Sběratelka jedů

Sběratelka jedů https://www.databazeknih.cz/img/books/57_/57749/bmid_sberatelka-jedu-oX3-57749.jpg 3 13 4

Krátce po pohřbu své matky se Eva Stetterová dozvídá dlouho střežené tajemství. Její otec, který zemřel před téměř třiceti lety, totiž v dobách studené války tajně založil v Praze svou druhou rodinu. Z pozůstalosti své matky Eva zjišťuje, že její matka navázala s Ludmilou, milenkou svého muže, kontakt. Eva si náhle uvědomuje, jaký význam mají ve skutečnosti semínka květů, která našla v trubičce mezi rodinnými šperky. V té chvíli v ní vzklíčí strašlivé podezření...... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány

Vydáno: , MOBA (Moravská bastei)
Originální název:

Die Giftsammlerin , 2003


více info...

Zelený.úval
Zelený.úval
30.12.2020

Líbila se mi myšlenka s jedem a doufala jsem, že zápletka s ním bude víc propracovanější a ne, že se Eva dozví tak snadno pravdu. Druhá část mě bohužel zklamala, jak pak najednou začali všichni bláznit.

Aranel15
Aranel15
05.11.2020 2 z 5

(SPOILER) Kniha mě příliš nezaujala a nemohla jsem se začíst. Řekla bych, že Eva se ze svého rodinného příběhu trochu zbláznila a začala hledat jeho paralelu i ve svém vztahu. Nemyslím si, že Ben měl svůj plán na dvojdomek úplně promyšlený, čímž se lišil od Evina otce. A závěr? Pořád jsem čekala jakým způsobem se Bena zbaví. Umění nakonec napomohlo.


alnahu
alnahu
17.05.2019 2 z 5

Mě kniha zaujala k přečtení pěknou obálkou,ale z děje jsem zklamaná.Příběh Evy začíná pohřbem matky.Po její smrti ,kdy se vrací Eva do rodného místa a najde v černém kufříku po matce šperky a pod sametovou vložkou najde ukrytou tajemnou plastovou trubičku se zrnky rostlin a tím začne rozplétat celé tajemství její rodiny.Kniha končí velmi smutně pro Evu i jejího povedeného manžela Bena.

mumunka
mumunka
28.12.2010 5 z 5

Zaujal mě obsah knihy a pak mě doslova dostala... Četla jsem jedním dechem. Je napínavá ... až do konce. A závěr opravdu překvapivý ... Doporučuji !

Štítky knihy

Praha

Autorovy knížky

Sonja Rudorf
německá, 1966
2005  63%Sběratelka jedů

Kniha Sběratelka jedů je v

Přečtených22x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce6x
Chystám se číst2x