Sára. Kniha druhá

Sára. Kniha druhá https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/146514/bmid_sara-kniha-druha-lhY-146514.png 5 130 25

Sára série

< 2. díl >

Volné pokračování předchozího příběhu o Sáře vás vtáhne do děje hned první větou a nepustí, dokud nedočtete poslední řádek. Zábavné dobrodružství, které prožijete společně se Sárou a Sethem při objevování prostých a praktických návodů jak naplnit smysl života, bude zkušenost, jakou můžete sdílet s každým, koho máte rádi. I když se právě teď možná cítíte báječně, po zkušenosti s touto nejnovější knihou o Sáře se budete cítit ještě líp. Společně se Sárou a jejím novým kamarádem Sethem budete v duchu prožívat jejich napínavá dobrodružství, procházet jejich zkušenostmi a taky se ovšem hodně smát. Postupně se před vámi bude odkrývat hluboká moudrost, kterou Sáře se Sethem zprostředkovává podivuhodná sova jménem Šalamoun. Zjistíte, jak funguje spravedlnost, jak zařídit, aby se vám plnila vaše přání, a vůbec podle jakých pravidel se na této zemi hraje hra zvaná Lidský život.... celý text

Žánr:
Esoterika, astrologie, okultismus

Vydáno: , Synergie
Originální název:

Sara. Book 2 , 2009


více info...

Přidat komentář

matogeminimato
22.11.2023 5 z 5

Určite to nie je kniha iba pre deti. Naopak, nájdeme si v nej rady či poučenie aj my dospelí. Čítal som svetoznáme,, Tajemství" či,, Šlabikár Šťastia" od Baričáka, ale tieto knihy o Sáre mi dali viac ako spomínané,, bestsellery ". Druhý diel je zameraný na,, zákon príťažlivosti", kde jednoduchým príbehom dvoch detí ukazuje ako usmerňovať svoje myšlienky správnym smerom. Takéto knihy treba nielen prečítať, ale sa k nim aj vracať ,ako často to len ide.

Allla9
17.03.2023 5 z 5

I druhé pokračování příběhů o Sáře je zajímavé a v mnohém poučné.


zuzana4291
01.01.2023 4 z 5

Začátek byl sice slabší, ovšem opět jsem v knize našla spoustu poučného a hezkého.

Lajka2012
18.07.2022 2 z 5

První díl byl nádherný, ale druhý díl jsem nedočetla. Byl vyloženě nuda. Ani jsem to moc nepochopila. Po mě si to přečetla mamka a říkala mi, že Sára1 a Sára2 jsou skoro to samý a že jednička byla 100x lepší. VELKÉ ZKLAMÁNÍ! Sára2 je z knihovny, Sáru1 a 3 mám doma. Uvidíme, jestli bude lepší než Sára2.

kayla8
19.09.2020 5 z 5

Knížky o Sáŕe miluju,jsou krásně pozitivní a milé☺

ditul
26.07.2019 5 z 5

Nádhera, nádhera, nádhera.. Jinými slovy nemohu jinak popsat úžasný příběh plný mouder psaných pro ty nejmenší čtenáře, který si ale zamilují i ti starší.
*Pamatuj si, že nespravedlnost neexistuje. Ať už se ti přihodí cokoliv, všechno je to v souladu s tvými vibracemi a pocity.
Musíš změnit to, co cítíš.
Nikdy není příliš pozdě. Kdykoliv můžeš získat kontrolu nad svými pocity, ať už se stalo cokoliv. A protože můžeš změnit své pocity, můžeš také změnit konečný výsledek, bez ohledu na to, jak dána situace vypadá právě teď.
*Lidé se často domnívají, že můžou něco zlepšit tím, když se vtrhnou doprostřed něčeho hrozného a tam to začnou ze všech sil napravovat. Jenže tím se nikdy nic nezlepší. Ke skutečně změně k lepšímu dojde až tehdy, když svou pozornost zaměříš na to, z čeho máš lepší pocit. Protože to co se ti děje, se ti děje proto, že to tak předem cítíš. Většina lidí si život dost komplikuje. Přitom stačí jen dávat si pozor na to, co cítíš a zjistíš, že se ti bude žít o mnoho lehčeji.
Přijdeš také na to, že nic není nespravedlivé. Každý dostane přesně to, co vysílá podle toho, co cítí. Je to pokaždé v souladu - a tak je to vždy fér.

Šalamoun
07.03.2019 5 z 5

Moc pěkná kniha.Čtu ji již podruhé.

Šalamoun
07.03.2019 5 z 5

Nádherná kniha.Čtu ji již podruhé.

Spojenc
01.01.2019 4 z 5

Osobně se mi druhý díl líbil více než první. Stejný styl... avšak změnu vidím v tom, že hlavní postava – Sára si už nenechává vše pro sebe, ale má kamaráda, kterému se může svěřit.

rarášek
05.09.2018 5 z 5

Druhý díl byl opět skvělý, plný mouder a pouček o šťastném životě. Turiel11 skutečně skvěle vystihla dojmy z této knihy. ❤❤❤ "Dobrého je všude hojnost, zaslechl v hlavě Šalamounův hlas. Hojnost všeho dobrého."

Erawan
04.09.2018 5 z 5

Svoje dojmy z knížky bych nenapsala lépe a výstižněji než Turiel11...

Turiel11
18.04.2018 5 z 5

Pokračování dobrodružství Sáry a Šalamouna je stejně krásné a kouzelné, jako to předešlé. Hluboké životní pravdy jsou v knize popisovány a vysvětlovány s lehkostí tak, aby porozuměli děti, ale není to jen kniha pro malé čtenáře. Rozhodně doporučuji úplně všem.

Orange8knihomol
14.02.2018 5 z 5

Krásné pokračování! Opět velice úchvatný a povzbudivý příběh s takovým optimistickým a pozitivním nádechem. Velké doporučení!

Analady
24.09.2017 4 z 5

Milé pokračování příběhu.

Dafra
30.01.2017 4 z 5

Do druhého dílu jsem se dlouho nemohla začíst, protože jsem nedočkavě čekala, kdy na scénu vstoupí v plné síle Šalamoun a začne nenuceně předávat svá moudra. Také mi chyběly ty krásné ilustrace z prvního dílu. Zhruba do poloviny příběhu jsem se tedy do čtení spíše nutila a čím dál víc mi to připadalo jen jako kniha pro mládež, hodně jsem bohužel srovnávala s prvním dílem, pak ale dostal svůj prostor Šalamoun a knihu jsem neodložila. Tentokrát autoři velmi prakticky ukázali, jak se správně naladit, aby "Zákon přitažlivosti" fungoval pro náš prospěch. Šalamoun srozumitelně a jakoby stále dokola, ale jinými slovy, ukazuje, jak správně myslet, jak se naladit na to dobré v nás, jak nepodlehnout beznaději, vzteku, pesimismu, i když se nám nedaří, jak se nezablokovat a napojit se na "Zdroj". Myslím, že v tomto díle tuto myšlenku autoři pěkně konkrétně vysvětlili. Teď jen to nejtěžší...naučit se tyhle moudré rady začlenit do svého života. Věřím, že se pak budou dít věci...Tohle není pohádka, to je realita, jen to musí člověk zkusit. Knížka se mi nakonec moc líbila, doporučuji!

ducháček88
06.01.2017 5 z 5

Ani druhá kniha mě nezklamala.Je to vše moc pěkně srozumitelně napsané že by to měl pochopit každý. Ale jedno co bych dodala že dle mého názoru autoři Esther a Jerry jsou Sára a Seth z té knihy.Jelikož toto se nedá vymyslet to se musí prožít to o čem napsali.

DARKeccentric
27.11.2016 5 z 5

Nádherně zpracované pokračování prvního dílu. Nemůžu hodnotit jinak, než pěti hvězdami.

sarahmoon
03.09.2016 5 z 5

Druhá kniha převážně opakuje myšlenky z první knihy, nenásilnou a vlídnou cestou se Vás snaží naučit jak ovládnout své myšlení a být šťastný. Užijete si spoustu dobrodružství se Sárou a Sethem, při kterém Vás toho tolik naučí ... škoda, že to není povinná četba na základních školách.

jasnenka
23.08.2016 5 z 5

Skromná knížka ukrývající mnoho! Je mi krásně, dokonalý zážitek. Díky!

Kulhavá
04.01.2016 5 z 5

Zatím nikdy se mi nestalo, abych čtení knihy zakončila se slzami štěstí v očích.Laskavější a přínosnější knihu neznám.Kdykoli si na Sáru-knihu druhou vzpomenu usmívám se a cítím se doslova zalita přívalem pohody, štěstí a klidu. Moc, moc doporučuji především rodičům, prarodičům,učitelům.Skvělá kniha.

Štítky knihy

esoterismus, ezoterika

Autoři knihy

Esther Hicks
americká, 1948
Jerry Hicks
americká, 1927 - 2011

Kniha Sára. Kniha druhá je v

Právě čtených4x
Přečtených213x
Čtenářské výzvě21x
Doporučených25x
Knihotéce69x
Chystám se číst48x
Chci si koupit15x