S Viki je vše naruby

S Viki je vše naruby https://www.databazeknih.cz/img/books/93_/93837/bmid_s-viki-je-vse-naruby-UGj-93837.jpg 5 16 3

Kromě toho, že Viktorka dokáže varovat své blízké před hrozícím nebezpečím, žije ve věčných půtkách se sousedovic klukem Hynkem. Ani jeden nezůstane druhému nic dlužen. Sotva je stmelí příjezd puberťácké a výstřední sestřenice Terezy, jako naschvál odjíždí Viktorka na zájezd k moři. Na italském pobřeží potkává přátele. Také zde její ruka sama od sebe maluje varování, které zpočátku nikdo nebere vážně.... celý text

Přidat komentář

jaja4
29.01.2024 5 z 5

Věra Řeháčková vo svojom živle: opisy vidieka + ezoterika + silná dievčenská hrdinka = výborné prázdninové dobrodružstvo. Obe knižky (Ta holka má nos na prúšvihy + S Viki je vše naruby) by si zaslúžili reprint. To sa nedá povedať o mnohých iných Řeháčkovej dielach, ktoré dnes pôsobia staromódne, ale napriek tomu sa reprintu dočkali.

Ann98
20.02.2019 5 z 5

Velmi povedená oddechovka. Hlavní hrdinka Viktorka má schopnost předvídat neštěstí a často zachrání své blízké doslova na poslední chvíli. Za mě je to jedna z těch povedenějších knih pro děti. Autorka o tajemnu a nadpřirozenu psát umí. Dokážu si představit, že přesně tuto knihy bych jednou dala přečíst své dceři.


Evik30
29.05.2014 3 z 5

Volné pokračování knihy Ta holka má nos na průšvihy. Krásně napsaná knížka. Ideální čtení pro děti na prázdniny. Na konci dostane Viktorka brášku.