Sandy

Sandy https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/489189/bmid_sandy-nGq-489189.jpeg 4 269 53

Vested Interest série

< 7. díl

Za každým úspěšným mužem stojí žena. Co se stane, když jste ženou, která stojí za celým týmem? Poslední kniha podle USA Today nejprodávanější série Vested Interest. Sandy Prestonová je již léta matkou, přítelkyní, důvěrnicí a vůdčí silou mužů v BAM. Ti teď mají nové životy, a ten její se drasticky změnil. Může jít dál, a najít lásku podruhé? Přijmou ty změny muži, které považuje za svou rodinu?... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Sandy , 2020


více info...

Přidat komentář

Lee7
24.02.2024 4 z 5

Krásné zakončení celé série. Moc se mi líbil jejich příběh, útrapy a ano něco, co se hold v životě stává.

Luciee113
11.12.2023 5 z 5

Sandy mě bezpochyb dostala do kolen. Je to dokonale napsaný příběh plný lásky i starostí. Dokázala jsem se vžít do její radosti i strachu. Naprosto dokonale popsané pocity.


V.Marie
25.10.2023 3 z 5

Myslím, že kdyby autorka nevzala čtenáře za zavřené dveře, nic by nezkazila. Číst o tom, jak má babi s dědou sex fakt nechceš. Nehledě na to, že Jordan v jeho věku má dost velký apetit a stejně funkční nádobíčko, jak ostatní o 30 let mladší.

Ála1968
18.09.2023 3 z 5

Poslední díl byl vlastně takové shrnutí za celou sérií BAM a příběhem Jordana a Sandy.Vlastně tam jen ten příběh plynul bez nějaké zvláštní zápletky.Samozřejmě nejlepší byl konec,kde se dozvíme jak jsou na tom všichni po 8 letech.Celá série byla neuvěřitelná a získala si moje srdce.Bude patřit mezi moje oblíbené a já se k ní budu rozhodně ráda vracet,zrovna tak jako k oboum Kontraktům.No a ted už se těším na potomky a sérii ABC-Corp.Doufám,že bude stejně skvělá.

stana5842
31.07.2023 2 z 5

Nejslabší kniha ze série.... Sandy je 60 a dá se dohromady s další životní láskou, kterou považovala za přítele....

tatafa
12.06.2023 4 z 5

Závěreční díl série Vested Interest se velice příjemně čte a rychle utíká.

Oproti předchozím knížkám má příběh úplně jinou atmosféru - je nostalgický, smutný, poklidný, a také zde chybí výraznější "výbušné jiskření" mezi hlavními postavami.

Román je do jisté míry unikátní tím, že zachycuje lásku a navázání vztahu šedesátníků - jejich obavy i pochybnosti se kterými do všeho jdou, a také snahu si užít vše do posledního doušku, protože se dá předpokládat, že společného času nebudou mít mnoho.

Zároveň příběh věnuje i poměrně citlivému tématu, kterým je smrt partnera a otázka, jestli (a jakým způsobem) je vhodné začít "nový" život s někým jiným a jestli se tím člověk nedopouští neodpustitelné zrady.

Autorka v knize seznamuje čtenáře nejen se Sandy, ale také "uzavírá" příběhy ostatních členů BAM a možná i nastiňuje téma, kterému se bude věnovat její další série.

Románu lze samozřejmě vytknout velké množství generalizací, klišé a značnou předvídatelnost děje.

Zároveň je otázka, jak moc je reálné, aby se (nejen) sexuální vztah šedesátníků nesl ve stejném duchu a intenzitě, jako vztah např. třicátníků.

Osobně musím říci, že Sandy pro mne byl, po emoční stránce, asi nejsilnější díl celé série. Už dlouho se mi nestalo, aby mne kniha s nádechem erotiky takto dojala.

A musím říci, že jsem se při čtení v řadě míst cítila docela nepatřičně - pořád mi v hlavě zvonilo to, že bych měla našim hrdinům dopřát soukromí, které patří jejich věku, a ne jim takto nestydatě nahlížet do soukromí.

Knížku hodnotím 4/5 a vřele doporučuji k přečtení všem romantickým duším, které mají rády příběhy s nádechem erotiky.

Tacovševidí
30.04.2023 3 z 5

Sice hezké zakončení celé série a setkání se všemi, ale zároveň nejslabší díl ze všech.

Petra38
07.04.2023 3 z 5

Že je série u konce mii byla až líto, jenže musím přiznat, že tento díl nebyl pro mne úplně to pravé ořechové. Přišla jsem si při čtení jaksi nepatřičně, nevím jak jinak to kulantně popsat. Knihu jsem dokonce jednou odložila a dočetla jsem pro ten pocit ,že mám sérii dotčenou a chtěla jsem vědět o ostatních postavách série. Nejde o to ,že by byl příběh špatný, byl to můj osobní zádrhel. Příběh jako takový hodnotím jako dobrý, klasický střed :-)

0197
28.03.2023 5 z 5

No, tak je konec. Co se dá dělat. Počítala jsem s tím, že to bude něco jiného, přeci jen tu máme věkovou skupinu, která se v knihách, co čtu, neobjevuje. Je mi malinko hanba, že jsem k Sandy přistupovala s menšími obavami, ale zbytečně.

Příběh Sandy, která je pro chlapy z BAM jako máma se nesl v příjemném, milém a poklidném duchu. Bylo vidět, jak jí její manžel chybí a nehrne se do navazování nových známosti, protože měla pocit, že by ho zrazovala. Vtipné bylo, jak ji holky instalovaly seznamku.

Jordan byl ještě delší dobu sám. Byl to vřelý a laskavý muž. Choval se zdvořile a džentlmensky. Navíc byl už do ní delší dobu zakoukaný. Dobře, že se nenechal odradit skutečností, že jim to před tím úplně nevyšlo. Naštěstí se nebál Sandy dvořit, přeci jen za ní stála celá armáda chlapů s velmi ochranitelskými pudy ochotná ji bránit zuby nehty :-).

Jejich výlet byl nejkrásnější částí. Doufám, že budu taky takhle ve formě, až se budu blížit k šedesátce :-). Schopná chodit celý den po městě a pak se vyblbnout v posteli se šarmantním chlapem :-).

Všichni z celé série se tu objevili, což se mi líbilo. Nestačila jsem se divit, kolik dětí někteří dokázali zplodit :-). Na webovkách autorky je i rodinný strom. Konec byl přeslazený. Klidně mohla autorka mírně ubrat. Vidím to na 4,5 * a dám si chvíli pauzu než se pustím do navazující série. Budu muset zpracovat ten časový posun :-).

Radka1727
25.12.2022 4 z 5

Emotivní zakončení celé série, zase jsme se alespoň okrajově setkali se všemi "chlapci". Konec byl dost přeslazený a dětí tak nějak moc .......

cukrovka
06.12.2022 5 z 5

Hezké zakončení celé série. Láska kvete v každém věku a tak tentokrát dorazila k Sandy, která je dobrou duší celého klanu BAM. Konec byl hodně cukrkandlový, ale mě to vůbec nevadilo, protože pro ty happyendy tyto knihy čtu.

MAU256
25.11.2022 5 z 5

Krásné zakončení série Vested Interest. Sandy jsem si zamilovala hned na začátku, jak se o všechny starala, všechno zvládala, ač sama děti neměla. Mrzela mě její ztráta, neboť taková láska, jaká jim byla přána, se jen těžko hledá. Ale všichni z BAM, hlavně v neposlední řadě Jordan, jí ze smutku dokázali nakonec dostat. Už se těším na další knihy této autorky, jsou čtivé. Celou sérii mohu jen doporučit.

Nermal
19.11.2022 3 z 5

Zakončení celé série proběhlo v poklidném tempu, jak jsem u této starší dvojice očekával. Bylo to zase něco jiného a řešily se odlišné problémy. Závěr série i idylické vztahy ve firmě byly nadsazené trochu víc, než jsem byl ochoten vstřebat.
Jsem docela zvědavý, o čem chce Melanie psát v navazující sérii, aby z toho nebyla jenom továrna na knížky. No, nechme se překvapit!

LucijeT
13.10.2022 5 z 5

Edit: už vím, kde se vzalo třetí dítě Vana, napsala jsem si spisovatelce a dala mi k dispozici kapitolu, která mi scházela. Původní: A zase to třetí dítě Vana.. To mi dělá schválně ta spisovatelka. Jinak příběh byl moc pěkný, nepřišel mi nudný, jen jiný. Co ale bylo dost nestandardní byl věk hlavních aktérů... Já si to v hlavě všechno vizualizuju a sex skoro šedesátníků mě přiváděl spíš do rozpaků. Naštěstí ho tam nebylo moc a byl celkem decentní :)

princesse
13.10.2022 3 z 5

Nebylo tohle už moc přeslazené? Čekala jsem krutou romantiku, ale na mě toho asi bylo moc a něco pro mě hodně málo uvěřitelné. Jako vážně ve skutečném životě? Myslím, že tento díl byl až přespříliš ... Ještě, že to byl poslední díl, protože další si upřímně nedokážu představit. Kam by to až mohlo směřovat nezvládnu ani vymyslet.

Jita160
08.09.2022 5 z 5

Tento příběh je o tom že láska kvete v každém věku,prostě věk je jenom číslo.
Sandy je úžasná zralá a milá žena, která je ve firmě BAM tím pilířem.
Po smrti manžela se snaží žít dál ale bojí se citu a lásky tu opravdovou už totiž prožila. Jordán je Sandy okouzlený a snaží se jí pomoct začít znovu žít ....
Láska ta děsná mrcha je zasáhne a oba se s tím vyrovnávají po svém.
Ale tuto sériia napsala Melanie Moreland takže se připravte na dávku emocí.
Za mě kouzelné zakončení.

Nuttelka
31.08.2022 5 z 5

(SPOILER) A kruh se uzavřel... mé srdce pláče... nechci se s nimi loučit, chci víc !!! To bylo tak moc krásné a dojemné. Kdo této sérii propadl tak jako já, vemte si k tomuto dílu i balíček kapesníků, budete ho potřebovat. Chlapci z BAM & spol. jsou prostě naprosto skvělí a tak oddaní své celé "rodině". Sandy jako třešnička na dortu, adoptivní máma všech těchto úžasných mužů. Uvelebte se, otevřete knihu a nechte se unášet pocity plné lásky, dojetí, zranitelnosti, oddanosti, loajálnosti a naprosté zamilovanosti. Úžasná série a ke klukům se budu moc ráda vracet. Moc krásné zakončení, nemohla jsem se kluků v tomto dílu nabažit, i když je to díl o Sandy a Jordanovi :-) Nejkrásnější okamžiky byly na svatbě, kdy Sandy kráčela k oltáři a promlouvala ke každému z "chlapců" zvlášť a pak jak nakonec všichni měli bydlení pospolu... tleskám, tato série se opravdu moc povedla!

Gabriela456
30.07.2022 5 z 5

Skvělé zakončení série. Na Vesed Interest jsem natrefila úplně náhodou a díky za tu náhodu. Celou sérii jsem přečetla asi do 14 dní a určitě se k ní zase vrátím. Celá řada byla super, ale za mě nejlepší díl byl o Reidovi a Becce. Už se těším na další sérii Vested Interest: ABC Corp.

kacenka6144
08.06.2022 5 z 5

Pro mě to bylo důstojné zakončení celé série. Kruh se uzavřel. Myslím, že se k ní někdy ráda vrátím.

johana3160
16.05.2022 3 z 5

Priznam se, ze i kdyz serii VI mam vseobecne rada tak na knihu o Sandy jsem se netesila takze jsem nebyla ani moc zklamana. Je zo krasny romanticky pribeh o lasce v pozdejsim veku, bohuzel pro me ponekud nudny a utahany. Jako by tempo knihy odpovidalo veku hrdinu i kdyz jsou “dobre udrzovani”… navic pri cteni jsem se naucila nevnimaz pismenka ale obrazy (predstava toho co ctu jako film v mysli) a proste me nelaka predstava dvou padesatniku (ano, jiste vasti jsem procitala velmi zbezne). Navic mi tam chybelo nejake napeti, ktere bylo v jinych dilech.
Celkove je to sice krasny, romanticky pribeh a mozna si ho za takovych dvacet - tricet let prectu znovu, ale zrovna v soucasne dobe me nenadchl.