Na vlastních nohou

Na vlastních nohou https://www.databazeknih.cz/img/books/81_/81329/scott-pilgrim-na-vlastnich-nohou-81329.jpg 5 96 3

Scott Pilgrim série

< 4. díl >

Je léto, ale kdo by odpočíval? Vítejte zpět v děsně bezvýznamném životě Scotta Pilgrima. Jeho vztah s Ramonou Flowersovou je úžasnější než kdy předtím, ale pořád má starosti s holkami, stále ho chce zabít sedm ďábelských bývalých kluků a co je na tom nejhorší, Ramona po něm teď chce, aby si našel PRÁCI?! Scott Pilgrim, díl čtvrtý: najdete v něm víc kopů, úderů, rock’n’rollu, podprostoru, polo-ninjů, zkušenostních bodů, samurajských mečů, holčičí akce a zábavné snahy najít si placené zaměstnání! ... celý text

Žánr:
Literatura světová , Komiksy

Vydáno: , BB art
Originální název:

Scott Pilgrim Gets It Together , 2007


více info...

Přidat komentář

trudoš
02.01.2020 4 z 5

Celé kouzlo Scotta Pilgrima pro mě spočívá v klukovsky ulítlé atmosféře, kde je možné naprosto všechno. Jako kdybyste se s příchodem dospělosti nemuseli loučit se svou sbírku angličáků, nebo se začít stydět za album narvané kartičkama hokejových hráčů. Povinnosti? Jistě. Zodpovědnost? Ano. Zábava? Forever! Tohle je zkrátka za hranicí příčetnosti, přitom je to ale až děsivě srozumitelné. Bryan Lee O’Malley navíc exceluje v mimice, kdy postavy beze slov reagují na něco, co řekl někdo jiný, takže prakticky neexistuje možnost, že byste se v průběhu čtení nesmáli.
Tentokrát se hlavní dějová linka příliš nepohne a pravdou je, že souboj s ďábelskou ex je maličko odbytý, ovšem geniální je to jinak stále stejně. Především hlody o tom, co si chlapci představují, že asi dvě holky dělají, když jsou spolu samy. Scottův život se každopádně začíná od základů měnit, našel si práci, stěhuje se k Ramoně… až by jeden řekl, že to na chudáka bude trochu hodně. Nebo že by už byl připravený na skutečný vztah?

Heisenberg
17.04.2018 5 z 5

Nejkomičtější kniha z celé série. Ne nadarmo se říká: v jednoduchosti je síla... "Jasně, mazlit. Tak prostě dělejte, jako bych tu nebyl." "Ehm... takže, cheš se muchlovat?"


hroubek
29.12.2017 5 z 5

Zatím nejlepší díl, co jsem o flákači Scottu Pilgrimovi četl. Tento díl mě sedl, jelikož se děj konečně posouvá dopředu, dostáváme nějaké odpovědi, vrací se starší postavy a celé je to vtipné a krásně vygradované. Funguje romantika, vtipy, akce a samotná kresba je hodně super. O’Malley předvádí perfektní práci a já jsem za to velmi rád. PS: Největší facka čtenářovi přiletí hned na prvních stránkách, které jsou barevné, a krásně dokazují jak moc by byl komiks lepší, kdyby byl barevný.

Štítky knihy

komiksy

Autorovy další knížky

Bryan Lee O’Malley
kanadská, 1979
2010  87%Vypečený život flákače
2011  87%Proti zbytku světa
2012  91%Hodina slávy
2011  89%Nekonečný smutek
2011  90%Na vlastních nohou

Kniha Na vlastních nohou je v

Právě čtených2x
Přečtených128x
Doporučených8x
Knihotéce70x
Chystám se číst9x
Chci si koupit5x