Drahý podvodník

Drahý podvodník https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/20097/mid_drahy-podvodnik-rKh-20097.jpg 4 41 6

Sága rodiny Sinclairů série

1. díl >

Pouze jedním způsobem může slečna Psyche Hillová získat vládu nad svým dědictvím. Potenciální nápadníky však zahnal její strýc, který si přeje ponechat její peníze v rodině - ve své rodině. Psyche se nechce provdat za odporného bratrance, ale touží po finanční nezávislosti, a tak ji napadne senzační plán: vymyslí si aristokratického snoubence, a poté najme herce, aby jeho roli ztvárnil. Psyche, navzdory odhodlání nevěřit podvodníkovi, zjišťuje, že vášeň kterou v jeho náručí nachází je skutečná..... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Levné knihy
Originální název:

Dear impostor , 2001


více info...

Přidat komentář

lucie.dc
13.02.2024 4 z 5

Jsem se zasmála, především zpočátku je fakt vtipná.

Některé pasáže jsou zbytečně dlouhé a knize tak ubírají na čtivosti, děj se trochu vleče. Gabriel je někdy až moc romantický, až se to k mužskému pohlaví ani nehodí.

Popisy se dají naštěstí přeskočit po celých odstavcích.

Na čtení je fajn, ve výsledku se mi tedy líbila a určitě si ji někdy přečtu znovu.

uminaa
02.08.2022 3 z 5

Príbeh lásky vydedenca, ktorý má za pätami zločincov a siroty, ktorej rodičia zahynuli pri nehode a na ktorú prešla zodpovednosť za svoju mladšiu sestričku.
Kniha sa čítala celkom dobre a plynulo.
Občas mi pri čítaní napadlo, či by to bol veľký škandál, keby Psyché vyzvala svojho bratranca Percivala na súboj. Ja by som to urobila! Bol tak otravný, až som niekedy zatínala zuby.


maminaOlina
10.07.2022 4 z 5

Odpočinková kniha, která se dá odložit. vzít s sebou na cesty a tak

petraj30
26.04.2021 3 z 5

Byl to celkem povedený příběh, vtipný, neotřelý,... ale bylo tam strašně moc popisování "coby, kdyby." Ten začátek se skoro až žalostně vlekl, bylo tam popsané úplně všechno. Ta druhá půlka byla o mnoho lepší. Příběh by mohl být o něco kratší a vůbec by to ničemu neškodilo, naopak.
Hlavní hrdina byl úžasný, snad jen ten konec byl z jeho strany zbytečně prodlužovaný. Psyché byla zatrpklá a zarputilá, ani jsem nepochopila, proč se do ní hlavní hrdina zamiloval, ale přece jen se trochu umoudřila.
Příběh to byl pěkný a zajímavý, měl i detektivní zápletku a docházelo tam i ke vtipným situacím, ale chtělo by na tom všem ještě trochu zapracovat. Pro začátek to nebylo špatné.

kacenka6144
11.06.2020 3 z 5

Ke knížce jsem se vrátila po několika letech. Byla to jedna z prvních knížek, které jsem z toho žánru četla. A zase jsem si početla dobře. Oliver - napravující se milý darebák a Psyche - mladá žena svázaná zodpovědnosí a konvencemi. Vzájemné jiskření, které se každý z nich snaží potlačit ze svých osobních důvodů. Byly chvilky, kdy jsem si říkala, že už té suchopárnosti bylo dost, ale pak přišlo několik dialogů, kdy slova přeskakovala mezi oběma stranami jako ping-pongový míček. A za tohle ten příběh prostě stojí za to.

Lucie249
25.04.2012 5 z 5

Pokračování Blankytného snění se mi líbilo. Hlavní hrdinka má velmi zajímavé jméno:)

Autorovy další knížky

Nicole Byrd
americká, 1947
2008  73%Zrazená dáma
2009  75%Dáma v nesnázích
2009  82%Drahý podvodník
2007  74%Šarlatová vdova
2007  71%Svádění sira Olivera

Kniha Drahý podvodník je v

Přečtených59x
Doporučených2x
Knihotéce76x
Chystám se číst7x
Chci si koupit3x
dalších seznamech1x