Svítání nad Safírovým zálivem

Svítání nad Safírovým zálivem https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/484559/bmid_svitani-nad-safirovym-zalivem-beg-484559.jpg 4 45 14

Safírový záliv série

1. díl >

Aria Philipsová žije na Ostrově drahokamů celý život. Dokonce i když její sestry Clover a Skye opustily rodný ostrov v honbě za lepším a velkolepějším životem, Aria zůstala, aby otci pomohla s vedením jejich rodinného hotelu. Rok po otcově smrti Aria dělá všechno, co může, aby hotel udržela nad vodou, jenže jejich podnik už dlouho sotva vydělával. Mají jen málo hostů a Arie hrozí, že přijde o jediný domov, který kdy měla. Noah Campbell vydělal celé jmění na tom, že proměňuje upadající hotely v úspěšné podniky, a zrovna teď pobývá na Ostrově drahokamů. Mohl by právě on být odpovědí na Ariiny potíže? Jen kdyby ji o rok dříve nepolíbil pod starou vrbou a už se jí neozval. Takový polibek Aria v životě nezažila, ale je jasné, že práce a láska by se neměly míchat dohromady. Ať už je Noah sebevíc okouzlující a sebevětší fešák, Aria se zapřísáhne, že jestli ho požádá o pomoc, jejich vztah bude čistě pracovní. Jenže Noah celý minulý rok něco tajil a jeho návrat na Ostrov drahokamů Arie převrátí život naruby…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , MOBA (Moravská bastei)
Originální název:

Sunrise over Sapphire Bay , 2020


více info...

Přidat komentář

knihovniceS
08.04.2024 4 z 5

Svítání nad Safírovým zálivem
Milé čtení – příběh dobrosrdečné dívky Arie, jejího přítele a jejích sester se odehrává na ostrově v krásné přírodě. Nic neprozradím, těším se na pokračování. Dávám 4 hvězdy a doporučuji.

kolacky
01.07.2023 4 z 5

Hezké prázdninové čtení, jak už psaly kolegyně čtenářky. Rodina, to mám ráda. A určitě si přečtu i další díly.
P.S. A nápisy na Angelových tričkách!


anovy64
09.06.2023 5 z 5

Pěkná letní oddechovka. Sice člověk hned ví, jak to celé dopadne, ale to nebrání tomu, aby si v pohodě knihu přečetl. Aktéři příběhu jsou sympatičtí a ráda si přečtu další díl.

jeny-v
22.01.2023 4 z 5

Oddechové romantické čtení odehrávající se na ostrově "snů", prostě klasická literatura na dovolenou. Holly napsala jednoduchý příběh o sesterské soudržnosti, záchraně rodinného dědictví a problematické lásce s použitím výjimečných názvů na Ostrově drahokamů: Perlová pláž, Smaragdová zátoka, Křišťálová říčka, Perleťové jezero, Rubínové údolí, Nefritový přístav a Jantarová pole. Třicetiletá Ariel a její sestry dvojčata Clover a Skyl se pustí do riskantní záchrany hotelu, který pod správou jejich otce upadal do zapomnění. S jeho renovací jim pomáhá Noah Campbell, kterého Thomas Philips zahrnul v závěti. Hotel v Safírovém zálivu přivítá sympatického asistenta Angela, exmanžela Jesseho, ale i zlý pletichářský element v podobě Zoe. Úsměvná byla deportace oslice Jiskry z bazénu. Není to sice žádný světoborný román, ale pokračování si určitě nenechám ujít. Hvězdičku navíc za krásnou obálku knihy.

alzbeta4340
30.10.2022 3 z 5

Starý hotel, který je třeba dát do pucu, tři sestry, které se o to pokusí, nápadník jedné z nich, přátelé, známí a sousedé z krásného ostrova.... Příběh je to očekávatelně předvídatelný, co vůbec nevadí - ale něco tomu prostě chybělo. Snad špetka humoru nebo nadhledu. Tento románek mě proto neurazil, ale ani nenadchnul.

Medvědářka
18.10.2022 5 z 5

Svítání nad Safírovým zálivem z Nakladatelství MOBA je příjemná pohodovka pro zamračené dny, jako ten dnešní.
Holly Martin vytvořila příběh, kde rodina znamená všechno.
Aria Philipsová žije na Ostrově celý život a pomáhá s vedením rodinného hotelu otci. Její sestry ostrov opustili a žijí svůj vlastní život. K návratu domů je přiměje až otcova smrt a závěť, která jim obrátí život naruby. Hotel nevydělává a ony to do té doby netušili. Odpověď na jejich problémy s návratem na výsluní jejich hotelu je Noah Campbell. Ten Noah, který před rokem Arii zlomil srdce a pak hned odjel. Oba se bojí s tím druhým spolupracovat, ale přesto to zkusí. Nebudou koukat na tu přitažlivost, která mezi nimi stále je. Nebylo by to přeci profesionální. Mají stejný cíl zachránit hotel a tak musí city stranou. Jenže najdou v sobě tolik síly, aby jeden druhému odolali? A co některá tajemství, která před sebou mají? Dokážou se i přes tohle semknout a jít dál?
Tenhle příběh se četl sám. Nebylo hluchého místa a já si zamilovala všechny postavy v knize.
Víte, jak to dopadne, ale přesto rádi sledujete cestu, kterou se naši hrdinové vydají, než najdou tu svou vysněnou lásku. Je to klidné a přesto velmi zábavné. Dle mého pátrání je tohle jen začátek série, která má zatím 5 dílů a já jsem velmi zvědavá, zda dostaneme i ty další. Chci vědět, co bude dál s hotelem a ostatními. jak se budou vyvíjet vztahy mezi našimi hlavními i vedlejšími hrdiny, kteří mi za tu chvilku přirostli opravdu k srdci.

Damonka12
10.10.2022 5 z 5

Úžasné letní romantika, kterou prostě v létě chcete číst.

LaBobule
25.08.2022 4 z 5

Mily oddychovy roman, ktery vypravi o Arii a Noahovi. Oba nemeli lehke detstvi a nesou si sramy na dusi. Aria je mlada zena, ktera se klidne obetovana pro ostatni. Noah je zpocatku opravdovi obchodnik. Presto si k sobe zacnou hledat cestu. Dej se toci okolo hotelu, ktery zdedi Aria se sestrami a Noahem. Nutne potrebuje rekontrukci. Je to kniha o vztazich, zadne velke zvraty zde nejsou a ani nejsou treba. Typicke letni pohodove cteni. Rada bych si precetla dalsi dil..

Kešu1981
11.08.2022 3 z 5

Taková letní romantika... lehátko, drink, knížka...pohoda a nicnedělání :o)

pip11
05.08.2022 4 z 5

Příběh začal pomalu a v poklidném tempu se pak nesl i celý děj. Všechny krásy ostrova a osudy hlavních i vedlejších postav byly poutavé, byť nijak zvlášť překvapivé. Pěkný příběh na pohodu a odpočinek.

Majka1979
24.07.2022 4 z 5

Veľmi pekný, pútavý príbeh. Nádherný opis krajiny a aj tie vzťahy medzi súrodencami sú naozaj pekné. A ako by to bolo, keby v takomto príbehu chýbala láska? Tá tam musí jednoducho byť :)
Určite knihu odporúčam, krásny letný príbeh, v ktorom nechýbajú rôzne záhady, zápletky a láska.
Na leto kniha ako stvorená :)

kristyna9911
09.07.2022 5 z 5

Oddechový příběh mohu doporučit

Ralemo
03.07.2022 5 z 5

Nádherný odpočinkový příběh v krásném prostředí zátoky a ostrova. Příběh o dlouhé lásce Arie a Noaha a jejich překážek, které ve společném žití zažívají. Krásné prostředí rodinného hotela, vztahů mezi sourozenci, je zde i pár překážek, každopádně vše nakonec dopadne tak jak má. Určitě doporučuji přečíst, odpočinková kniha k odpolednímu kafíčku. :)

lusitta05
28.06.2022 4 z 5

Kľudný fajn príbeh Arie a Noaha s dobrým koncom,ja som spokojná.

Štítky knihy

ostrovy hotely

Autorovy další knížky

2022  74%Svítání nad Safírovým zálivem
2023  77%Podzimní nebe nad Rubínovými vodopády

Kniha Svítání nad Safírovým zálivem je v

Právě čtených1x
Přečtených54x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených2x
Knihotéce110x
Chystám se číst58x
Chci si koupit8x
dalších seznamech4x