Šaty – noty – boty

Šaty – noty – boty https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/468375/bmid_saty-noty-boty-42c-468375.jpg 3 8 4

Dagmar Pecková by si dost možná zasloužila označení chameleon. Jaká tedy vlastně je? Má své vize, které chce uskutečnit. Nevzdává se. Srší nápady. Bývá pokaždé jiná: jednou něžná se zavřenýma očima a pohledem dovnitř duše, jindy ohnivý „Beran“. Rázná, ale zároveň empatická. Ví, co chce. Přímá, jako když vyšije. Životní názory má jasně dané a nebojí se je říkat nahlas. A když to nejde tudy, půjde to jinou cestou… I když se jeví všem na první pohled jako energický extrovert, je to naopak. Dalo by se říct, že je taková křížovka s tajenkou, podobně jako tato kniha. Nejprve se něco o Dáše dozvíte v úvodu a poté projdete kapitolkami, kde nesou své příběhy její šaty. Šaty a Dášin životní styl nám posloužily jako odrazový můstek k něčemu schovanému uvnitř. Až pak se vám složí výsledný obrázek, jako byste skládali puzzle…... celý text

Přidat komentář

Parwana
05.02.2023 4 z 5

Jedním dechem přečtená oddechovka, kde se snoubí střípky z života známé operní pěvkyně s příběhy, jak vznikly její jevištní róby. Příjemné čtení.

adrianna0305
16.07.2021 odpad!

Škoda stromů, které padly na tuto knihu (i toneru v tiskárně). Přečetla jsem 30 stran o úplných zbytečnostech a pak už jen prolistovala. Stačilo vydat jen přebal knihy, bylo na něm vše, co bylo trochu zajimavé :D


RadkaV
04.07.2021 5 z 5

Kniha Šaty, boty, noty je skutečně originálním počinem, jenž potěší nejen příznivce Dagmar Peckové. Ocení jej i milovníci módy, obdivovatelé uměleckého světa a všichni, kdo si rádi počtou o „nesnesitelné lehkosti bytí“. Text i doprovodné fotografie zrcadlí proces zrání pěvkyně i výtvarnice a jejich uměleckého vyjádření. Ze stránek doslova srší energie.

barboretta
30.03.2021 4 z 5

Super, krásný fotky, výběrové provedení, paní Pecková se nečekaně otevřela. Pokud jste milovník/milovnice kvalitní hudby a módy stejně jako já, jděte do ní!