Nevyvážený pár

Nevyvážený pár https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/383470/bmid_nevyvazeny-par-6XD-383470.jpg 3 19 7

Salon d'Amour série

< 3. díl >

Na počátku této série nečekaných událostí stojí novinový inzerát. Domek u moře, kde Angeličina prababička Amalia strávila celých 94 let svého života, je na prodej. Amalia byla moudrá žena, a mnozí si k ní chodili pro radu v těžkých chvílích. Ale její sídlo skrývá hrozné tajemství. Utajená seznamka kadeřnického salonu je i nadále v provozu, a Angelika svým zákazníkům úspěšně pomáhá najít lásku. Na tom není nic těžkého. Horší je si lásku udržet i v těžkých časech. O tom se Angelika přesvědčí na vlastní kůži když se Magnus zamiluje do celého světa, a dopustí se něčeho neuvěřitelného. Nevyvážený pár je kniha o umění milovat nejen v záři slunečních paprsků, ale i když se obloha zatáhne. Je to dojemný příběh o nepředvídatelném životě s někým, kdo ztratil pojem o realitě. A jak je tomu vždy u knih okouzlující kadeřnice Angeliky, na posledních stránkách najdete recepty z Angeličiny vynikající a zdravé kuchyně.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Omega
Originální název:

Kärleksdans i obalans , 2017


více info...

Přidat komentář

lucakuca
28.10.2023 2 z 5

Zdlouhavé....
40 stránek před koncem a mně se to už nechtělo číst... Ale jsem hrdinka dne a dočetla.

Celý příběh byl takový soplovitý a lepkavý pravou láskou...
Originální kadeřnictví, kde vám změní nejen účes, ale i život se hodně vytratilo.
Jako když si objednám malinový zmrzlinový pohár a najdu v něm jen jednu kompotovanou malinu...

Majka1979
05.01.2022 5 z 5

Tento diel bol určite iný ako tie dva predošlé. Samozrejme ide o pokračovanie série. Avšak v tejto časti sa oveľa viac dozvedáme o histórii Angelikinej rodiny no a aj o minulosti jak milého. Niektoré veci boli neuveriteľné, avšak príbeh sám o sebe bol napínavý.

Pre mňa bolo neskutočné ako si navzájom dokázali ľudia z tohto malého mestečka pomôcť.

Určite môžem knihy len a len odporúčať ;)


VendaS20
16.05.2021 2 z 5

Až v půlce knihy jsem zjistila, že se jedná o pokračování. Některé postavy a události mi tedy nepřišly dostatečně popsané, což byla moje vina. Nicméně styl knihy mi nesedl. Přišel mi takový jednoduchý, ani chování postav se mi nelíbilo. Názvy kapitol mi vyloženě vadily, prozradili dopředu, co se bude dít. Ale překvapili mne recepty na konci knihy, myslím, že některé vyzkouším.

Trolice
12.03.2021 3 z 5

Série mě zaujala svými obálkami a tím, že je z mého oboru. Hlavní hrdinka není mladá dívka jako na obrázku, ale nevadí. Spíš mi vadilo neustálé zavírání salonu a přeobjednávání zákazníků i to jak její životní náplní je párovat lidi. Knihy jsou rozhodně oddychovkami pro ženy, v každé je i lehké napětí, ale s každým dalším dílem ubírám hvězdu.

lucie2371
25.10.2020 4 z 5

Kniha se mi líbila ale předchozí díly o něco více, proto dávám čtyři hvězdičky.

LadyCotton
02.10.2019 3 z 5

Musím říct, že tento třetí díl se mi líbil nejméně. Děj mi totiž místy přišel jako značně přitažený za vlasy, byť chápu, že by mohl být naprosto reálný. Ano, je pravda, že autorka vypráví o lidských vztazích vtipným způsobem, který zároveň vede i k zamyšlení... ale v tomto díle mi to přišlo tak nějak překombinované a hlavně docela předvídatelné.
Obálka českého překladu opět klame.

KnihomolkaKatka
20.08.2019 4 z 5

Další příběh od této autorky, která píše sérii s hlavní hrdinkou která je kadeřnice a ve svém okolí se neustále setkává s humorem i nesnázemi svými i druhých. A jinak tomu není ani zde. Tenhle díl se mi asi líbil nejvíc. Dávám 4,5 hvězdičky a doporučuju. Ze začátku se jedná o román, který pohladí po duší, ale pak se zde řeší i vážnější témata. Přijde mi, že předešlý a tento díl se nejvíce podobá všednímu životu.

Autorovy další knížky

Anna Jansson
švédská, 1958
2018  75%Bohyně osudu ze Salonu d'Amour
2018  73%Příšerné tchyně
2019  68%Nevyvážený pár
2019  63%O čem nevíš
2021  84%Neočekávaný románek

Kniha Nevyvážený pár je v

Právě čtených1x
Přečtených28x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených1x
Knihotéce84x
Chystám se číst41x
Chci si koupit14x
dalších seznamech1x