S pocitem viny

S pocitem viny https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/472006/bmid_s-pocitem-viny-bb8-472006.jpg 4 59 23

Jak daleko byste zašli, abyste udrželi svá tajemství v bezpečí? Lila, jediná přeživší tragické autonehody, je zmatená. Její vzpomínky jsou mlhavé, ale přesto se nemůže zbavit pocitu, že jí hrozí nebezpečí. Může za to pocit viny, nebo je za tím vším něco mnohem děsivějšího? Jack Foley se vzpamatovává z toho, že tak náhle přišel o sestru, a z její smrti viní právě Lilu. Ta mu na svou obhajobu ukáže medailonek, který zřejmě patřil Stephanie a jenž přinese více otázek než odpovědí. Společně se snaží zjistit, co se skutečně stalo, ale netuší, že je někdo sleduje. Někdo, kdo by hodně ztratil, kdyby pravda vyšla najevo. Někdo, kdo je ochotný udělat cokoli, aby tohle tajemství zůstalo pohřbené…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Dobrodružné , Thrillery

Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Dying to tell , 2019


více info...

Přidat komentář

Komaeda
27.08.2023 2 z 5

Strašně se to vleklo. Thriller a zároveň romance.

Kimmy69
26.08.2023 4 z 5

Pěkný příběh, dobře stupňované napětí, bohužel popis zamilování mi připadal příliš jako z červené knihovny, jedna hvězdička pryč


Ishir
24.08.2023 4 z 5

Průměrný příběh.

beruska
28.10.2022 4 z 5

Kniha se mi líbila, jen to bylo ke konci už moc zamotané a pro mne nepravděpodobné... Opravdu se může stát tolik náhod najednou? Vím, v příběhu se může stát cokoliv, ale v závěru toho bylo už moc... Kvůli tomu musím jednu hvězdičku * ubrat... Nechci ale nic prozrazovat :) ...

jasmína
09.10.2022

Bohužel odkládám.... čekala jsem jinou "jízdu"

kachna146
16.07.2022 3 z 5

Zprvu jsem myslela, že nedočtu…vůbec se mi nelíbil styl psaní, který mi velmi připomínal romantický příběh z wattpadu, ale dala jsem tomu šanci. Od poloviny mě příběh začal i docela zajímat a sympatizovala jsem s hlavní hrdinkou a konec, leč reálnost situace lze přirovnat k americkému filmu, už mě vtáhl do děje. Dala bych knize takových slabších 6/10, znovu si ji nepřečtu :)

Pavlína2019
13.07.2022 1 z 5

Jé, to se mi nelíbilo.

Konec jsem přeskákala, abych teda zjistila, jak to bylo.
Ale thriller v žádném případě.

Těžce červená knihovna s mlácením prázdné slámy, na to nejsem.

Téma by asi určitě šlo zpracovat, má dobrý nápad, ale úplně jinak, napínavě už od začátku.
Zde napětí až v posledních stránkách.

Tohle bylo strašně sladké, opravdu ne pro mě.

playada
26.06.2022 2 z 5

Je to spíše červená knihovna, než thriller. Milovníkům thrilleru bych to asi nedoporučila. Cílová skupina jsou podle mne slečny... Těm se to pravděpodobně bude líbit a z Jacka budou paf.

čef
16.06.2022 3 z 5

Autorka jede při psaní na červené víno a je to znát. Poměrně plytké čtení bude určitě přivítáno jako dobrá kniha na dobrou noc a sladké sny. Nečekejme tedy žádné zajímavé informace kromě toho, jak probíhá láska mezi hlavními hrdiny v těžkém boji s vraždícími psychopaty.
Tak dobrou noc přeji.

cleopatra11
07.05.2022 5 z 5

Dobře napsané, tipovala jsem stále někoho jiného.
Doporučuji.

Ilsa2
04.05.2022 5 z 5

Velmi čtivý thriller, napínavý a na prvotinu vynikající.

Danago
04.02.2022 4 z 5

Thriller s romantickou linkou a zajímavou, originální zápletkou. Autorka velmi postupně stupňuje napětí až do překvapivého konce. Děj je po celou hodně zamotaný což mě bavilo.

L.Helena
22.01.2022 4 z 5

Poměrně slušný thriller, dobře se čte od samého začátku až do konce. Napětí, vztahy, romantika, dramatické scény..., zdá se, že autorka chtěla svou prvotinou nabídnout každému kousek z žánru, který má rád.

Ivuska.09
24.11.2021 3 z 5

Bavila mě kombinace romantiky a napětí. První dvě třetiny příběhu se mi líbily. Ale pak nastal zlom: autorka chtěla dodat svému vyprávění grády a podle mě trochu přestřelila. Situace s vrahem byla velmi zamotaná, to je v pořádku. Ale nesedělo mi to, co se v závěru odehrálo. Nicméně i tak je to kniha, která mě do sebe dokázala plně vtáhnout.

Katania
21.11.2021 3 z 5

Průměrný thriller s romantickými prvky. Neurazí ani nenadchne. Nelze mu upřít čtivost.

musivila
09.11.2021 5 z 5

Skvělá kniha, četla se sama. Zas jedna z těch, kdy musíte číst dál a jste zvědavý, co se osudnou noc skutečně stalo. Co viděla Lila, že teď ji chce někdo zabít? Takže nechybělo napětí ani romantika, tahle kombinace mě v knihách baví :)
Mrazivým psychologickým thrillerem, jak je uvedeno na obálce, bych knihu nenazývala. Řekla bych, že je to čtení spíše pro ženy. Za mě spokojenost :)

ArwenAragorn
05.11.2021 2 z 5

Já se budu držet stranou od veskrze pochvalných komentářů. Tohle má být thriller? Za mě slabé, nevěrohodné, příliš jednoduché. Věty byly občas krkolomné, dialogy podivné, věčně se něco řeší pořád dokola a chování postav je často naprosto nelogické až směšné. No, aspoň mě trochu překvapil pachatel na konci, i když konec taky za moc nestál. Je hodně poznat, že je to autorčina prvotina, ale po její další knize nesáhnu.

Terka18
05.11.2021 5 z 5

Tohle byl konečně po dlouhé době thriller. Neříkám, že byl úplně dokonalý, ještě mohl být trošku víc vyladěný, ale četl se sám a zajímalo mě jak to autorka celé vymyslí,i když jsem měla menší teorii a ta s mi potvrdila. Bylo to super a konečně jsem cítila mrazení v zádech a musela jsem číst dál a dál a když jsem knihu musela odložit stejně jsem myslela na děj. A ta troška romantiky příběhu vůbec neuškodila.

jeny-v
29.10.2021 4 z 5

Tentokrát jsem si vybrala neznámou autorku a její vydanou prvotinu. S tímto románem mě mile překvapila a potenciál pro další tu určitě je. Pouze podotknu, že se jedná o lehce dramaticko-romantický žánr a kniha osloví spíše určitou čtenářskou skupinu.
Fotografka Lily Ambersonová má rande naslepo s Markem. Při návratu mají na mostě autonehodu, při níž zemřou její dva účastníci a Lily skončí v nemocnici v kómatu. Tam ji navštěvuje bratr Elliot, od něhož se dozvídá, že ji z jezera vytáhl ředitel prestižní školy Richard Gruger, který žije nedaleko s manželkou Judith a synem Aaronem. Rozhodne se jít na pohřeb Stephanii Whitmanové, jedné z obětí. Zde je konfrontována jejím bratrem spisovatelem Jackem Foleyem. Jenže je tu ještě někdo, kdo má na ni spadeno. "Jak trnité jsou cesty osudu, které ji dovedly na špatné místo ve špatnou chvíli."

alexis818
23.10.2021 4 z 5

Příběh moc hezky, četlo se to dobře, ale autorka potřebuje vytrubit svůj styl. Je to debut, tak uvidíme co dál.

Autorovy knížky

Keri Beevis
americká
2021  75%S pocitem viny

Kniha S pocitem viny je v

Právě čtených2x
Přečtených80x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených4x
Knihotéce124x
Chystám se číst73x
Chci si koupit9x
dalších seznamech2x