Neočekávaný románek

Neočekávaný románek https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/469564/bmid_neocekavany-romanek-bxi-469564.jpg 4 5 1

Salon d'Amour série

< 4. díl

Prababička Angeliky Lagermarkové vždy říkávala, že nejlepší způsob, jak se vypořádat se vztekem, je využít ho k něčemu lepšímu. Kadeřnice ze salonu d’Amour si tato moudrá slova uchovávala v paměti po celý život. Ale zatímco svým zákazníkům stále pomáhá najít lásku, její vlastní vztah s taxikářem Magnusem začíná skřípat. Měla by zůstat, nebo odejít? Angelika pomáhá sestře vyklidit dům na prodej, přičemž spolu mnohokrát přejíždějí mezi domem a sběrným dvorem. Tam mezi běžnými zákazníky potkávají mnoho takových, kteří právě procházejí zásadními životními změnami: smrt blízkého, rozvod, sestěhování nebo rozchod. Dokonalé místo pro vztahovou poradkyni. Život právě nabral ty nejvyšší otáčky a mezi tím vším si Angelika najde bulku v prsu. Neočekávaný románek je o ztrátě pevné půdy pod nohama a o hledání rovnováhy ve světě naruby. Je to čtvrtý díl vlídné a dojemné série o Angelice, bohyni víry.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Omega
Originální název:

En otippad kärlekshistoria , 2018


více info...

Přidat komentář

Majka1979
06.01.2022 5 z 5

Sériu mám dočítanú. Ani táto časť nesklamala. Opäť sa v nej stretávame s postavou Angeliky. Jej život nie je veru nudný. A jej partner tiež nie je žiadny ľahký oriešok.

A akonáhle zistí, že to u nej ani po zdravotnej stránke nie je dobré, hľadá oporu. Či ju nájde, kto jej ju poskytne a ako sa vyvinú všetky vzťahy v rodine, v práci, vo vzťahu, to sa dozviete po jej prečítaní. ;)

Jednoznačne môžem povedať, že to bola séria, ktorá určite stála za prečítanie

Autorovy další knížky

Anna Jansson
švédská, 1958
2018  75%Bohyně osudu ze Salonu d'Amour
2018  73%Příšerné tchyně
2019  68%Nevyvážený pár
2019  63%O čem nevíš
2021  84%Neočekávaný románek

Kniha Neočekávaný románek je v

Přečtených8x
Doporučených1x
Knihotéce80x
Chystám se číst21x
Chci si koupit8x
dalších seznamech1x