Neželaná príťažlivosť

Neželaná príťažlivosť https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/414840/bmid_nezelana-pritazlivost-pvv-414840.jpg 4 15 4

Sága rodu Hawthornovcov série

< 4. díl

Griffith, vojvoda z Rivertonu, má rád poriadok, logiku a ešte radšej to, keď je všetko pod kontrolou. Takto pristupuje aj k výberu svojej nevesty. Je si istý, že slečna Frederica St. Claireová je pre neho tá pravá, ona sa mu však z neznámych dôvodov vyhýba. Namiesto nej sa mu vždy do cesty pripletie jej nádherná sesternica slečna Isabella Breckenridgeová. Isabella by si mala naplno užívať svoj vstup do spoločnosti, ale jej rodina má veľké problémy a strýko jej sľúbil, že ak na jeho politické machinácie použije svoju krásu, pomôže im. Nemá z toho dobrý pocit a čím viac Griffitha spoznáva, tým viac si praje, aby ju neťažil tento nešťastný záväzok. Dokážu Griffith a Isabella odložiť pýchu a čeliť svojmu strachu, aby všetko dopadlo šťastne?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , i527.net
Originální název:

An Inconvenient Beauty , 2017


více info...

Přidat komentář

LilluLong
15.10.2022 4 z 5

Tretiu časť som preskočila, možná neskor si prečítam, tato štvrtá je vyšší priemer a hodnotím na 3,5*

kurama45
28.04.2020 1 z 5

Hrdzavý klinec do už tak rozpadávajúcej sa rakvy celej tejto série. Možno by to bolo lepšie, keby bol hlavný hrdina človekom a nie chodiacou morálnou hodnotou. Vlastne nechápem, prečo na čele rovno nenosil nálepku s nápisom dokonalý muž. A mimochodom, chlap ako hora sa opije po poháriku pálenky? Vážne?


Marylaa
16.08.2019 5 z 5

Manželství je příliš vážná věc na to aby se do toho mělo míchat emoce, přibližně takovou logikou se rozhodne řídit vévoda z Rivertonu při výběru manželky. A přitom se chce oženit z lásky, to už moc logické není a samozřejmě se ukáže že to tak opravdu nefunguje.
Přiznám se, že po prvním díle, který byl tak trochu špionážní jsem čekala i od dalších dílu něco trochu jiného než "jen" love story. Přesto se mi líbily i ostatní díly, hlavně proto, že to není jen love story, jsou tam důležité myšlenky o Bohu, o víře.
Sice je to prý závěrečný díl, ale já doufám, že není.

pip11
25.07.2019 5 z 5

Závěrečný díl, tentokrát o vévodovi z Rivertonu Griffithovi, který se rozhodne konečně oženit. Navzdory jeho puntičkářské a logické povaze má rád klid a pořádek, a takto přistupuje i k hledání manželky. Má svůj plán, ale nepočítá se skutečností, že může být vše úplně jinak. Pozná Isabellu, kolem které je spousta záhad a tím se vše začíná komplikovat. Griffith je skvělý hrdina a kniha se mi velmi líbila.

Štítky knihy

romance historické romance regentská Anglie

Autorovy další knížky

2017  83%Šľachtická rošáda
2020  85%Záhadná guvernantka
2017  77%Elegantná pretvárka
2018  75%Nezvyčajné manželstvo
2019  83%Neželaná príťažlivosť

Kniha Neželaná príťažlivosť je v

Přečtených22x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce63x
Chystám se číst8x
Chci si koupit5x