Sázka lady Beth

Sázka lady Beth https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/225355/bmid_sazka-lady-beth-F76-225355.jpg 3 30 8

Riziko je vysoké, ale ona je žena, která miluje výzvy! Beth je mladá vdova, která nikdy nepoznala pravou lásku se vším, co k ní patří. Proto když se setká s Marcusem, hrabětem z Trevithicku, velice ji udiví poznání, že by svoji sázku s ním docela ráda prohrála, a stala se tak jeho milenkou. A to i přesto, že jejich rodiny jsou dlouhá léta úhlavními nepřáteli…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Lady Allerton's Wager , 2001


více info...

Přidat komentář

Ála1968
17.04.2020 2 z 5

Začátek byl pěkný,ale potom to byla nuda,čekala jsem nějakou zápletku,nějakou akci,něco,co by mě dostalo,ale pořád se nic nedělo,jen obyčejné věci.Je to škoda,protože nápad nebyl vůbec špatný.

vcielka
09.02.2020 3 z 5

Nebolo to az take zle. Az nato, ze hrdinka, ktoru uvidel hrdina na plese kurtizan sa po par kapitolach kamsi vytratila a nahradila ju paranoidna hlupa naivka. Boli tam dlho sa tahajuce nezazivne pasaze a nelogicke vsuvky resp vsuvky, ktore pribehu nic nedali. Napriklad tie zbrane a zmienka o holandskom piratovi. Preco to do tohto pribehu autorka vlozila to absolutne netusim. Mozno to suvisi s druhym dielom serie, neviem. Ale v takom pripade to mala viac rozviest alebo to pretkat celym dejom a dodat tomu akusi vahu. Takto to bolo akoby to tam nasilu dolepila. Velka skoda, ze autorka cele nepisala v duchu plesu kurtizan a tej eterickej krasnej zene, ktora pritahovala pozornost kazdeho chlapa.


Barbora H
01.10.2017 2 z 5

Taková ptákovinka...

havrmoni
20.07.2016 1 z 5

Naprosto souhlasím s komentářem pode mnou. Knihu jsem přečetla v rekordím čase,protože do první čtvrtiny jsem doufala a poctivě četla každou stránku,pak jsem to vzdala a vzala to letem světem. Bohužel,nemám to ráda,ale to se fakt nedalo.

*Pájuše*
19.06.2016 2 z 5

Když jsem si přečetla anotaci, kniha mě zaujala. Donesla jsem si ji z knihovny domů a na chvíli dala k ledu. Když jsem anotaci četla po druhé, tolik už se mi do ní nechtělo. Nicméně, když jsem se s ní domů táhla, přečetla jsem si jí.
Asi do čtvrtiny knihy jsem byla nadšená. Mile mě překvapila a já se těšila, že ta dynamika příběhu se bude dále rozvíjet, až na poslední stránce vyvrcholí. No, nevyvrcholila, od poloviny knihy se to začalo kazit a mohly za to samotní hrdinové.
Ta ženská mi začala lézt na nervy - hloupá, naivní, impulzivní, trošku fňukna. Muž - arogantní, sice rozumově vyspělý, ale občas mi přišlo, že taky neví, která bije.
S jakou razancí se ti dva do sebe zamilovali mi přišlo směšný, protagonisté knihy předvídatelní a naprostý vrchol všeho - nelogičnost celé zápletky. Nevím, nemohla jsem pak začíst a bylo pro mě hotové utrpení dopracovat se až na poslední kapitolu. Nicméně - dopracovala jsem se a pochybuji, že si za týden, kromě pocitu marnosti, nebudu z knihy pamatovat ani zbla.

malazluta
29.01.2015 2 z 5

Od této knihy jsem čekala o něco víc, nakonec se z ní vyklubal příběh, který se mi po pár dnech vykouřil z hlavy.

Mikeila
18.01.2015 5 z 5

Knížka se mi velice líbila.

pavlinkaa
29.10.2014 3 z 5

Hezký příběh, jen mě chvílemi vytáčela naivita a hloupé chování hlavní hrdinky. Naštěstí dostala rozum a vše dobře dopadlo. :)
Budu doufat, že bude pokračování, jsem zvědavá kam zmizel Bethin bratranec.