Nebezpečí v jízdárně

Nebezpečí v jízdárně https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/372868/bmid_sarlota-a-vysneny-kun-2-nebezpeci-v-MPq-372868.jpg 4 13 2

Šarlota a vysněný kůň série

< 2. díl >

Won Da Pie konečně přijel do nového domova! Šarlota se nemůže dočkat, až svého koně snů ukáže kamarádkám. Zdá se ale, že jí Inka nově nalezené štěstí nepřeje. A není jediná. Krátce před jezdeckou zkouškou zničí neznámý pachatel Šarlotino sedlo. Když se pak po čase objeví tajemný anonym, má Šarlota jasno: Někdo se jí mstí. Ale Šarlota se nevzdává a pustí se do nebezpečného pátrání…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Příroda, zvířata , Pro děti a mládež

Vydáno: , CPress
Originální název:

Gefahr auf dem Reiterhof , 2013


více info...

Přidat komentář

El@D...
28.02.2021 3 z 5

Hlavní hrdinkou knížky je třináctiletá Šarlota, která má nejlepší kamarádku Dorku a kamarádku Inku, o které později zjistí, že není úplně pravou kamarádkou. Šarlota si totiž s sebou z dovolené přivezla nového koně, který má dobrý rodokmen a pověst dobrého parkurového koně. A právě to se Ince nelíbí. Závidí Šarlotě koně, jezdecké dovednosti i nejlepší kamarádku. I přes to se ale Inka se Šarlotou baví a chová se k ní docela přátelsky. Inka bohužel není jediná, kdo dívce závidí nového koně, se kterým má opravdu velký úspěch . Šarlota si řekla, že by ráda absolvovala jezdeckou zkoušku, když už se jí tak daří. S tím trenér souhlasí. Vše by bylo v pořádku, nebýt jedné nepříjemné situace. Někdo totiž Šarlotě těsně před zkouškou zničil sedlo. Nejprve nemohla uvěřit tomu, že by to někdo mohl udělat naschvál, ale dopis, který byl po nějaké době anonymně poslán Šarlotě vše vyjasnil. Někdo sedlo schválně poničil a není o tom pochyb.


Hodnocení: knížka se mi dobře četla a byla napínavá. Nebyla příliš smutná, spíše taková detektivka. Bylo to příjemné čtení. Hodnotím 4/6.

Cernakocka09
08.02.2021 5 z 5

Kniha se mi líbila a Inka mi hodně připomínala mojí bývalou " kamarádku " takže jsem Šarlotě rozuměla. K celé sérii se ráda vracím.


Autorovy další knížky

Nele Neuhaus
německá, 1967
2012  87%Sněhurka musí zemřít
2012  82%Hluboké rány
2018  79%Zlý vlk
2014  81%Kdo seje vítr
2018  86%Přes všechny překážky

Kniha Nebezpečí v jízdárně je v

Přečtených18x
Doporučených2x
Knihotéce17x
Chystám se číst1x
Chci si koupit5x
dalších seznamech2x