Nekonečný smutek

Nekonečný smutek https://www.databazeknih.cz/img/books/76_/76495/scott-pilgrim-nekonecny-smutek-76495.jpg 4 109 5

Scott Pilgrim série

< 3. díl >

Pořád se něco děje... Nová přítelkyně Ramona Flowersová Scottovi dost komplikuje život. Jeden po druhém se objevuje jejích sedm ďábelských bývalých kluků a Scott s nimi musí bojovat o právo s Ramonou chodit. Todd Ingram, expřítel číslo 3, má navíc na Scotta další páku: chodí s jeho někdejší životní láskou! Envy Adamsová zlomila před rokem a půl Scottovi srdce. Teď je zpátky na scéně i se svou zkázonosnou art-rockovou kapelou The Clash At Demonhead. A chce, aby jim Scottova kapela za dva dny předskakovala - přesně tolik času má Scott na to, aby se utkal s Toddem, definitivně se přenesl přes rozchod s Envy, zajistil, aby s ním byla Ramona dál šťastná, odrazil návrhy bývalých holek a nacvičil nový setlist. Nenechte si ujít nejnovější díl grafického románu na pokračování, který The Globe and Mail označuje za „kanadskou odpověď na Pancéřovou holku!"... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , BB art
Originální název:

Scott Pilgrim & the Infinite Sadness , 2006


více info...

Přidat komentář

OsolenéKnihy
11.05.2020 5 z 5

Já Scotta Pilgrima nikdy jinak než pěti hvězdami hodnotit nebudu, to je asi jasné, ale zde vyzdvihnu jednu takovou část, která mě potěšila - seznámení s větší částí Scottovy minulosti. Dost to vysvětluje a je super znát další souvislosti.

Heisenberg
17.04.2018 5 z 5

Teprve až neskutečně ujeté finále vytáhlo na 5*... "Ani hnout! Veganská policie!"


hroubek
26.12.2017 4 z 5

Scott Pilgrim i ve třetím díle válí. Opět mě chvilku trvalo, než jsem se začetl, ale tentokrát mě celkový koncept knihy sedl o trochu lépe. Parádně využité flashbacky, osudové souboje, hlášky a spoustu další věcí. Komiks má velkou oporu v postavě Envy, která je krásně nakreslená a je to zajímavý charakter, se kterým se bude dát dál pracovat. Komiks odsýpá a je to zábavné čtení, a fakt se těším na další díly. PS: Největší zklamání pro mě bylo, že jsem zjistil, že existuje i barevná verze a ta vypadá hodně luxusně. Škoda, že v Česku se jí asi jen tak nedočkáme.

trudoš
07.09.2016 4 z 5

Tvrdit o téhle sérii, že je zvláštní a ujetá, by bylo trochu urážkou obou nevinných slov. Má to však svoje naprosto neodolatelné kouzlo. Ve třetím díle čeká Scotta souboj s dalším ďábelským expřítelem krásné Ramony, do které se bláznivě zamiloval a s jejímiž amanty teď musí bojovat na život a na smrt, aby se jí mohl dvořit. A tak je odstartováno nové kolo šílených zápasů a ještě šílenějších postav. Bionická ruka, veganská policie, podprostorové zavazadlo, souboj basáků, bonusový život - a to zdaleka nevíte všechno...
Dobrodružné námluvy Scotta Pilgrima asi neosloví každého čtenáře, protože jen máloco tu zavání normalitou nebo realitou. Postavy nečekaně létají, mají nadlidskou sílu nebo se rozpadají v prach. Ovšem kromě nevypočitatelného děje jsou to především skvěle zvládnuté emoce lidí v zapadlém koutě Kanady, které se pod tím vším ukrývají a kvůli kterým je komiks Bryana Lee O’Malleyho tak zábavný. Zároveň jde o absolutní povinnost pro všechny fanoušky devadesátých let.

Putnas
10.06.2016 5 z 5

Třetí díl to konečně rozjel! Děje se tu toho nejvíc a je zde opravdu mnoho dobrých hlášek.

Štítky knihy

komiksy

Autorovy další knížky

Bryan Lee O’Malley
kanadská, 1979
2010  87%Vypečený život flákače
2011  87%Proti zbytku světa
2012  91%Hodina slávy
2011  89%Nekonečný smutek
2011  90%Na vlastních nohou

Kniha Nekonečný smutek je v

Právě čtených1x
Přečtených142x
Doporučených7x
Knihotéce74x
Chystám se číst8x
Chci si koupit4x