Kdo má právo soudit

Kdo má právo soudit https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/21007/kdo-ma-pravo-soudit-21007.jpg 4 13 3

Samantha Kincaid série

< 2. díl >

Napínavý detektivní příběh ze soudního prostředí odehrávajícící se v Portlandu, státu Oregon, je rozuzlen díky důvtipu i osobnímu kouzlu prokurátorky Samanthy Kincaidové. Případ zmizení soudkyně Clarissy Easterbrookové mladou prokurátorku od prvního okamžiku zaujme. Velice rychle pochopí, že vyřešit jej bude znamenat ponořit se do nemilosrdných intrik zasahujících hluboko do minulosti, takových, jež velice často doprovázejí osoby vystavené pokušení zneužití své moci... ... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , BB art
Originální název:

Missing justice , 2004


více info...

Přidat komentář

maličkán
21.01.2023 2 z 5

Moc mne nezaujala, přečíst se to dalo, ale jsem ráda, že ji mám za sebou. Druhá kniha od autorky, opět zklamala, takže příště už do ní nejdu.

Jane100
22.07.2017 3 z 5

Nic moc. Příliš mě nezaujala.


Ben Nevis
25.10.2016 3 z 5

Hrozně nudná detektivka. Autorka se snažila skloubit fikcí s reálnou práci prokuratury (státního zastupitelství), ale má tam hodně vaty, podezřelého, jehož vině věří jenom postavy v knížce a zmatenou politickou zápletku.
I samotný soudnický systém je víc politika než snaha objevit pravdu. Což bude nejspíš realita, jinak by nesedělo za mřížemi tolik nevinných. Tuhle autorku příště vynechám, i když knížka samotná není žádná katastrofa.