co mise to akce


Dejf_ano
08.01.2019 5 z 5

Super odpočinková knížka, je moc fajn, když o SEAL píše člověk, který sám sloužil a nejedná se pouze o spoustu nesmyslů napasovaných do nějakého příběhu.

pavel80
09.01.2017 4 z 5

Rychlá povánoční oddychovka, čte se dobře, děj má spád, akci a je nekomplikovaný, na druhou stranu je jednoduchý a předvídatelný, ale jak říkám, nenáročné pohodové čtení, mohu doporučit všem fandům speciálních jednotek. Zajímavým bonusem jsou v příběhu uvedená podrobná typová označení používaného vybavení, od zbraní, munice, oblečení, hodinek, spojovací techniky atd. Je vidět, že autor je bývalý člen SEALs. Co se týká překladu (viz. předchozí komentář) nevím, já jsem si žádných zvláštních chyb nevšiml, zaregistroval jsem jen pár gramatických chyb.

Taklamakan
16.11.2016 3 z 5

Oddychová střílečka, jak má být. Nekomplikovaný děj, který bez zádrhelů plyne vpřed, lemuje řada čerstvých mrtvol. Český text bohužel zabíjí otrocky špatný překlad a snad nulová redakční práce. Nevýhodou originálu jsou ploché postavy. Vlastně i na samotném konci mi byla celá jednotka ukradená. Nicméně autor - bývalý SEAL - boduje tím, jak nic neidealizuje a takřka v každém člověku najde něco špatného. A to včetně hlavních hrdinů, čímž jde proti proudu až-do-morku-kostí-skvělých-amerických-hochů z jiných akčňáren.

Chemosquito
31.05.2016 5 z 5

Ikdyž mám raději v oblibě knihy s příběhem které se skutečně stali tak musím říci že mě Lov Šakala příjemně překvapil .
Po prvních dvou kapitolách sem litoval toho že jsem jí nějakou dobu odkládal .
Akce , napětí , neobvyklé a nečekané zvraty nechybějí , navíc velké plus je v tom že v knize není nikdy zbytečně dlouhé popisování krajin , budov atd.. ani žádné zdlouhavé vysvětlování , spíš se ve všem jde rovnou k věci a to mě na celém tom nejvíce bavilo .
Od začátku až do konce příběh a akce pořád v pohybu , tempo které v sobě má se podle mě jen tak nevidí .

Štítky knihy

thrillery

Autoři knihy

Don Mann
americká, 1957
Ralph Pezzullo
americká, 1956

Kniha Lov šakala je v

Přečtených66x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených3x
Knihotéce73x
Chystám se číst16x
Chci si koupit6x